- 7 Nisan 2017
- 1.035
- 1.810
- 35
- Konu Sahibi maviboncugumm
gırgırınız kırılmasin hemi ni guldum bi guldumEveeeett, günaydın daytı leoparlı ,eli girgirli bağğyanlaaar :) dün kızım bardak kırdı ,eşim "dokunma ben toplarim"dedi ,canıma minnet bende aldım süpürgeyi süpürüyorum . "Bırak ben hallederim ,al kızları odaya gidin siz ,ayağınıza cam batar "dedi . Kızları götürdüm odaya ,belki temiz supuremez, cam sonuçta diyip giristim. Adamda bir değişik bakışlar ,göz suzmeler falan ..napiyosun beeee, bakacağına şurdaki cami da al dedim . Bu hala değişik değişik bakiyo :) sinir oldum .sonra bana dediki "bak öyle tutma o süpürgeyi , bak öyle eğilme (dizlerimi kırmadan sadece gövdemi egiyorum :) ne be Offf dedim devam ettim .cam kırılınca çok gergin olurum ben .normalde terslemem." Bana bak daughter pişman ederim seni" dedi . Yine öyle süzük süzük bakiyo ve bogazina birşey kaçmış gibi konusuyo ..laaaaannnn dedim ,adam sana cilve yapıyo ,vay daytı yirtilasica, gırgırı kirilasica. .bu kadar mı keresteye bağladın yaw :) kendime hemen bir çeki düzen verdim .başladım saç atmaya ,suzuk suzuk bakmaya ..ışığı görünce koştu oturma odasının kapısını kapattı .beni de kucakladigi gibi yatak odasina götürdü . Iste içimden o an bir ayı çıktı .adam beni duymuyo çünkü ,meseleye odaklanmış . Len herif ,regl oldum len ,daytım yok ,girgirim yok ,3 gün sonraya bir randevu vereyim sana dedim .küstü gitti sanki regl olmayı ben istedim .ya kızlar bazen istemeden de dikkat cekilebiliyomus onu anladım :) ama adam bunu zaman zaman yapiyo. Neyi çekici gelir ki Kezban Kezban ev süpürme nin
Neyse siz 3 gun sonra evde bardak kavonoz surahi ne varsa kirin dokun