saçımın uzun ya da kısalığına birşey demiyor..:1closedeyes:
saçımda boya yok bende boyatmayı düşünmediğim için o konuda da sorun çıkmadı...
böyle devam eder inşallah.şakkıdı
ne de olsa eşlerimizinde beğenmesini istiyoruz saçlarımızı
bizler karışmasa fark etmese de kızarız ,
karışsa da kızarız
erkekler de bazen ne yapacaklarını şaşırıyorlar
bizleri anlamak zor
kaydirigubbakcemile
karışır.
ben dalgalı saç severim o düz.
ben uzun saç severim o kısa.
ben boyatmak isteri o yazık olucak saçlarına boyatma der.
yani çooook karışır saç kestirmek lafı açıldımı git kısa küt kestir der.
yada bir yere düğüne falan gidicez ne yapayım derim fön çektir der. topuz yada dalgayı beğenmez. bir sürü laf söyler koca kadınlara benzemişsin diye.
sevgilim saçıma başıma karışmaz ama saçımın düzlüğünü ve koyu siyahlığını çok beğeniyor.uzun olmasını sever ama ben bişey yaptırcağım zaman hiç karışmaz.
evet karışıyor.
saçımı boyatmama karşı. doğal seviyorum seni diyor. ama bende saçımı boyatmayınca sanki birşeyler eksik geliyor gözüme. ve boyatınca da bütün hevesimi kırıyor sağolsun.
öle bi takıntısı yoktur ama saçımın doğal rengiyle kalmasını ister bide uzun saçı seviyoo..illa şöle olcak demez yaniii...ayyyyyyy yerim ben onu yerimmmmmmmkaydirigubbakcemile3
uzun saçı sevmezdi.yıllarca kısaca kestirdim.birinde abartmışım erkek gibi olmusun dedi.şimdi uzun sesi çıkmıyo.alıştı sanırım.ama bu sefer ben rahatsız oluyorum.alışmışım kısaya
Aaaaaaaaaaaaaah ahhhhhhh karışmaz mı...kaydirigubbakcemile3
kısacık kestirmiştim bundan yıllar önce bana '''ne o oğlan memed gibi olmuşsun ''' demişti..:roflol:
Saçlarım uzun ve arada uçlarından aldırmaktan başka türlü kestirmem. Kendisi de biliyor bunu. Ve karışmıyor.. :)
Boyası da yok saçımın tamamen doğal ona da karışamıyor haliyle :)
Geçinip gidiyoruz sositososito
evet karışır saç boyattırmıyor doğal rengiyle takılıyoruz.
kesmemi pek istemiyor ada şundan dolayı ben keserim sonra k-uzun olanlara özenir keşke kestrmeseydim derim.
Oda bu dırdırı dinlememek için kesme diyor
karisir acikcasi..
toplanmicak o saclar der ben eskiden hep sıkı sıkı toplardım
açnca da prenses olmuşsun deropuyorumnanaktan
sac rengıme karısmaz cunku malesef renk körü mafoldumben
ama kızıl olmasın da ne olursa olsn der yine de Şeniz
karışıyor hemde ne karışma bizimkisi kuaförü eşim ayarlar nereyi begenirse oraya götürür.
uzun saçı çok sevdigi için kestirtmemi istemez.kesimine boyasına kadar o karar verir ve kuaföre tarif eder.
bazen çok sıkıcı oluyor ama hani hoşumada gitmiyor degil.yerimseniben