- 16 Aralık 2019
- 20.218
- 80.468
- 31
ateşi harlıyoArada olması lazım biz alıştık
Gece seks yapmayacaksak bile yapıyoruz
Bizde öyleyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ateşi harlıyoArada olması lazım biz alıştık
Gece seks yapmayacaksak bile yapıyoruz
Tartışmalar cinselliği çok etkiliyor bizde.. Barışma şeysi oluyor o daha bi şey oluyor yaaaKızlar eşlerinize kızdığınızda ya da sinirlendiğinizden cinsel yönden cezalandırıyor musunuz ya da tartışmalarınız cinselliğnizi etkiliyor mu?
Kavgalıyken mi cinsellik istiyor ? Yoksa barışınca mı? Barışma seksi bayağı ünlüdürBen kıZgın oluyorum içimden gelmiyor gerçekten o olayı cinsellikle çözmeye çalışıyor her kavga sonu cinsellik
su cumleyi anladiysam arap olayimBarışma seksi bayağı ünlüdür
Evet yanlış yazmışım başta. Barışma seksi çok güzel diyorlar. Benim hiç olmadı bilmiyorumsu cumleyi anladiysam arap olayim
edit: tam yazarken duzeltti
Ben de buna katılıyorum ne cezası yahu çocuk mu bu cinsellik karşılıklı istenen birşeyceza değil bence , kızdığında içinden gelmez soğursun
Kız inan ki öyle oluyor he tartışıp trip atarken daha çok çekiyorKız demen öyle küçük bir tartışmada daha ateşli olur
Çeksin bacım işte ne gözelKız inan ki öyle oluyor he tartışıp trip atarken daha çok çekiyor
Özür dilemesini bilmiyor ben haklıysam sevişmeyle özür diliyorKavgalıyken mi cinsellik istiyor ? Yoksa barışınca mı? Barışma seksi bayağı ünlüdür
benim de olmadi o an cok komik olur gibi geliyor hsjcdkEvet yanlış yazmışım başta. Barışma seksi çok güzel diyorlar. Benim hiç olmadı bilmiyorum
Ona da şükür diyelim. Sevişemeyen erkek çok var buradaÖzür dilemesini bilmiyor ben haklıysam sevişmeyle özür diliyor
Aşkınız tazeleniyor bizimde bazen öyle oluyorBen kıZgın oluyorum içimden gelmiyor gerçekten o olayı cinsellikle çözmeye çalışıyor her kavga sonu cinsellik
Denemelisin. İki üç gün tripli gez üstüne kavga kıyamet sonra gelen barışma ve dediğin barışma seksi çok kıymetli oluyorEvet yanlış yazmışım başta. Barışma seksi çok güzel diyorlar. Benim hiç olmadı bilmiyorum
Yok canım liseli değiliz ki evlilikte iki üç gün trip mi olur. Konuşarak hallediyoruz her şeyi. O yüzden kavga-barışma döngüsüne girmiyoruz. Barışma seksi de olmayıversinDenemelisin. İki üç gün tripli gez üstüne kavga kıyamet sonra gelen barışma ve dediğin barışma seksi çok kıymetli oluyor