- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Eee orasını da sen düşün bacım fanteziler kk da senden sorulur bu yaz dene bence sen bunu ama önce o haberi oku sonra dene sonra senin haberini de okumayalım bide beni azmettirici olarak görürsün ne me llazimOfff fanteziye baaaakkkk :)denizde bide :)kız ben bunu nasıl düşünemedim
Hahaayyyyy gülmekten yere yattım resmen vallahi dolabın üstünden düşen adamYillar once gazetede fantazi kazalari diye bi haber okumustum o geldi aklima
Adam kadini yataga baglayip orumcek adam kostumuyle dolabin ustundem yataga atlayacakken yere yapisip kalmis (onkari kim kurtarmis bilmiyorum)
Bi cift araba fantazisinde vites kolunu cekmeyi unutunca araba ucurundan ucurmus daha insanin agzinkn avik kakacagi bi duru vaka vardida okuyali 10 yili gecti cigu kalmamis aklimda
O adamin ustunde bide orumcek adam kostumu oldudunj dusunHahaayyyyy gülmekten yere yattım resmen vallahi dolabın üstünden düşen adam
Işte onu dusunemiyom bide vallahi ben önce çamaşır satılan bir yerde çalışıyordum yaşlı nerden baksan 65 yaşında bi amca girdi dükkandan bana yaklasti gecelik bakıyorum dedi bende gösteriyorum tabi sonra dediki yok yok bunlardan değil nasil amca diyorum hani diyor zincirli deri böyle hizmetçi hemşire gibi yada vücut çorabını kastederek tül çorap gibi birşey varya onlardan yokmu diyor yok amca dedim ama kıpkırmızı olmuşum yerin dibine girdim o gun bugün yaşlılara yaşlı gözüyle hiç bakmiyorumO adamin ustunde bide orumcek adam kostumu oldudunj dusun
Sen boşver yuvarlanmayi, gırgırı dene gırgırıAyyy kocamla kendimi yerde yuvarlanırken düşündüm debacimmm su sansasyonel olaylar ne ki vallahi bi yasima daha girdim bende hiçbirşey yok dümdüz bir odunum
Aaaa adamı niye sogutuyorsun cinselliktenIşte onu dusunemiyom bide vallahi ben önce çamaşır satılan bir yerde çalışıyordum yaşlı nerden baksan 65 yaşında bi amca girdi dükkandan bana yaklasti gecelik bakıyorum dedi bende gösteriyorum tabi sonra dediki yok yok bunlardan değil nasil amca diyorum hani diyor zincirli deri böyle hizmetçi hemşire gibi yada vücut çorabını kastederek tül çorap gibi birşey varya onlardan yokmu diyor yok amca dedim ama kıpkırmızı olmuşum yerin dibine girdim o gun bugün yaşlılara yaşlı gözüyle hiç bakmiyorum
Ayyy ne olurdu bi gemi turuna çıksak :) 2 veletle bendeki fanteziye de bakEee orasını da sen düşün bacım fanteziler kk da senden sorulur bu yaz dene bence sen bunu ama önce o haberi oku sonra dene sonra senin haberini de okumayalım bide beni azmettirici olarak görürsün ne me llazim
Akşam deniyorum canım hemenSen boşver yuvarlanmayi, gırgırı dene gırgırıhayırlı bir gelişme olursa yaz burdan ,ikinci adima geçicez
Sen akşam akülüyü park et banyoya bacım çocuklar uyurkenAyyy ne olurdu bi gemi turuna çıksak :) 2 veletle bendeki fanteziye de bakben şimdilik Akülüyle idare edeyim
Yahu ben bile girip almaya cekiniyorum erkek olunca o adam nasil sordu onu hala düşünüyorum bide hayır onu kime giydirecek onuda düşünüyorum ne libido varki amcadanutkum tutuldu ya adamda yolunu sasirmis sex shopa gelecegine camasir dukkanina girmis kelepce kidbacta vereyim mi deseydin keske
Ben coraplarimi genelde bi camasirci var oradan alirim sirf vitrindekiler yuzunden dukkana girmeye cekiniyorum
Herzaman yaslilardan daha korkacaksin diyenler hakliymis meger
Bende bigun bilmedigim bi yere gitmistum arkadasin tarif ettigi binanin onunde beklerken yasli bi adam gidip gelip yan taraftaki dukkanin vitrinine bakiyor ikerliyor tekrar dobul gelip bakiyor bende orda ne var diye merak ettim yan tarafa gidip baktim
Meger camasir magazasiymis camdada mankenlerin ustune giydurilmus seksi camasirlar falan var
Yani simdi sen ona bakmaktan ne zevk aliyorsun ki
Ne cilveymis arkadaşAz once aradi napiyorsun diye.igneli epi.randevu aldim artik bi sac sakala goturursun beni dedim.
Cilvesine hayran oldugum dedi.dur cilveyi girgirla gostercem haftaya dedim kapattim.
Amcaya bak..Işte onu dusunemiyom bide vallahi ben önce çamaşır satılan bir yerde çalışıyordum yaşlı nerden baksan 65 yaşında bi amca girdi dükkandan bana yaklasti gecelik bakıyorum dedi bende gösteriyorum tabi sonra dediki yok yok bunlardan değil nasil amca diyorum hani diyor zincirli deri böyle hizmetçi hemşire gibi yada vücut çorabını kastederek tül çorap gibi birşey varya onlardan yokmu diyor yok amca dedim ama kıpkırmızı olmuşum yerin dibine girdim o gun bugün yaşlılara yaşlı gözüyle hiç bakmiyorum
Hayır merak da ettim ikinci aşama neSen boşver yuvarlanmayi, gırgırı dene gırgırıhayırlı bir gelişme olursa yaz burdan ,ikinci adima geçicez
Allahım yaaaaa dukkandakini anlarımda pazarda ben bakamiyom o iyice coşmuş belliamcaya
Amcaya bak..
Bikere bende pazarda gordum bi amca renk renk iç camasirlari almis eline bide pembe ver diyo pazarciya sallaya sallaya.
Yahu ben bile girip almaya cekiniyorum erkek olunca o adam nasil sordu onu hala düşünüyorum bide hayır onu kime giydirecek onuda düşünüyorum ne libido varki amcadabenim kocayı göndersem hayatta gitmez daha yeni evliydik te dedim hadi git bana bi gecelik al senin beğendiğini giyeyim gitmiş kapıdan geri dönmüş utanmis