Anket Eşiniz veya sevgiliniz saçınıza karışır mı?

eşim veya sevgilim saçıma karışır?

• Ankete Katılan
    236
7 yıllık evliyim eşim hiç saçım hakkında yorum yapmış değildir
uzatda demez kestirde demez boyayı zaten ben sevmiyorum doğallıktan yanayım:dilcikar:
eşimde şu renge boyat yada boyatmanı istiyorum dememiştir
bende onun saç kesimine karışmamvereliniortak

hayırr sımdıye kadar hıc karısmadı.. :delphin: ben boyle yapacagım dedım yap dedı.. begense de begenmese de begenmıss gıbı yaparr gıcık.. :umursamaz:

yaptırdığım bir işlemi beğenmişse karışmaz ama sevmemişse amman dilinden kurtulamamkötükedihüso bu aralar sesi çıkmıyo halinden pek bi memnunkaydirigubbakcemile3

yaptırdığım bir işlemi beğenmişse karışmaz ama sevmemişse amman dilinden kurtulamamkötükedihüso bu aralar sesi çıkmıyo halinden pek bi memnunkaydirigubbakcemile3
bizim suçumuz yok kuaförlerin suçu............
biz masumuz................kaydirigubbakcemile5

sacımın renkgine takmıs durumda suan hiç kendi sac rengım acık kumral zaten ama beyfendı tutturmuss sarıyaa boyat sarıya boyat ,delimi nee ..
bende diom olmaz siyaha boyatcam :jerryar:
dio siyah yaparsan herkes senı rus sanır,boyunda uzun zaten..laf atarlar vsvs.. işte üff..

sacımın renkgine takmıs durumda suan hiç kendi sac rengım acık kumral zaten ama beyfendı tutturmuss sarıyaa boyat sarıya boyat ,delimi nee ..
bende diom olmaz siyaha boyatcam :jerryar:
dio siyah yaparsan herkes senı rus sanır,boyunda uzun zaten..laf atarlar vsvs.. işte üff..
Eskişehir buluşmasından biliyorum güzel bayansın ..........
hayret genelde sarıda kıskanırlar ama..........
benim eşim de sarı seviyor doğrusu bende sarı kullanıyorum

Eskişehir buluşmasından biliyorum güzel bayansın ..........
hayret genelde sarıda kıskanırlar ama..........
benim eşim de sarı seviyor doğrusu bende sarı kullanıyorum

tşk ediyorum ,beni beyendiginiz için :kedi::kedi:opuyorumnanaktan
soluk benızlıyım canım maalesef :(( daha önce koyu kahve yapmıstım o bile sıyah gibi durduna direk yuz hatlarımı belli etmıstı.. o yuzden siyah istemıo beyfendii :kızgın:
sarı yaptırıncada hastalıklı gibi oluyorum mafoldumben
2yıldan beri hiç boyatmıyorum saclarım biraz dınlensın istedim.. iyide çok guneste kalınca saclarım sararmaya basladı hafiften :çok üzgünüm::çok üzgünüm: bölee bi dertliyim işte..

Karışmasına fırsat vermiyorum.
Sürpriz yaparım aşkıma boyatacağımı söylemem kaydirigubbakcemile3 Daha yeni yeni sarıya alışmıştı geçen hafta simsiyah yaptım saçlarımı zemuszemus
Hiç bir zaman da niye bu renge boyadın keşke şu renk yapsaydın falan demedi:delphin:
.

karışıyor. uzun saçı çok sevdiği için kırıklarımı aldırmamı bile istemiyor delü:). bide sarı seviyor beyfendi. benimde öle zaten.

karışıyor. uzun saçı çok sevdiği için kırıklarımı aldırmamı bile istemiyor delü:). bide sarı seviyor beyfendi. benimde öle zaten.
benim tam duygularımı anlattın canım..........vereliniortak
benimde sarı olsun istiyor ve öyle..........
uzun istiyor ama kırıklarımı aldırtmamı istemiyor ama aldırtıyorum:lepi:
şimdi sen çok kestirirsin diyor ve mecburen çok kestirmek zorunda kalıyorum çünkü röfle üzerine tekrar röfle yıpranıyor............

benmkıde karışanlardan kısa ıstedı kısacık yapmıştım o ıstediği için umursamamasınzdan ıse karışıp benle ılgılenmesını tercıh ederım

karısamaz,hiçbiri.o rahatlığı en başından vermem.karışan da sevgilim olmaz zaten kaydirigubbakcemile2

Back