esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Adam adam değilmiş işte.
Evlenmeden önce kim bilir nasıldı.
Gel de öyle adamın bir daha koynuna gir.
Kendinden nefret ettirir insanı nasıl böyle salakça seçim yaptım diye.
Annemin arkadaşı anlatırken duymuştum,eşinin ilgisini çekmek için,giyinmiş bir gün güzelce süslenmiş,eşini karşılamış:KK8:,eşi suratına bakmış,ne o suratın,git sil şunları,yemek ne var,bana birşeyler hazırla deyip geçmiş içeri...
Çok zoruma gitti abla,benimki odun odun,çuvalda giysem aynı,süslensem aynı, bakarkör demişti anneme...Yani anlatılan,karşıkinin anladığı kadar,her konuda bence...

Daha önce sayfalarca bu başlıkla ilgili açılan konuyu okumuştum , hatta çok da gülmüştüm bazılarına :KK70::KK70:

sexy görünmek için eşinin karşısında dans ederken,kendini eşiyle harmandalı oynarken bulan arkadaş :KK70:hala aklıma geldikçe gülerim bir de yine sexy görünmek için eşinin gömleğini giyen ve üzerine tam olan gömlek sonrası eşinin al artık senin olsun demesi :KK70::KK70:

Daha önce sayfalarca bu başlıkla ilgili açılan konuyu okumuştum , hatta çok da gülmüştüm bazılarına :KK70::KK70:

sexy görünmek için eşinin karşısında dans ederken,kendini eşiyle harmandalı oynarken bulan arkadaş :KK70:hala aklıma geldikçe gülerim bir de yine sexy görünmek için eşinin gömleğini giyen ve üzerine tam olan gömlek sonrası eşinin al artık senin olsun demesi :KK70::KK70:
:rolleyes:

koca kişisi sana cilve yapıyorum derim işte o kadar yeteneksizim bu konuda
eşimle aram iyidir buna rağmen:)))
kimseye cilve falan yapamam:cool:

Ay eşime çok sinirliyim bu gün.
Aslında adamın da tam haberi yok tamamen kendı kendıme kuruldum beklıyorum :KK70:
Ama bu gece erteleyıp ona dicem ki bak sana cilve yapıyorum :KK70::KK70:

Her erkek aynı şeyden hoşlanıyor diye bir durum yok.
Eşinizi iyi tanıyın ona göre.Çünkü;
Bir arkadaş anlattı.Yeni evliler akşam eşi evi gelmeden hatun süsleniyor,yemek yapıyor ve hoş bir gecelikle sanırım kapıyı açıyor.
Adam onu öyle görünce sen başıma or,,pu mu olacaksın diye kadının her yerini parçalıyor.
Eşini tanımadan girme o işlere.
Kimi kırmızı don der,kimi başka şey.
ohaaaa parçalıyor derken kadını dövmüşmü

X