- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
Kimse bilmez Feriştah neler çekiyor. Dışı seni yakar ama içimdeki bronz gerçeği hiç kimse bilemez. Allah seni inandırsın, tam 12 yıldır evliyiz ama Numanla cinsel hayatımızı küçük bir kağıda yazabilirim, hem de tüm detaylarıyla birlikte. Hoş, pek detaya girdiğimiz de yok ya. Numan benim eşim olur ama piştideki eşim olsaydı daha heyecan verici bir birliktelik olurdu.
Hemen bitane iliştireyim şuraya
Puding yapın, parmağınızla eşinize tattırın güzel olmuş mu diyip gözlerinin içine bakın
Al sana mutfak fantezisi
Halıyı mi gırgırliyorbu konuların tek ilginçi ben miyim ya,
eşim yapıyor bu tarz cilveler bana
Ama parmağını kendi ağzına sokup , gözlerinin içine bakmak daha etkili
ben bunu yapsam oo guzel olmus koy hemen yiyelim der
O kadın ayrılmış mı?Amin her gün şükrediyorum .
Evlilik gerçekten piyango gibi valla.
O aşamada tadın bir önemi olmuyor .sen tatlı ol ,sunumunu iyi yap yeter :)))))Hangisi kolayına geliyorsa öyle olabilir
Pudingi sanki hünkar beğendi yapmış edasıyla tattırırsan senden beceriklisi yoktur heralde
Seninde yapmanın sırası gelmiştir belki bu bir işaret olmalıbu konuların tek ilginçi ben miyim ya,
eşim yapıyor bu tarz cilveler bana
Leoparlı daytıynan limonlu lolipopu var dermişim.Halıyı mi gırgırliyordaytı da var mı
Benim herifin diyeceğini diyeyim sanaYada masadaki ekmek kırıntılarını parmagini bi yalayıp bi kirintiya batirarak ağzına götürmek
Akabinde bunları yaparken sapur şupur ses cikarmak ve kocanın gözüne bakmak
Ince.
Bir kerecik istemeyi istiyorum,nasıl istenir ki bu yaa,Seninde yapmanın sırası gelmiştir belki bu bir işaret olmalı
Ay bunu hiç hatirlatmicaktinHemen bitane iliştireyim şuraya
Puding yapın, parmağınızla eşinize tattırın güzel olmuş mu diyip gözlerinin içine bakın
Al sana mutfak fantezisi
İnşallah ayrılmştır,O kadın ayrılmış mı?
Evet görücü usulü çok riskli. Burda yıllardır sevgili olduğu kocası çok başka çıkanlar da var. Bunun tek yolu evlenmeden aynı evde yaşamak bence.
Bornoz + puding ile cilve voltranı da oluşturabiliriz
Owwww dayt sorunsalıLeoparlı daytıynan limonlu lolipopu var dermişim.
Hiç sevemedim sevişme muhabbetini napıyım,istek gelecek de yapacam ki hiç gelemedi.
Yazık bana ,ne çektim bee
Şimdi dekolteden kasıt başka bir şey aslında bence.Yok bunu söyleyen arkadaş mini etekle gırgırlamaktan bahsetmişti eğildiği için firikik öyle oluşuyor
Hem para ver tayta hem de yırt olur mu öyle gızzz
Bornoz olmaz düşmeye müsait havlu kullanacaksın aniden düşmesi sürpriz ve ilgi çekici olur
(tabikide kendiliğinden düşmeyecek sen düşüreceksin ahahaha)
Hiç reddetmedim,isteksizim yeaa demedim.Ama hani zevk falan alıyorlarmış ya,o hiç olmuyor bendeOwwww dayt sorunsalıniyeki yaw ? Hiç puding de mi yemedin :) ilişki esnasında napiyosun ?
Haydi elini çabuk tut bey ,dizi neyin kaçacak
Bir kerecik istemeyi istiyorum,nasıl istenir ki bu yaa,
Ne biçim hormonlarım varsa
Tipi gören 24 saat seviştiğimi sanıyor ama tıh yoh