- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
- Konu Sahibi maviboncugumm
Çok cevherler var burada gırgır bunlardan bir tanesi sadece
Herkes gırgıra gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes gırgıra gitti
Herkes gırgıra gitti
Bence o sekilde dusunmeyin cinsel olarak bi saglik problemi yoksa ve tas degilse illa yaptiklariniza bi teki verir
Yada bi sure su sekilde yapin suslenin falan ama onun icin degilde kendiniz icin suslenindekolteli giyinip acin kitap okuyun televizyon izleyin ama o arada ilgisini cwkecek harwketlerde bulunun yani teklif etmeden cagirin
:)
Bebek olunca erkekler kadınlara anne gözüyle bakmaya başlıyormuş canım galiba seninki de öyle oldu
Bir üye kocasını etkilemek için leoparlı taytını giyip başlıyormuş yerleri girgirlamaya. Artık nasıl bir etkilenmeyse kocası da hemen şaapıveriyomuş eski bir konuda bahsi geciyordu .bizde azicik takilip egleniyoruz durumla :)
Aman bir an önce toparlan. Göreceksin ruh sağlığın da daha iyi olacak .
Süper fikir ama alınan kiloları eski seksi vücudun olmamasını ne yapacağız bu yüzden benden uzaklaşır endişem var henüz olmasada ilerleyen zamanlardaSende hamileliğini fırsata çevir
Canım çilek çekti de geç karşısına çikolataya bandırıp bandırıp ye sen de istermisin de
Yok öyle değil yani annelik kutsal bişey ya o şekilde yaklasirsa bebeğe haksızlık olacağını düşünürmüş bazı erkekler kendini kurma çok yeni doğum yaptın daha düzelirAnne değil direk anneanne.
Kizzz biliyomusun seni hep su avatarında ki gibi hayal ediyorum nedenseGörevimiz
Onların canına minnet be canım daha ne istesinlerNe cilveymis ne girgirmis arkadaş gece bile uyutmamis milleti .
Kocalar bilse birakin kk yi cilve eksik kalsin diyecek.
Kizzz biliyomusun seni hep su avatarında ki gibi hayal ediyorum nedense
Esim beni gece elimde tel gorse soylenirde.Onların canına minnet be canım daha ne istesinler
Benimkide öyle ama o wc ye gitse bile açıp bakıyorum bi gelmeden kapatıyorumEsim beni gece elimde tel gorse soylenirde.
Adama cilve öğreniyoz da denmezki
Yine mi arazi kocan
İyi seninki gülmekten kırılır :) benimki leopari gördüğü an kapıya koyarAhahahaahaha çok degisikmis ya leopardan etkilenenler varmış demek ki hala ben giysem gülmekten kırılır eşim bu ne diye ahahha ya hiç güleceğim yoktu sabah sabah
Kız ne anlatiyon kk sırlarınıGece adama girgir fantazisii o ne be diyo boyle cilve mi olur . Dedm kadinin biri boyle yapıyomus kocasi etkileniyomus dedim tobestahgfurullah diyo neler gorcez daha bu sayfadan
ufkum genisliyo dua etsin oyiki varKız ne anlatiyon kk sırlarını
dimi amaufkum genisliyo dua etsin oyiki var