esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Çamaşır makinesinde de dene :) çamaşır asarken de :) aslında biz dikkat etmiyoruz ama eşlerimizin kafası farklı çalıştığı için her halimizden bir gırgır muhabbeti aratmayacak fantazi çıkartıyorlar. Eşim bunu zaman zaman itiraf ediyor bana . Mesela birkaç gün önce ders çalışırken kafamı yana yatırıp elimi başıma destek yapmışım, elim saçlarımın arasından geçiyormuş ,hafif bir dağınıklık varmış ..bir elimle de kalemi dudaklarımın arasında gezdiriyomusum ara ara ....baaaakkkk sen pusudaki çakala :) hiç farkında değilim ,o sıra tam odaklanmistim. Dedim çok gaza geldiysen bi selam caksaydin belki geri cevirmezdim :) çocuklar zor uyudu , vaktin de dardı ,öyle izlemek çok iyi geldi ama bi patlama da oldu hani dedi :KK70: bazen de dudağımın bir kenarını ısırıyorum mesela ,bak beni yoldan çıkarıyorsun 30 kere uyardım yapma şunu diye diyor :KK70:
Fantezi lazım demi acayip adamı delirtmek lazım :confused::confused: kırmızı ateşli girgir lazim bize :confused::oops:

Screenshot_2017-04-14-12-53-34.png

Kizlar gırgırın yeni islevlerinden daha kimsenin haberi yok gibi bide bu islevini ogrenseler gercekten satis patlamasi olacak:KK53::KK53:

Hem kizlar ceyize her rengini alacak hemde erkekler her hafta yeni bi gırgır alir

Bide birbirine kusen ciftler gırgır kirarak tepkilerini ortaya koyarlar :KK14::KK14:

Cilve isve konusunda siz sansliymisdiniz masallah diyelimde kimsenin nazari degmesin

Eniste beye her hareketiniz cilve gibi geliyormus ama bu kocasi sorunlu hanimlar su gırgır olayini bi denesin bence belli mi olur belki adamlar seksi camasirdan degilde diz yapmis pijamalarla gırgır yapilmasindan hoslaniyordur

Valla bu mevziyu merak ettim girgır konusu daha once hic bu kadar gunden olmusmudur bi google amcaya sorayim
Teşekkür ederim. Doğru söylüyorsun ,cilve isve göreceli kavramlar . Kimin ne sevdiğini bilemeyiz ama fikir olusturabiliriz. Ben mesela farkında olmadığım şeyleri eşim söyleyince fantazi haline getirip ona sunuyorum :) diğer eşler de kocalarinin ilgisini yoklayip nabza göre çeşit sunabilirler :)
Gırgır mevzusu da, dediğimiz gibi bir üyenin vesilesiyle öğrendik .biz onu gırgıra aldık yani ,arniyet taşımadan.sen yine de bir bak :)

Artik fantazi aletlerina kirbac kelepce ve bilimum seylerden sonrada bide gır gır eklendi

Girgir ureticileri bunu duysa garanti girgiri yeni renk ve modellerde cikarirlar :KK14::KK14:

Valla cilve isve insanin icinde olmali bende cilvenin c si yok

Ben gırgırı bile oturur pozisyonda yapiyorum dizimin ustunde oturup elimin uzandigi yerleri girgirliyorum

Uzagada uzanmiyitum dizimin ustunde emekleyip oraya gidip yine ayni bicimde orayida girgirliyorum

Yazik bana ya beni gırgır bile paklamaz:KK70:
Ay kıyamam yaa :KK30:
Ben cok fenayım aslında da cok havaya girmesin diye kendimi frenliyorum :KK70:
Aslinda biseyi cok merak edip konu acmak istiyordum ama ustune oldu biraz . Cilveli isveli bi kadin olurken ayni zaman da cool bi kadin olabilirmiyiz diye :confused:

Aslinda biseyi cok merak edip konu acmak istiyordum ama ustune oldu biraz . Cilveli isveli bi kadin olurken ayni zaman da cool bi kadin olabilirmiyiz diye :confused:
Bunun için konu açmana gerek yok ki ...sorsan söyleriz :) olabilirsin ayrıca .göster ama elletme :KK70:

Yaptığın şeyleri kocan için olduğunu fazla belli edersen cool olunmaz ki zaten. Umursamaz davranışlar,sanki onun için süslenmemişsin gibi davranırsan daha cool olabilirsin :KK45:[/QUOTE]

Simdiye kadar beklefiginiz kabahat yetkililer leopar desenli girgir uretinceye kadar en sexi kiyafetinize uygun bi gırgır edinin

Sonuclarida artik burdan payladirsiniz

Bu arada seyiz hazirlayan kizlara seslenelim sandigin olmazda olmazi girgır komidinin en ust cekmesine koyun arada yatagin ustunu girgirlamaktan cekinmeyin :KK70::KK70:

UYARI: gırgır alirken sakin ugur bocuklu kelebekli kaplumbagali kurbagali cocuksu sevimli komikli seyler tercih etmeyin dizlerinizin adinmasi sirtinizin agirmasi yaninkza kar kalir yoksa :KK14::KK14::KK14:
Simli girgirlar var onlardan alsinlar kirmizi pembe.......

Valla durum bu bacım :) her halimize halleniyorlar :KK70: mesela araba kullanırken çok kıskanıyor eşim beni :) çok dik duruyorsun, hamleler çok artistik, aklıma türlü türlü oyunlar geliyo . Biz bu arabayı eve tasiyamayacagimiza göre büyük bir makete ihtiyacımız var diyo :KK53: ilk söylediğinde çok şaşırmıştım, yine farkında değildim .beğenisini farkederim ama böyle cakalliklar düşünmesi aklımın ucundan gecmezdi :rolleyes:
Oooooowwwww araba fantezisi :-)

Ay banada valla kendimi o popoyu sallarken düşünemiyorum katılırım gülmekten adamda şaşırır gözüne far tutulmuş tavşan gibi bakar kalır kesin :-)

Konu süper ya kk kadınlarının ne kadar manyak fantazileri varmş bende kendimi cilveli die biliyorum eşimde sewer işveyi cilveyi mesela masa altında bacak okşamayı çok yaparım özellikle misafir varken mutfağa gelir yapma der sus sen karışma derim:halay:yorgun olduğunda uzanıp tv izlerken yanına yatarım arkamı dönerim kolunu belime dolarım kendimi iyice ona yaklaştırırım :KK49:canın bişe mi istiyo der yok derim bunlar normal zamanlarda yaptıklarım

X