Konuşmak istedi.Özür diledi.Coin var dedi 20 bin kaybettim dedi.Kumar yok dedi. Teli koydu önüme e devlet temiz çıktı,mobil bankalarında tüm varlık&borçları-hesap hareketleri de temiz ben anlamadım bu işi.
Sadece 650 TL HALKA ARZ diye bir ödeme göründü Garanti hesabında.
Didik didik ettim telefonunu temiz kızlar ben bi halt anlamadım.
Çok yıprandım artıkk..
E ne bu halin o zaman dedim.Şunları söyledi.
1 buçuk senedir kendimi arıyorum,iyi değilim.Bunun kumarla alakası yok. Benimle neden paylaşmadın dedim ne deseydim ki sen psikolojik tedavi görüyordun üzerine hormon ilaçları,iğneler çok yorgundun bir de ben yük olmak istemedim dedi.
Konuşmak da hayal kurmak da istemiyorum dedin dedim.Ben bırak çocuk sahibi olmayı seninle bu yolda yürümeye emin miyim bilmiyorum dedim. Gözleri doldu. Ben kendime değer vermiyorum dedi.
Kendine faydası olmayanın eşine de işine de ailesine de kimseye faydası olmaz dedi. Gel bana yardım et dedi.Elini uzattı tutmadım, içimden gelmedi...
Benim haberim yokken coin değil ne olursa olsun para ayırma hakkın yok dedim. Ha hesabımız farklı olsun diyor istiyorsan ayrıca konuşalım dedim.
O kadar adım attım ki sana artık biriktim ve sana güvenmiyorum dedim. İşte en zor kısmı bu dedi. Bir daha ne olursa olsun adliye lafını ağzına alma,o söz ağıza alındığı gün o adliyeye gidilir,o öyle dilimizde hep olabilecek bir söz değil dedi.İlk kez söyledim farkındaysan dedim.Yolun sonunda değiliz ama dedi.
Çok keskinsin,çok ağır cümlelerin var dedi.Şifre konusunda bu baskı bende ters teper dediğinde şey demişim hatırlamıyorum "ben bir ters teperim estirdiğim rüzgarıma ağlarsın" bu söz bir de boşanma iması çok üzmüş onu.Bir günde delirmedim ki,hep ara ara konuşmak istedim beni sen ittin dedim. Bana gerekirse telefonu kırarım dersen,karın olduğumu unutursan hatırlaman için gayet de etkili cümleler kurmuşum dedim.
Ve biz yine tartışmaya başladık
Birçok şeyin hevesini aldın,heyecanını aldın güvensiz bir kadın yaptın beni diye bağırıyordum en son. Çarptı kapıyı balkona attı kendini
Candan Erçetin eşliğinde odadayım ben de.