Anket Eşiniz veya sevgiliniz saçınıza karışır mı?

eşim veya sevgilim saçıma karışır?

• Ankete Katılan
    236
Karışma değil ama gözlerimin ön planda olmasını, saçlarımı toplamamı falan ister genelde. Ama baskı yapmaz. (:

karışır canım kırıklarını aldırmamı bile istemez kısalcak diye.renk konusuna gelince akıl verir iyi oluo:):)

karışır ,çok da beğenmezzzz,öndeki perçemleri sürekli toplamaya çalışır ben de kızarımmmmmmmmmmm :umursamaz:

Karışmazda yorum yapar, örn saçımı topladıgımda daha çok begenir :)

Karışmıyor yahu keşke karışsa, bugüne kadar yaptığım renklerin fotoğrafını gösteriyorum teker teker, bu mu olsun o mu olsun diye soruyorum "Hayatım hiç farketmez, nasıl mutlu olacaksan öyle yap" diyor, hani "Bana bulaşma" der gibi :dilcikar:

Son düzenleme:
saçlarımı çook sever
karısmaz her zaman kötü olsa bile saçların çok güzel der :asigim:
arada bi sarılırken saçımın ağzına girmesinden hayıflanır o kadar bilmiyorumkismile

çok kısa olmasını istemez zaten bende kısa kestiremem bonus olurum mazallah eşim sabah o halimi görse çığlık atarkaydirigubbakcemile3

uzun saç sever..ilk tanıştığımız zamanlar saçlarım belimdeydi şimdi okadar değil ama hala uzun..toplamamı pek sevmez dağınık sever..

SürekLi Şikayet eder Seni qöremiorum Saçından Topla şunları diye..:)
bende hemen yaaa yakışmıomu faLan tribine girerim..:))) tamm ben eLimle tutarım der:D

saçların koyu renk dursun der çok yakışıyo der hep :)

ama rengini değiştirince de karışmaz onu da beğenir..çok güzel saçların der hep şekline de karışmaz

Back