- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.481
Ahanda bu manaaaBeyaz tisort ne magna
Yok bacım senin şu şeyi yapiyom ben merak etme yanlız yazamadım sayfana da 30 yaptım bugün de mekik işini yapamıyorum yaaa napcezzz@sibell09 kiz yer girgirlamaktan spora halin kalmadi herhalde
Ustunde kiyafet yoksa girgirada gerek yok bencehahahaahahahahahaha sadece gırgır demi halı malı kıyafet yok boş hahhahah ay koptum
Kiz araba yikayani gormemistim hahahah ay Allahim pembe tısortlen yapsakAl ışte gerçekten odun her yerde odun kizzz kizzzz ben bile anladım o kadın araba yıkıyor ya cilveymis o beyaz tişört koca göğüsler bide ıslandımı sonuç nasil oluyor canlandirsana gözünde
Ayrıca bısı dıyım mı ben bu ımkanları heğ ters tepmısım bılıyo musun. Esım haftanın ıkı gunu evde oluyor. Ben evı supururken bana bakınca sınırlerım tepeme cıkıyor atarım bunu kafana he ıcerı gıtsene supureyım suraları dıye cırlıyorum hahaah cunku temızlıkten nefret ederımKiz araba yikayani gormemistim hahahah ay Allahim pembe tısortlen yapsak
Yaa seni de niye mapusa attılar ? Bi geldim , yoksun ..umarım tez vakitte tahliye olur ,aramıza dönersinDaughter of your father ne sebeple banlandın sen ya ,son mesajlarına baktım,gayette usturuplu ve güzel yazmışsın.İnşallah çabuk çıkar gelirsin,okuyorsan eğer
Ne kadan cilveli olsa tırnağım olamaz
Yok ,yapmadım öyle şeylerKiz kaldin mi tek basina gariban simdi can sıkıntıdından almistir eline gırgırı hixini alamayip banyo paspaslarina kadar herseyi girgirlamjstir
KurksuzDaughter
Eee tamam ışte senin ki seviyor demekki böle şeyleri yap kizzzz dikkatini çekmişsin adamınAyrıca bısı dıyım mı ben bu ımkanları heğ ters tepmısım bılıyo musun. Esım haftanın ıkı gunu evde oluyor. Ben evı supururken bana bakınca sınırlerım tepeme cıkıyor atarım bunu kafana he ıcerı gıtsene supureyım suraları dıye cırlıyorum hahaah cunku temızlıkten nefret ederım
Nıye attılar senı ıcerı kardes ? Sucun neydıMapus damından kaçak takip ne kötüymüş yaa :) çıktım çok şükür ..napaysınız cilveli gençlik
Ben ne dıyorum sevıyo tabı adam tav olur tavEee tamam ışte senin ki seviyor demekki böle şeyleri yap kizzzz dikkatini çekmişsin adamın
Kız geldin mi hosgeldin bi çeneni tutamadın haMapus damından kaçak takip ne kötüymüş yaa :) çıktım çok şükür ..napaysınız cilveli gençlik
Birilerinin kuyruğuna basmışımNıye attılar senı ıcerı kardes ? Sucun neydı
Problem sende bacım napalim.seven adamıda bulmussunBen ne dıyorum sevıyo tabı adam tav olur tav
kıyruk acısı kotu olurBirilerinin kuyruğuna basmışım
senınkı sevmıyor mu sankı denedın de adamın gunahını alma hahahaProblem sende bacım napalim.seven adamıda bulmussun
Hos gördüm :) çenemi tutmam için olmem lazım :) ölünce bağlarlar :) yoksa mapus mapus korkutamazKız geldin mi hosgeldin bi çeneni tutamadın ha