O zaman yaptirSacinin rengi fotograftaki gibi aciksa bunun uzerine karamel yapma bence hos durmaz ( 2009'un sac rengi kahve tonlari diyorlar) kuzenimin saclarini ben yapcam gelecek hafta o koyucikolata ustune bal veya senin gibi caramel yapcaz
suna benzer bisey
Ah keske canim seve seve yakinlarimda olsaniz bana gelip tek tek yapardim saclarinizi .Cok seviyorum sacla ilgilenmeyi simdiye kadar sadece dugunumde kuafore gitmisimdir bide arada kesimler icin nadirdir buda ( uclarini 2 ay'da bi esim kesiyor)rumkızı , ne güzel elinden saç boyamak geliyor , hazır el atmışken benim saçlarımıda boya canım
bende fazla anlamıyorum resim eklemekten bir bilen anlatsa da bir görebilsek marifetlerini:1hug:Bu arada kuzenimin saclarini hallettim dun ( ama ilk soyledigi renkleri yapmadik karar degistirdi cunku yuzune yakismayacagini soyledi ben yakisir dedim ama dinlemedi sonucta bal sarisi yaptim resimi buraya eklemek istiyorum size gostermek icin ama nerden ekleniyor bilemiyorum cunku resim kendi dosyalarimin icinde ) yardimci olan birisi olursa hay hay kaydirigubbakcemile2 super olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?