esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Kimse bilmez Feriştah neler çekiyor. Dışı seni yakar ama içimdeki bronz gerçeği hiç kimse bilemez. Allah seni inandırsın, tam 12 yıldır evliyiz ama Numanla cinsel hayatımızı küçük bir kağıda yazabilirim, hem de tüm detaylarıyla birlikte. Hoş, pek detaya girdiğimiz de yok ya. Numan benim eşim olur ama piştideki eşim olsaydı daha heyecan verici bir birliktelik olurdu.

:KK70:

Hemen bitane iliştireyim şuraya :halay:

Puding yapın, parmağınızla eşinize tattırın güzel olmuş mu diyip gözlerinin içine bakın :cool:

Al sana mutfak fantezisi :KK70:

Bornoz + puding ile cilve voltranı da oluşturabiliriz :KK70:

Yada masadaki ekmek kırıntılarını parmagini bi yalayıp bi kirintiya batirarak ağzına götürmek :KK53:

Akabinde bunları yaparken sapur şupur ses cikarmak ve kocanın gözüne bakmak

Ince.

Ben anlatiyim evliyken yaptiklarimi.Eski esim atlardi hemen okuz.Mesela misafirlikte hic durmazdim yakaladigim yerde dokunurdum boynundan ve kulagindan opup kacardim:oops:Ailesiyle yemek yerken masanin altindan ayaklarimi bacaklarindan gezdirirdim sonra cilveli bi bakis tabi kimse anlamazdi benim okuz erirdi:KK73:Cok guzel yavas hareketlerle masaj yapardim bi de masaj kremi almistim.Bornozluyken cok sirnasirdim :KK37:Bi de cilveli konusmak cok onemli hem sexsi hem de kipir kipir:KK200:Arabayla giderken kalabliksa hep esimin arka koltuguna otururdum omzuna dokunmalar bi iki kere kulagina uflemistim anlayan anladi :duduk:Bi de dudaktan degilde dudagin hemen yanindan opulmesi cok etkiliyor .Daha cok sey varda utanirim zaten 1,5 senedir cilveyi ruyamda yapiyorum :KK70:Ayrilinca oyle oluyor:uykucu:

Yada masadaki ekmek kırıntılarını parmagini bi yalayıp bi kirintiya batirarak ağzına götürmek :KK53:

Akabinde bunları yaparken sapur şupur ses cikarmak ve kocanın gözüne bakmak

Ince.
Benim herifin diyeceğini diyeyim sana
Tövbe tovbeee, nimetle oyun olmaz ,gah get :KK70:

Leoparlı daytıynan limonlu lolipopu var dermişim. :rolleyes:
Hiç sevemedim sevişme muhabbetini napıyım,istek gelecek de yapacam ki hiç gelemedi.
Yazık bana ,ne çektim bee
Owwww dayt sorunsalı :KK43: niyeki yaw ? Hiç puding de mi yemedin :) ilişki esnasında napiyosun ?
Haydi elini çabuk tut bey ,dizi neyin kaçacak :KK70:

Yok bunu söyleyen arkadaş mini etekle gırgırlamaktan bahsetmişti eğildiği için firikik öyle oluşuyor :KK66:
Hem para ver tayta hem de yırt olur mu öyle gızzz :KK53:
Şimdi dekolteden kasıt başka bir şey aslında bence. :KK53: Fazla anlatmak istemiyorum, geçen günkü çatal konusunu okuduysanız, çıkarımı siz yapın. :KK45:
E bir de taytın üstüne giydiğin şey de mühim, önü dantelli atletler var ya hani, onları önerebilirim. :KK53:

Owwww dayt sorunsalı :KK43: niyeki yaw ? Hiç puding de mi yemedin :) ilişki esnasında napiyosun ?
Haydi elini çabuk tut bey ,dizi neyin kaçacak :KK70:
Hiç reddetmedim,isteksizim yeaa demedim.Ama hani zevk falan alıyorlarmış ya,o hiç olmuyor bende :KK70:
Kocam yapmıyor ben istiyorum vs diyenlere ufo görmüş masum köylü gibi bakıyorum :KK53:

X