esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Bide eşinin yanından geçerken kedi gibi sürtünen biri vardı iyi taktik, boşuna kambur çıkarmayalım başımıza :KK45:
Ayyy burada daha ndler duyacagiz

O bu degilde her erkek baska bi dunya bi erkegin aklinin cikacagi seyden baska bi erkegin tiksinme ihtinalide var

Adamın hoşlandığı şeye göre değişir.. mesela ben eşimin hoşlandığı tarzda yarı çıplak geziyorum evin içinde :)) o varken işi gücü bırakırım onla ilgilenirim.. sarılır mıncırır öperim.. tabi her erkek bundan hoşlanmaz nabza göre şerbet.. benim içim fıkır fıkır biraz onla da ilgisi var galiba

Bi arkadaşım bi akşam gecelik giyinmiş üstüne sabahlık eşine çay falan götürüyormuş böyle cilveli cilveli. Tabi eşi hiç oralı olmamış. En son koridorda karşılaşmışlar ne o kafayı mı yedin evde matrix gibi dolaşıyon demiş:KK71::KK71:

Erkek odunsa isterse geysa gibi dokansiar kar etmiyor

Birde bir gırgırdan etkilenen erkekler var

Daha önce sayfalarca bu başlıkla ilgili açılan konuyu okumuştum , hatta çok da gülmüştüm bazılarına :KK70::KK70:

sexy görünmek için eşinin karşısında dans ederken,kendini eşiyle harmandalı oynarken bulan arkadaş :KK70:hala aklıma geldikçe gülerim bir de yine sexy görünmek için eşinin gömleğini giyen ve üzerine tam olan gömlek sonrası eşinin al artık senin olsun demesi :KK70::KK70:
İşte buna çok güldüm :KK70::KK70::KK70::KK70:

X