- 7 Nisan 2017
- 1.035
- 1.810
- 35
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.441
Ondan degil sanirim kuzei bi kinuda yorum yapmksta ondan gibi geldi banaNiye banlandi acaba herhalde su arkadaşı evli adamla olan konuya yorumdan olsa gerek diye düşündüm ama belkide olmas
Olabilir kaç güne gelir belli olmaz mahpusa düştü garip tutamadı çeneyiOndan degil sanirim kuzei bi kinuda yorum yapmksta ondan gibi geldi bana
Ee dene kuzucum git söyle afillı bi jartiyer al jartiyer pahalı gelirse git bı vücut corabı al altına topuklu ayakkabı giy hafif bi makyaj güzel koku bence bunu sevmeyen erkek kendini köprüden aşağı atsınDenemedim hiç gecelik seviyorum genelde ama galiba eşim sevmiyor onuda
Hahahaayyy kız vallahi delisin senEe dene kuzucum git söyle afillı bi jartiyer al jartiyer pahalı gelirse git bı vücut corabı al altına topuklu ayakkabı giy hafif bi makyaj güzel koku bence bunu sevmeyen erkek kendini köprüden aşağı atsın
Hahaha kız öğren sende lazım olucak nereyeValla ben birakali buralar cilve nazdan level atlayip fartiyerlere fantazilere girmis
Bekarlari asar buralar ben voltami toplayim yavastan yavastan
Yaa kocayi bulamazsakHahaha kız öğren sende lazım olucak nereye
Biz edepsizmiyiz ayol bulursun bulursun merak etmeYaa kocayi bulamazsakbide o durum var degil mi gider ayak edeptende olmayayim
Estağfurullah yaBiz edepsizmiyiz ayol bulursun bulursun merak etme
Fol da olur yumurtada Işte ne güzel tecrübe kazanıyorsun yarın birgün evlensen kime soracaksın aklına kazı bunları evlenince yaparsinEstağfurullah yahic dermiyim oyle sey siz yapin siz yapinca marifet olur kocişlerinize yapiyorsunuz nede olsa sonucta bende fol yok yumurta yok ondan diyorum
Ustumde egreti durdugunz dusunuyorum ya komik olursa gülerseAl bendende o kadar vallahi ayniyiz
Viski mi hahaha o zaman imkansiz bisi cunku kullanmiyorum. 3 senelik evliyim daha acilirim belkiBence senin işini 1 bardak hızlı içilmiş viski görüree ne güzel işte adam manali baksın diye sürüyon ya sende bırak hoşuna gitsin bu seni utandirmasin mutlu etsin bence utangacliginin önüne geçmelisin ilişkide absürt olan şeyler hariç sınır olmamalı sen kendini rahat hissetmedigin sürece zaten ilişki sana haz vermezki görev haline gelir buda bi süre sonra sıkar
En komigide o olurdu herhaldeFol da olur yumurtada Işte ne güzel tecrübe kazanıyorsun yarın birgün evlensen kime soracaksın aklına kazı bunları evlenince yaparsin
Kiz kaldin mi tek basina gariban simdi can sıkıntıdından almistir eline gırgırı hixini alamayip banyo paspaslarina kadar herseyi girgirlamjstirDaughter of your father ne sebeple banlandın sen ya ,son mesajlarına baktım,gayette usturuplu ve güzel yazmışsın.İnşallah çabuk çıkar gelirsin,okuyorsan eğer
Ee sende de cilve yoksa başka marifetler vardır canım kendine haksızlık etme hayat hep lay lay lom cilve şu bu deyil ki hem ben bilmem etmem diyenden korkarım varsan baksan ne cevherler çıkarViski mi hahaha o zaman imkansiz bisi cunku kullanmiyorum. 3 senelik evliyim daha acilirim belkiadama uzuluyorum o kadar cilveli kisinin arasindan benlen evlenmis
Haklisin bende dogustan gelen bi ozellik olarak dusunuyorumEvli degilim ama cok cilveli bir insanim.cilve bu arada cinsellikle karistiriliyor. Cilve denince akla cogunluk o geliyor. Halbuki hic alakasi yok bence. Bana gore cilve nazdir. Cilve nazli konusarak olur nazli nazli sevimli hareket ederek olur. Az birazda tatli tatli gulersin tamamdir o vakit. sonradan cilveli olunur mu bilmiyorum. Dogustan gelen bir ozellik oldugunu dusunuyorum. :)
Zor olabilir sonradan ama asla imkansiz degil. Tatli tatli gulumsemek bakislarini kacirmak cok da zor olmasa gerek. Masum tatli tatli belki biraz cocuksu konusacaksin sevgi dolu olacaksin azicik niye yapamayasin ki bunlari? Icindeki seni kesfet yeter ki. Kimse yokken deneme yap. Cok istiyorsan yaparsin emin ol. Biz kadinlar neyi istedik de basarmadik simdiye dek? Bi dene denemekten zarar gelmez. Nazli olacaksin sadece ve boyle bir kadin olma istegin varsa bence yaparsin. ^_^Haklisin bende dogustan gelen bi ozellik olarak dusunuyorum
Ve benim hamurumda cilvenin "c"si yok onu biliyorum
Ama cilveyi kadinlara cok yakistiriyorum cok tatli ve semoatik oluyor cilveli kadinlar
Aynen bende öyle vallahi bir insana ancak bu kadar yakışmaz diye düşünüyorum kaldiki bir gecelik gitmeyi beceremeyen ben nasil önlük jartiyer işine gireyim kendimi hayal bile edemiyom ama beim kocada çok mic mic değildir hiç o yüzden rahatım istese belli eder zaten amaç dürtüleri uyandirmaksa istesemde uyanmaz bazen bazende önünden gecsen bişey yaptım sanırsın benimkine sokmuyor böyle şeyler anladım benUstumde egreti durdugunz dusunuyorum ya komik olursa gülersehamurumuzda var odunluk kardes hahahah