Anket Eşiniz veya sevgiliniz saçınıza karışır mı?

eşim veya sevgilim saçıma karışır?

• Ankete Katılan
    236

yok resimdeki gibi açık değil kendi saç rengim...ne güzel demek elinden geliyor saç boyamak:))size şimdiden kolay gelsin canım:))

rumkızı , ne güzel elinden saç boyamak geliyor , hazır el atmışken benim saçlarımıda boya canım

esim kesinlikle karismaz, degisiklikleri sever ve benim sacimin oldugu gibi begenir cok sukur

Eşim çokk karışmaz saçımın uzunluğuna boyasına ama en çokk röfleyi

beğenir bende röfle sevdiğim için hep öyle yaptırırım.

hiç karışmaz ama hep o bi kere uçlarını sarı sarı yaptırmıştın çok yakışmıştı der. şimdi koyu ve tek renk saçlarım. ah ah o zamanlar kokoştum makyajsız gezmezdim.

karisiyo kestirmemi daha dogrusu kisaltmami istemiyo askim ben seni tanidigimda upuzun saclarin vardi diyo ama kestirdigim zamanda allah var neden kisaltdin demez saolsun ama kestireyimmi dedigim zaman sadece kiriklarini aldirt der :)

rumkızı , ne güzel elinden saç boyamak geliyor , hazır el atmışken benim saçlarımıda boya canım
Ah keske canim seve seve yakinlarimda olsaniz bana gelip tek tek yapardim saclarinizi .Cok seviyorum sacla ilgilenmeyi simdiye kadar sadece dugunumde kuafore gitmisimdir bide arada kesimler icin nadirdir buda ( uclarini 2 ay'da bi esim kesiyor)

Bu arada kuzenimin saclarini hallettim dun ( ama ilk soyledigi renkleri yapmadik karar degistirdi cunku yuzune yakismayacagini soyledi ben yakisir dedim ama dinlemedi sonucta bal sarisi yaptim resimi buraya eklemek istiyorum size gostermek icin ama nerden ekleniyor bilemiyorum cunku resim kendi dosyalarimin icinde ) yardimci olan birisi olursa hay hay kaydirigubbakcemile2 super olcak

bende fazla anlamıyorum resim eklemekten bir bilen anlatsa da bir görebilsek marifetlerini:1hug:

kestirmemi istemez....uzun sac begeniyor....hatta ben danisirim ona bir yere giderken birakayimmi yoksa bagliyayimmi diye...

Evet karışıyor, renk konusunda sıkıntı yaşamıyoruz. İkimizde aynı renkte hemfikiriz.
Ama bir türlü uzamıyor saçlarım, eşim uzun olmasını istiyor.

benim eşim acayip karışır
renk kesinlikle mavi siyah olacak ona göre, öyle istiyor bende yaptım (ben röfle seviyorum yakıştırıyorum kendime)
uzun olacak kısa kestirdim bi kez burnumdan getirdi hiç yakışmamış diye
modeline karışır nadiren topuz yaparım onu çok beğenir yukardan toplu sever saçlarım açık ve yüzüme düştümü hiç sevmez
anlayacağınız herşeyine karışır önemli bi yere gidilecekse mutlaka danışırım sonra eleştriye maruz kalmamak için

evet hemde çok karışır gıcık....

boyamamı istemiyo röfle yaptım hemen eski haline dön diyor.....

kısa sevmiyo uzun ve orjinal istiyor hasbam.... :roflol: :roflol: :roflol:

Karışmak olarak algılamıyorum ben bunu..
ılgilenir yorumlar yapar, ben de sorarım:) Sevdiceğimin fikri de benim için çok kıymetlidir..
Ben de onun saçıyla çok alakadarım,yönlendirmem komut vermem ama alakamı belli ederim..
Bunlar tatlı bağlar ve bütünlüğün detayları bence..
Farklı topladığımda dahi dikkatini çeker,saç aksesuarlarıma kadar dikkat eder..
Doğal rengi konusunda çok ısrarlı,neredeyse gokkusagındakı bütün renkleri denediğim ve periyodik aralıklarla saç rengimi değiştirdiğim için öncesinde,artık boya değil doğal halini seviyor..
Saç sağlığı açısından da..
Bu da benim hoşuma gidiyor,açıkçası ilgilenmeseydi nasıl hissederdim bilemiyorum..

yorum yapar begenıp begenmesıgını soyler o kadar ama renk degsıtırırım mesela begenmedım derse fena moralım bozulur:sm_confused: bu yuzden esımın de gozune hos gelen tarzda bırakmayı tercıh ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…