esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Sorma kiz bugunde kakaolu sutvicmis edepsiz :olamaz:kakaolu sutle kocisine cilve yapmis:KK14: yazik enisteye ben bile acidim :ıslık:
O değilde acıdım enişte beye karşısında farketmeden cilve yapan hemde öyle böyle değil bir adet regl olan karısı var nasil dayansin bunun pipetlerine supurgelerine

Bırak yaa :)sorun yoksa arşivden geçmişe dönük sorunlar itinayla bulunur ,bahane edilir :KK70: ayaklarımın altı aciyo sibel kız sen ne kötüsün :p
Kızım konuşturma beni ayak acısıyla ne ilgisi var sen ne fenasın sennnn bulmussun yolunu Allah seni napmasin

Kızlar bugün sabah çıktık ,gece geldik ..öyle yorgunum ki kolum kalkmaz :p demin sorun çıkarttım halvete girmemek için :) adamın da hiçbir günahı yok:KK76:sonra üstüne bir de astım muncurlarımı ayaklarımı gösterdim "ay çok aciyo" diye :)
Adam kendi halini bıraktı bana üzüldü :KK70: utanmasa öpeyim de geçsin diyecek .kim inanır :)
O ne d.muzdur siz bilmezsiniz :) yatağa atamadı ya iki üç cilve kopararim diyo aklınca :KK70:

Bahane Bulmada Sınır Tanımayan Kadın.jpg

An iyibariyle Daughter of your father Daughter of your father

Kızlar bugün sabah çıktık ,gece geldik ..öyle yorgunum ki kolum kalkmaz :p demin sorun çıkarttım halvete girmemek için :) adamın da hiçbir günahı yok:KK76:sonra üstüne bir de astım muncurlarımı ayaklarımı gösterdim "ay çok aciyo" diye :)
Adam kendi halini bıraktı bana üzüldü :KK70: utanmasa öpeyim de geçsin diyecek .kim inanır :)
O ne d.muzdur siz bilmezsiniz :) yatağa atamadı ya iki üç cilve kopararim diyo aklınca :KK70:
Senden korkulur vallahi korkulur :-)

Iyi onuda kenara yaz bari aklina bahane gwlmesse onu soylersin artik :KK70::KK70:
Soylemedigimi nerden biliyorsun :KK70:
Bu kirpiklerimi cimbizla tek tek yolucam. Oyke agiriyor ki gözüm çıkacakmış gibi hissediyorum .ay sonra bir baş ağrısı ...neyse canım uyuyalım geçer .iyi geceler diyip öpüyorum, hemen arkamı dönüyorum .adam bi kaç dakika hareketsiz bakakaliyo :KK70:

X