- 29 Ocak 2021
- 1.498
- 4.237
Off ağladım ben yaaa... Bibli, ciğerimi söktün Annelik, gerçekten bunu hakedene, isteyene verilmiş en güzel duygu. Dünyadaki bütün sevgilerden yüce ve kutsalmış.@piraye inanın beni anlamamanızı dilerdim.Keşke içimizdeki o hayal kırıklığını,o yabancılaşmayı söküp alabilsem.
Son yorumlarımda kastettiğim şeyler yazdıklarınız doğrultusunda,benim demek istediğim de aynı.Yani velev ki öyle kumar büyük borç falan yok yok,ihanet yok.Daaa yalan?Benim haberim olmadan alıp uyguladığı kararlar? Her şeyi göz önüne alıyorum merak etmeyin.
Çocuk konusuna gelince öyle bir hata kesinlikle yapmam.Öyle ki anne karnında dahi annenin hasarlı hücresi, ağrısı varsa oraya anneyi tedavi edebilmek için hücre gönderen,annenin bir gözyaşı ile rahim içinde büzülüp kalan mucizeler onlar.
Psikolojik tedavi sürecimde (anksiyete ve panik bozukluk)psikoloğum bana 2 yaşımdaki ev içi huzursuzluğun bana babam yoluyla duygusal aktarım yapıldığını söylediğinde o bebek Bibli'ye çok üzülmüştüm. Yapmam,yapamam.
Anksiyete tedavimi tamamlamadan çocuk sahibi olmak istemiyorum diyen bendim,çocukluğundan beri anaç ruhu olan ve oldum olası bekarlığından beri çocuk görünce deliren bendim,ne acı ki istemiyorum diyen yine benim. Varsın böyle hasretiyle yansın içim ama ben bir masumun vebalini alamam... Ben o çocuktum çünkü Piraye.
Sevgisiz bir evde büyümememe rağmen 2 yaşımdaki&çocukluğumdaki travmalarımı rafa kaldırabilmek için 1 yıla yakın terapi gördüm halen de bitmiş değil. Çok üzgünüm ama yapmam,yapamam.
Çocuk adına temel unsurlar büyük ölçüde tamamlanmış, kalbinizi ve beyninize onun için pamuktan bir yatak yapmaya hazırlanmak adına terapi görülmekte veee Şiddet bu adama müstahak valla çok sinirlendim.
Daha kaç bıçak yarası alacaksın? Lütfen kaçır kendini. Yalanı zaten çok sinir bozucu bir de küstahlık, nankörlük edip üste çıkması tam dayaklık.
Belki geç olacak, belki güç olacak ama doğru insanla, güzel günlerde Anne olduğunu burdan okumayı çok istiyorum Şu an bu safhayı düşünemezsin, yeterince kan kaybın var ama, güzel günler imkansız değil, birazcık yol yürümen lazım