Anket Eşiniz veya sevgiliniz saçınıza karışır mı?

eşim veya sevgilim saçıma karışır?

• Ankete Katılan
    236
herşeyi saniyede anlar öyle yapma böyle yap der geçen makyajımda tek gözümde kalem fazla mı olmuş ne sildirdi eşitletti ikisini:)) saçımı kestirmem neredeyse imkansız yani :))

tek saça karışsa iyi...
kaynanam o benim herşeye karışır...
kaynanam yok diye aratmıyo heralde

Önceleri çok karışırdı şimdi karışmıyor çünkü yok :D ayrıldım kısıtlamaların hpsi bitti gittiiiiiiiiii

benimki de karisiyor kara sacliyim sariya boyatmami istiyor
bu ne kadar dogrudur bilmem bence insan sevgilisi/esi ile nasil tanistiysa öyle begenmeli ama neyse...

benim eşim de karışmaz sen nasıl istersen öyle olsun der. ama kısa saça bayılır zaten normalde hep kısadır saçlarım değişiklik olsun diye bazen uzatırım birşey demez kuaföre gidip kısacık kestirince bayılır çok sevinir.

Karışmıyor. Başlangıçta doğal renginde kalsın biraz daha böyle kalsın çok güzel falan diyordu ama adam bir baktı sarışın olmuş çıkmışım, böyle de beğeniyor beni

Hatta kuaförüm laf ettiğinde ona neymiş hösstt ben böyle seviyorum beğeniyorum aşkımı demişti:1:

genel olarak karışmaz
ama sakın kızıl yapma hiç sevmiyorum diyor o kadar
boyuna şekline rengine onun dışında karışmaz.

benim sevgilim kadar karışan bir erkek varmıdır acaba:19:
ben kuaföre gidip fönlendiğimde bile adam çok güzel olmuşum diye surat asıyor:):1:

Aslında karışmazdı tek renk haricinde o da "Sarı".
Ancak onu dinlemedim ve sarı yaptım.
Pisman mıyım hayır.
Sevgilim askerde olmasaydı, gördüğünde beğeneceğinden de eminim.

Aslında karışmazdı tek renk haricinde o da "Sarı".
Ancak onu dinlemedim ve sarı yaptım.
Pisman mıyım hayır.
Sevgilim askerde olmasaydı, gördüğünde beğeneceğinden de eminim.

Sarı renk bir kadına ayrı bi hava katıyor nedense. Farkında olmadan el hareketlerinden yürümesine kadar her şey değişiyor.
Sevgiliniz de sizin bu anlamda da değişmiş olabileceğinizi düşünmüş olabilir :S

Sarı renk bir kadına ayrı bi hava katıyor nedense. Farkında olmadan el hareketlerinden yürümesine kadar her şey değişiyor.
Sevgiliniz de sizin bu anlamda da değişmiş olabileceğinizi düşünmüş olabilir :S

Ayy ayy :D Çok havalı oldum değil mi hayatım :D

Ama öyle, duruşu bile değişiyor insanın. Asil mi oluyor ne :p

Asla boyanmamalıdır. (sarı kalsın)

Buluşulacağı zaman o günkü psikolojisine göre düz/dalgalı/kıvırcık yapılmalıdır.

Asla kısa kestirilmemelidir.

Yukarıdaki hükümler yerine getirilmediği takdirde sevgilisi kişinin söylenmelerine katlanacağımı arz ederim:27::27:

Sanırım karışıyor:1::1::1:

kestirince, boyatinca, sekil verince hep ilk ona göstermem gerekiyor ^^ güzel yada begenmedim diyor, ama yinede karari hep bana birakiyor :16:

Back