Anket Eşiniz veya sevgiliniz saçınıza karışır mı?

eşim veya sevgilim saçıma karışır?

• Ankete Katılan
    236
karış desem de karşmaz ki..
ii ki de karışmyr bn böle sarı saçlarımdan memnunum.git siyah yap dese kavga çıkarr:oklava:

benim eşimde karışır uçlarından bile aldırmamı istemez uzun sacı cok sevio ve siyah düz olsun ister... ama bazen cok sıkılıorum cünkü eşimle tanıştıgımdan beri saclarım hep aynı..

röfle yaptırmak istiyorum ama eşim doğal hali daha güzel diyor..:44:

eşim bana ne kadar karışmak istesede ben bildiğimi yapıom :) saçlarım sarı tonlarına yakın.. çok fazla sarı olmasın dıor bende tamam aşkım daha çok sarı yaparım dıyorum.. 2 gün bozuk atar 3.gün gel buraya özledim der konu kapanır :) :):9:

Benim eşim hiç karışmaz. Söylemem bile bir değişiklik yaptıracağımda, gider yaptırırım. İlla uzun olsun, şu renk olsun diye bir saplantısıda yoktur. Evlendiğimizden beri kısacıkda oldu saçlarım, belimdede...sarıda,siyah, kırmızı, röfle, turuncu hepsini yaptım...İyiki karışmıyor ben çok severim çünkü dğişiklik yapmayı, yapıncada tam yaparım. Upuzun saçı gider kısacık kestiririm yada sarıyı bir anda kızıl falan yaparım :( öleyim napıyım.

Saçım hakkında tek yorumu uzun saç sana yakışıyordur.Onun dışında yorum getirmez ağzından kerpetenle laf almaya çalışırsın:44:

Yüz kere sorarım hepsi güzel der. Ya en çok hangisi derim zorla söyletirim.. Bu arada saçlarım uzun ama çok değil. Kalçama kadar uzatıcam dediğimde bekle uzatırsın diyo:) Kıskanırmış herkez saçıma bakarmış o zaman. Uzatamazmışım. Ama uzatıcam tabiki:)

ben saçlarımı uzun ve katlı kesim kullanmayı seviyorum eşimde öle sever o konuda hemfikiriz rengi konusundada ben ona danışırım sence bu renk bana nasıl olur diye birlikte karar veririz ama onun beğenmeyip benim çok beğendiğim bişey olursada onu beğenmesi konusunda ikna ederim

eşimde kendi saçıyla ilgili bir değişiklik yapmak isterse benim fikrimi alır mesela ben çok sevdiğim için enselerini ara makası atıp uzatmasını istemiştim dört parmak kadar yani benim için uzattı sonra kendide çok beğendi ve artık hep öle kullanıyor saçlarını hatta yazları ense saçlarını sarıya boyuyoruz çok güzel oluyor :1::1:

insanın eşi saçlarına vurulunca doğal olarak kestiremiyorsun da
bu sıcaklarda dahi salınık ve uzun...
bi de gür ki.. saçlarımın içi her daim ıslak, hiç kurumuyor yazın..

saçımın maşaallahı var kendı rengı sıyah oldugu ıcın herkes boya sanıyor kuaför bıle sacın boya mı dıyo o yuzden arkadasım sacının her halı guzel ben senı boyle sevdım der durur kırıklarını aldırayım dedıgımde ıse ne gerek var zaten kapancaksın derr :D hehe

evet bu yüzden tartışırız bile bazen:))) saçlarım canlı ve uzun.katları vardı ama uzadıkca bellı olmuyor,eşime kalsa hiç kestrme der,yada 1 cm kestir der:))) bakalım bu hafta gidip kestiricem biraz :))

Eşim uzun saç hastası,gece uyanınca bıle bakarım eli saclarımda bıkmıstım dogrusu ve henuz 4 aylık bı bebegım var saclarımın bakımında zorlanmaya baslamıstım,annemde kaldıgımda gıttım kestırdım belimde olan saçlarımı,gordugunde şok oldu tabıı ama begendı,Victorıa Beckham ın kısa bop modelini ketirmiştim,çok modern duruyo,yıkaması kurutması fönü kolay,,,benım için çok pratık.Rengine hiç karışmaz sarı,kahve tonları hatta fildişi bile boyadım,,,uzun olsun da her halıyle begenır :) Uzun bır zaman da bu son şekliyle kullanmayı düşünüyorum :) Yaşasın kötülük:47:

evet sevgilim karışıyor.
mesela şu sıralar saçımı kestirmek istiyorum ama izin vermiyor.
uzun halini daha çok beğeniyo-muş hııııh..

Back