esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

En komigide o olurdu herhalde benim simdiye kadar ciktigim bile olmadi adam o duruma karsi bu tecrubeyi gorunce direk

Hanim sen hayirdir moduna girer kesin
Kk sağolsun dersin sende kiZz hayat okulu öğretiyorlar teoride gel bende sana pratikte öğrendiklerimi göstereyim dersin

Benimki tav olur valla bence seninki de olur da bizde is yok benimki de mic mic sevmez ama onun icin caba gosterilnesi hosuna gidiyor onda hersey karsilikli te evlenmeden once demisti ki sen bana bir gelirsen ben on adim gelirim baktı bende adım yok sen sag ben selamet didi Zaar

Evlen bakalim kalir mi o cilve arkadaşım

Bilmiyorum deneyip gorsekmi sence ya komik olursak diyorum ayy Allah'ım koca milletinin bize yaptıklarına bak.yaaa çıldırıciyimmmm

Bilmiyorum deneyip gorsekmi sence ya komik olursak diyorum ayy Allah'ım koca milletinin bize yaptıklarına bak.yaaa çıldırıciyimmmm
Niye komik olsun ki sen kendine yakistirmiyosun ondan öyle düşünüyorsun gayette hoş duruyo valla denemekten ne kaybedersin hiç zannetmiyorum bir erkeğin eşinin kendisi için hazirlanmasini komik bulacagini çokta hoşuna bile gider emin ol baktın güzel tepkiler vermedi giymessin olur biter

Evet problem bende ben kendime yakistiramiyorum komik gibi geliyo o yüzden onunda ne düşüneceğini kestiremiyorum

Haha moral verdin vallahi sagol varol he bu arada esin cok sansli kiymetini bilsin koca Kisisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…