Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bu doğru degil karşı tarafta buna misilleme yapabilir. Zaten o durumda iki tarafta uzak durur bi taraf yakinlasiyosa olayi uzatmamak için fırsattır. Tabi kavganın sebebide önemli ama ufak tefek şeyler için çocuk cezalandırır gibi öyle yaparsan al sana böyle mantığı yanlis evlilige darbeKızlar eşlerinize kızdığınızda ya da sinirlendiğinizden cinsel yönden cezalandırıyor musunuz ya da tartışmalarınız cinselliğnizi etkiliyor mu?
Ben kıZgın oluyorum içimden gelmiyor gerçekten o olayı cinsellikle çözmeye çalışıyor her kavga sonu cinsellikCeza olarak hiç düşünmedim ama kavga edince zaten insanın içinden gelmez ki
O kadar libidoluyum, şu önce dövüşüp sonra sevişme işini beceremedim.Kız demen öyle küçük bir tartışmada daha ateşli olur
Önce dövüş sonra arkanı dön poponu herife yasla yat uykusunu bölene kadar sallan kıvran dur yatakta gerisi gelirO kadar libidoluyum, şu önce dövüşüp sonra sevişme işini beceremedim.
o haz başkadırKavga ederiz,tabii ben çok kızarım falan gider yataga arkamı döner yatarım adam arkamdan gelir oynamasmaya çalışır
Tabii ben nazlaniyorum kızıyorum ama sonuç adam 1-0 önde
Arada olması lazım biz alıştıko haz başkadır