esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Eveeeett, günaydın daytı leoparlı ,eli girgirli bağğyanlaaar :) dün kızım bardak kırdı ,eşim "dokunma ben toplarim"dedi ,canıma minnet bende aldım süpürgeyi süpürüyorum . "Bırak ben hallederim ,al kızları odaya gidin siz ,ayağınıza cam batar "dedi . Kızları götürdüm odaya ,belki temiz supuremez, cam sonuçta diyip giristim. Adamda bir değişik bakışlar ,göz suzmeler falan ..napiyosun beeee, bakacağına şurdaki cami da al dedim . Bu hala değişik değişik bakiyo :) sinir oldum .sonra bana dediki "bak öyle tutma o süpürgeyi , bak öyle eğilme (dizlerimi kırmadan sadece gövdemi egiyorum :) ne be Offf dedim devam ettim .cam kırılınca çok gergin olurum ben .normalde terslemem." Bana bak daughter pişman ederim seni" dedi . Yine öyle süzük süzük bakiyo ve bogazina birşey kaçmış gibi konusuyo ..laaaaannnn dedim ,adam sana cilve yapıyo ,vay daytı yirtilasica, gırgırı kirilasica. .bu kadar mı keresteye bağladın yaw :) kendime hemen bir çeki düzen verdim .başladım saç atmaya ,suzuk suzuk bakmaya ..ışığı görünce koştu oturma odasının kapısını kapattı .beni de kucakladigi gibi yatak odasina götürdü . Iste içimden o an bir ayı çıktı .adam beni duymuyo çünkü ,meseleye odaklanmış . Len herif ,regl oldum len ,daytım yok ,girgirim yok ,3 gün sonraya bir randevu vereyim sana dedim .küstü gitti sanki regl olmayı ben istedim .ya kızlar bazen istemeden de dikkat cekilebiliyomus onu anladım :) ama adam bunu zaman zaman yapiyo. Neyi çekici gelir ki Kezban Kezban ev süpürme nin :KK70:
:KK53::KK53: gırgırınız kırılmasin hemi ni guldum bi guldum
Neyse siz 3 gun sonra evde bardak kavonoz surahi ne varsa kirin dokun :KK70::KK70:

Daha önce sayfalarca bu başlıkla ilgili açılan konuyu okumuştum , hatta çok da gülmüştüm bazılarına :KK70::KK70:

sexy görünmek için eşinin karşısında dans ederken,kendini eşiyle harmandalı oynarken bulan arkadaş :KK70:hala aklıma geldikçe gülerim bir de yine sexy görünmek için eşinin gömleğini giyen ve üzerine tam olan gömlek sonrası eşinin al artık senin olsun demesi :KK70::KK70:
o gömlek muhabbeti hiç aklımdan çıkmıyor benimde:rolleyes:

Her erkek aynı şeyden hoşlanıyor diye bir durum yok.
Eşinizi iyi tanıyın ona göre.Çünkü;
Bir arkadaş anlattı.Yeni evliler akşam eşi evi gelmeden hatun süsleniyor,yemek yapıyor ve hoş bir gecelikle sanırım kapıyı açıyor.
Adam onu öyle görünce sen başıma or,,pu mu olacaksın diye kadının her yerini parçalıyor.
Eşini tanımadan girme o işlere.
Kimi kırmızı don der,kimi başka şey.
O kadar doğru yazmışsınız ki, benim eşimde işve, cilve, kısa kıyafet, gecelik hayatta hoşlanmaz. Kesinlikle yapma die bana da söyledi. Allahdan benimde o taraklarda bezim yokda yazdığın tablo yaşanmadı :):):):):)
Bence arkadaş eşine sorsun hoşuna ne gidiyorsa onu yapsın.

O kadar doğru yazmışsınız ki, benim eşimde işve, cilve, kısa kıyafet, gecelik hayatta hoşlanmaz. Kesinlikle yapma die bana da söyledi. Allahdan benimde o taraklarda bezim yokda yazdığın tablo yaşanmadı :):):):):)
Benim arkadaşım değil,ağız burun kırılmış o gece kadının,parçalamıştan kastım o.
Boşanmıştır inşallah o heriften.

Benim arkadaşım değil,ağız burun kırılmış o gece kadının,parçalamıştan kastım o.
Boşanmıştır inşallah o heriften.
arkadaş derken konuyu açan arkadaş eşine sorsun demek istedim.
allah herkesi aklı başında adamlarla karşılaştırsın. ağız burun kırmak tövbe tövbe dayak sebebine bak.

:KK53::KK53: gırgırınız kırılmasin hemi ni guldum bi guldum
Neyse siz 3 gun sonra evde bardak kavonoz surahi ne varsa kirin dokun :KK70::KK70:
Gırgır alcam yakında ,birde vitrin ..yatak odada sergileyecegim cilve şeysi diye :KK70:
Ay yok bir daha birşey kırılmasin ,ben şimdi 3 gün mutfak süpürürüm cam temizlendi mi temizlenmedi mi diye :KK53: neyse cilve de canlı kalır bu sırada :)

Kiz nasil soracak onu.

Cilve yapasim var yapiyimmi diyemi.

Herifin gelene kadar talim yap , adam gelip gırgırı görünce içi depreşsin :KK70:
Ya şaka maka bir yanaa ben bu gırgır işini bulaşık makinesi boşaltırken ya da doldurururken yapıyormuşum aslında düşününce farkettim :KK53:

Kiz nasil soracak onu.

Cilve yapasim var yapiyimmi diyemi.
Nasıl sorar bilmiyorum o kısmı kendi bulacak. Ama arkadaşlarımın bu tarz işve cilveden hoslanan eşleri söylüyorlar.
Ya benim eşim de hiç hoşlanmaz adamın siniri bozuluyo :):):):)
yaklaşımlarından anlaşılıyor zaten.
valla hiç yöntem yok bende şöyle sor böyle sor die:):):):)

Ya şaka maka bir yanaa ben bu gırgır işini bulaşık makinesi boşaltırken ya da doldurururken yapıyormuşum aslında düşününce farkettim :KK53:
Çamaşır makinesinde de dene :) çamaşır asarken de :) aslında biz dikkat etmiyoruz ama eşlerimizin kafası farklı çalıştığı için her halimizden bir gırgır muhabbeti aratmayacak fantazi çıkartıyorlar. Eşim bunu zaman zaman itiraf ediyor bana . Mesela birkaç gün önce ders çalışırken kafamı yana yatırıp elimi başıma destek yapmışım, elim saçlarımın arasından geçiyormuş ,hafif bir dağınıklık varmış ..bir elimle de kalemi dudaklarımın arasında gezdiriyomusum ara ara ....baaaakkkk sen pusudaki çakala :) hiç farkında değilim ,o sıra tam odaklanmistim. Dedim çok gaza geldiysen bi selam caksaydin belki geri cevirmezdim :) çocuklar zor uyudu , vaktin de dardı ,öyle izlemek çok iyi geldi ama bi patlama da oldu hani dedi :KK70: bazen de dudağımın bir kenarını ısırıyorum mesela ,bak beni yoldan çıkarıyorsun 30 kere uyardım yapma şunu diye diyor :KK70:

Çamaşır makinesinde de dene :) çamaşır asarken de :) aslında biz dikkat etmiyoruz ama eşlerimizin kafası farklı çalıştığı için her halimizden bir gırgır muhabbeti aratmayacak fantazi çıkartıyorlar. Eşim bunu zaman zaman itiraf ediyor bana . Mesela birkaç gün önce ders çalışırken kafamı yana yatırıp elimi başıma destek yapmışım, elim saçlarımın arasından geçiyormuş ,hafif bir dağınıklık varmış ..bir elimle de kalemi dudaklarımın arasında gezdiriyomusum ara ara ....baaaakkkk sen pusudaki çakala :) hiç farkında değilim ,o sıra tam odaklanmistim. Dedim çok gaza geldiysen bi selam caksaydin belki geri cevirmezdim :) çocuklar zor uyudu , vaktin de dardı ,öyle izlemek çok iyi geldi ama bi patlama da oldu hani dedi :KK70: bazen de dudağımın bir kenarını ısırıyorum mesela ,bak beni yoldan çıkarıyorsun 30 kere uyardım yapma şunu diye diyor :KK70:
:KK70: erkeklerin kafasının değişik biçimde çalıştığı malumda hakkaten baya baya değişik çalışıyormuş :KK70:
Allah bilir daha neler düşünüyorlar arkamızdan :olamaz:

:KK70: erkeklerin kafasının değişik biçimde çalıştığı malumda hakkaten baya baya değişik çalışıyormuş :KK70:
Allah bilir daha neler düşünüyorlar arkamızdan :olamaz:
Valla durum bu bacım :) her halimize halleniyorlar :KK70: mesela araba kullanırken çok kıskanıyor eşim beni :) çok dik duruyorsun, hamleler çok artistik, aklıma türlü türlü oyunlar geliyo . Biz bu arabayı eve tasiyamayacagimiza göre büyük bir makete ihtiyacımız var diyo :KK53: ilk söylediğinde çok şaşırmıştım, yine farkında değildim .beğenisini farkederim ama böyle cakalliklar düşünmesi aklımın ucundan gecmezdi :rolleyes:

Gizli gizli okudum hepsini.aksam girgir yapacaktim.yesil girgiri buldum hazirladim leoparli hic 1 seyim yok diyordum regl olmusum.
Bubu kenara yazip yine okuyayim ne cilveler varmis ben odun valla odun ben

Allah iyiliginizi versin anlatirken bile bi sehvet var sanki :KK70: D

X