- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.561
Yok be canım ben genelde olsun diye uğraştığın içinAynen oyleertesi gün hapı kullanamam .en son kullandığımda 6 ay regl olmadım .bütün dengemi bozuyor ..şimdilik ada çayı ve yeşil çaya dayandım var mı bildiğin doğal alternatifler
İnşallah allah sana versin beni es geçsin :)Yok be canım ben genelde olsun diye uğraştığın için
Anamm benim anam da beni kazaylan dunyaya getirmis.Teşekkür ederim. .
2 tane
Rabbim sana da hayirli bi evlat nasip etsin bu mubarek gunde dua et cokca :)Yok be canım ben genelde olsun diye uğraştığın için
Ben okuyorum yaaAnamm benim anam da beni kazaylan dunyaya getirmis.
Ben de ucuncuyum simdi diyor iyiki de dogurmusum.
Belki sen de oyle dersin
Aminn insallah kız berekettir be çocuk çok takma benim eltimde üçüncüyü kazayla hamile kaldı belki olmaz ne bilirsin Allah hayırlısını versinİnşallah allah sana versin beni es geçsin :)
Aminnnn inşallah niyetliyim ilk ettiğim dua bu oldu herkese versin inşallah isteyen herkeseRabbim sana da hayirli bi evlat nasip etsin bu mubarek gunde dua et cokca :)
Iki cocuk olmus o zaman da okuyordun yaaBen okuyorum yaa
Peynir ye bol bol ama sert olanindanAminnnn inşallah niyetliyim ilk ettiğim dua bu oldu herkese versin inşallah isteyen herkese
Yalniz ben birini kaybettim .bu benim 4.olacak ,insallah olmaz .dua edin bana nolurAminn insallah kız berekettir be çocuk çok takma benim eltimde üçüncüyü kazayla hamile kaldı belki olmaz ne bilirsin Allah hayırlısını versin
Yok ben 3.doğduktan 3 ay sonra başladım okulaIki cocuk olmus o zaman da okuyordun yaa
Peynir çok yerim ben zaten haftada bir kilo peynir alıyoruzPeynir ye bol bol ama sert olanindan
Eeee ne demişler 3 ü 2 say.2 yi 1 say.1 i yok say korkma inşallah binde bir ihtimal seni bulmazYalniz ben birini kaybettim .bu benim 4.olacak ,insallah olmaz .dua edin bana nolur
Ne okuyorsun kizYok ben 3.doğduktan 3 ay sonra başladım okula
Amin inşallahEeee ne demişler 3 ü 2 say.2 yi 1 say.1 i yok say korkma inşallah binde bir ihtimal seni bulmaz
Burdan söyleyemem ifşa olurumNe okuyorsun kiz
Burdan söyleyemem ifşa olurumçok açık ettim kendimi zaten
Özelden söylerim sana bir ara .burdan ne olduğunu söylesem aha da x derler
Yaaaa o kadar diyorsunÖzelden söylerim sana bir ara .burdan ne olduğunu söylesem aha da x derler