- 25 Eylül 2007
- 10.372
- 12
- 41
çöpçü zorla güzellik olmaz.... adam istemiyorum diyosa istemiyodur.... bence sen bundan sonra onsuz hayatın planlarını yapmaya başla.... üstüne gidersen herşey iyice berbat olur ve sen üzülürsün.... o egolarını tatmin ettiğiyle kalır..... ne demek ya seni istemiyorum..... allah aşkına.... inat et diyen arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun.... bu adamdan hayır gelirmi?... bir ömür geçermi?... kötü gün dostu olurmu bu adamdan?... saçma sapan akıllar vermeyin gerçekçi olun.......
Lüften sucu kabahati kendinizde aramayin sizin yapicak birseyiniz yok arti siz fazlasini yapmisinizki esiniz herhalde sizin gibi bir kadinla kendi kompleks oluyor.
Muhakkak alkolünde etkisi vardi esinizin söylediklerinde ama ne olursa olsun insan suru yerinde olmamasi gerekirki esine partnerine böyle bir laf söylesin. Kusura bakmayin ama esiniz cok utanmaz ve terbiyesiz bir insan bir kadina böyle davranan adama ben bunu yakistiririm.
Siz 14 yilinizi genclinizi verdiniz evlad verdiniz emek verdiniz güzel alimli bir hanim olmasaniz bile ki bu hic önemli bile degil bence size böyle asalayici ithamlarda bulunma hakki yoktur.
Bence kendinizden daha fazla ödün vermeyin birakin o sizi yeniden kazanmaya calissin hersey olacagina varir kaderde kismete ne varsa onu görücez.
Sevgiylea.s.
Canım son durum nedir peki?
konuşuyor musunuz şu an?
Aranız nasıl?o konu tekrar açıldı mı?Yazar mısın?
Evet şu an konuşuyoruz. Zaten küs duramam. Ben kendisine sen bana böyle böyle demiştin dedim oda ben öyle şey söylemem dedi. Ama söylediğinin farkında. Şimdide şirketle güya sadece personel yani o kadında bunların içinde yemeğe gideceklermiş. Patron sadece personel gelsin demiş. Biliyorum ki o masada o kadınla beraber oturup eğlenecek ve onu evine bırakacak. Eğer personel gidecekse o kadının kocasıda yemeğe gelemeyecek. Zaten çok rahat bir kadın. Evde çocuğunu ve kocasını bırakıp barlara bile gidebiliyor. Bakalım o gün gidecek mi?
Kızlar eşim şu anda size bahsettiğim yemekte. Ben ve çocuklarım evdeyiz.
Benim birkaç gündür dişim çok ağrıyor. Sinirden dahada fazla ağrımaya başladı.
Bakalım yemek nasıl geçecek? O kadınla beraber aynı masada oturup yemek yemesi beni deli ediyor.