esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

En komigide o olurdu herhalde :KK70::KK70: benim simdiye kadar ciktigim bile olmadi adam o duruma karsi bu tecrubeyi gorunce direk

Hanim sen hayirdir moduna girer kesin :işsiz:
Kk sağolsun dersin sende kiZz hayat okulu öğretiyorlar teoride gel bende sana pratikte öğrendiklerimi göstereyim dersin :halay:

Aynen bende öyle vallahi bir insana ancak bu kadar yakışmaz diye düşünüyorum kaldiki bir gecelik gitmeyi beceremeyen ben nasil önlük jartiyer işine gireyim kendimi hayal bile edemiyom ama beim kocada çok mic mic değildir hiç o yüzden rahatım istese belli eder zaten amaç dürtüleri uyandirmaksa istesemde uyanmaz bazen bazende önünden gecsen bişey yaptım sanırsın benimkine sokmuyor böyle şeyler anladım ben
Benimki tav olur valla bence seninki de olur da bizde is yok :mad: benimki de mic mic sevmez ama onun icin caba gosterilnesi hosuna gidiyor onda hersey karsilikli te evlenmeden once demisti ki sen bana bir gelirsen ben on adim gelirim :KK70: baktı bende adım yok sen sag ben selamet didi Zaar :KK70:

Evli degilim ama cok cilveli bir insanim. :KK70: cilve bu arada cinsellikle karistiriliyor. Cilve denince akla cogunluk o geliyor. Halbuki hic alakasi yok bence. Bana gore cilve nazdir. Cilve nazli konusarak olur nazli nazli sevimli hareket ederek olur. Az birazda tatli tatli gulersin tamamdir o vakit. :p sonradan cilveli olunur mu bilmiyorum. Dogustan gelen bir ozellik oldugunu dusunuyorum. :)
Evlen bakalim kalir mi o cilve arkadaşım

Benimki tav olur valla bence seninki de olur da bizde is yok :mad: benimki de mic mic sevmez ama onun icin caba gosterilnesi hosuna gidiyor onda hersey karsilikli te evlenmeden once demisti ki sen bana bir gelirsen ben on adim gelirim :KK70: baktı bende adım yok sen sag ben selamet didi Zaar :KK70:
Bilmiyorum deneyip gorsekmi sence ya komik olursak diyorum ayy Allah'ım koca milletinin bize yaptıklarına bak.yaaa çıldırıciyimmmm :halay:

Bilmiyorum deneyip gorsekmi sence ya komik olursak diyorum ayy Allah'ım koca milletinin bize yaptıklarına bak.yaaa çıldırıciyimmmm :halay:
Niye komik olsun ki sen kendine yakistirmiyosun ondan öyle düşünüyorsun gayette hoş duruyo valla denemekten ne kaybedersin hiç zannetmiyorum bir erkeğin eşinin kendisi için hazirlanmasini komik bulacagini çokta hoşuna bile gider emin ol baktın güzel tepkiler vermedi giymessin olur biter

Niye komik olsun ki sen kendine yakistirmiyosun ondan öyle düşünüyorsun gayette hoş duruyo valla denemekten ne kaybedersin hiç zannetmiyorum bir erkeğin eşinin kendisi için hazirlanmasini komik bulacagini çokta hoşuna bile gider emin ol baktın güzel tepkiler vermedi giymessin olur biter
Evet problem bende ben kendime yakistiramiyorum komik gibi geliyo o yüzden onunda ne düşüneceğini kestiremiyorum

pink-stupid-girls-thatgrapejuice.jpg

:KK70::KK70:

Araba yikama işi biraz yaş gibi hali yikamak daha mantikli geldi evde yapilabilir en azindan:KK70:

Ee sende de cilve yoksa başka marifetler vardır canım kendine haksızlık etme hayat hep lay lay lom cilve şu bu deyil ki hem ben bilmem etmem diyenden korkarım varsan baksan ne cevherler çıkar :KK48: şaka bi yana yapi meselesi bide bu illa herkez isveli çilveli olacak diye bi kural yok sen nasıl kendini rahat mutlu hissediyosan öyle ol gerisi boş
Haha moral verdin vallahi sagol varol :KK19:he bu arada esin cok sansli kiymetini bilsin koca Kisisi

X