esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Ay alıntını tesadüf gördüm he bana bildirim gelmedi o_O

Ben anlayınca üstünden çok zaman geçmişti be canım :KK53: Zlmsltn sen miisin :KK53:
Neyse iyi olmus o zaman anlamadigin :KK48:yoksa uzunca bi sure domates gibi kıpkırmızı dolasacaktın :oops:

Evet benim araya sesli harfleri sermistirdimde yavan kalmadin dedim :KK70::KK70:

Kirpiklerim agiriyor ,nasıl mı agiriyor
Bknz: :KK70:

Eklentiler

• 20170419_000609-1.jpg
    20170419_000609-1.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 121
Oldu ,özele gel :rolleyes:
Kız daughter ben senle dünkü konunun derinine inecektim ama yarına kaldın artık uykulu uykulu yaziyom bak sen gelmissindir diye uykumdan uyanıp girdim bakıcam çarene yarın bi yere kıpırdama bak ayrıca o kirpik ne öyle belgrad ormanı kimin maşşallah hadi uyuyum ben çok mayışığım bugün yarın gorusuruk ölmez sağ kalırsam byyy :halay:

Kız daughter ben senle dünkü konunun derinine inecektim ama yarına kaldın artık uykulu uykulu yaziyom bak sen gelmissindir diye uykumdan uyanıp girdim bakıcam çarene yarın bi yere kıpırdama bak ayrıca o kirpik ne öyle belgrad ormanı kimin maşşallah hadi uyuyum ben çok mayışığım bugün yarın gorusuruk ölmez sağ kalırsam byyy :halay:
Hayır olsun insallah :) nedir bu uyku halleri :) hangi meselenin derinine inecektik :KK70: tamam hadi iyi geceler ,yarın paslasiriz

Mutfakta giydigimiz onluklerinden ediniyoruz koca mutfaktan bişey istediginde cıbıldanıp ustumuze geciriyoruz:oops:elimzde tepsiyleeeen şöyle bir dolaniyoruz herifin kolundan tutugumuzunan aynanin karsina atıp devamını sizler biliyorsunuz:halay:

Mutfakta giydigimiz onluklerinden ediniyoruz koca mutfaktan bişey istediginde cıbıldanıp ustumuze geciriyoruz:oops:elimzde tepsiyleeeen şöyle bir dolaniyoruz herifin kolundan tutugumuzunan aynanin karsina atıp devamını sizler biliyorsunuz:halay:
Topuklu ayakkabiyla en güzel sonuclari alabilirsiniz derseniz topuklu ayakkabı olmadan olmaz mı olur anam olur oda olur deneyin pişman olmazsiniz:rolleyes:

Kız Allah seni napmasin adamın aklı gider öyle yaaa çok fenasın evlimisin ve bunu denedinmi merak ettim şimdi :-)

X