Eşiniz sizi artık istemediğini söylerse

Evet 14 yıllık evliliğimizde 9 ay önce bu işe girmesiyle değişti. Ondan önce böyle değildi. Ne olduysa bu işe girmesiyle oldu.

Kendimde çalışan bir kadınım. Ama çocukların kurulu düzenini nasıl bozarım bilmiyorum. Ailemden zaten destek gelmeyecek. Ne yapacam bilmiyorum.

Siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum, sizlerle paylaştığım için çok mutluyum. Biraz olsun rahatlıyorum. Bu gibi durumlar çevrendekilere anlatılamıyor.

ah canım ya kıyamam wala,dediğin durumu hiç yaşamadım ama yaşasam kaldıramazdım sanırım.Allah kolaylık versin ne diyimki...Dİlerim mutlusundur..

ço üzücü bi durum ama yapman gereken ondan biraz uzak kal git annenin ewine görüşmeyin bi süre ve bu zaman zarfında kendinde değişiklilker yap kendini yenile ve biraz uzak kaldıktan sonra seni özlicek emin ol

bu nasıl bir eş yaa,insan eşini bir başkasıyla kıyaslar mı hiç?? ama tatlım içkili bir insandan duymayacağın şeyler duyabilirsin işte bardakta durduğu gibi durmaz derler ya...bence sen fazla üzülme eşinle bir de ayıkken bu durumu konuş,söylediklerini ona tekrarla bakalım ne diyecek,tepkisi ne olacak???

kesinlikle moralini bozmak istemem ama eşin sana yeteri kadar kötü davranıp aşağılamış, neden bunları sineye çekiyorsun ki??
bir erkeğin karısına bunları söyleyebilmesi için herşeyi göze almış olması lazım.
evlilik mecburiyet için yürütülmemeli.
aşk için, seviyeli paylaşım için, huzur için evli kalınmalı.
ben böyle düşünüyorum(

çok zor bir durum ama ne olursa olsun iş yerindeki bir bayan için seni kırmaması gerekir sen onun eşisin çok kızdım bak şimdi ya

çok üzüldüm gerçekten..ama alkollüyken söylemiş.. söylediklerini hatırlıomuki acaba? bence biraz zman geçsin..söyledikleirni hatırlıosa özür diler ve açıklar belkide..fazla üstüne gitme derim..

bu gerçekten zor bir durum ama bir erkek başka bir kadını öne sürerek eşini aşağılıyor, hakaretlerde bulunuyorsa bu işin içinde bir şey var demektir

canım bence sakın evden gitme geçici bir süre görüşmemek, geçici ayrılık diye bir şey yoktur, sen evden gider gitmez canıma minnet deyip kapının kilinidini değiştirir ya da evi boşaltırsa ne yapacaksın

yapacağın en iyi şey eşini karşına alıp ciddi ciddi konuşman, niyetinin ne olduğunu iyice anlaman

şu an tabiki tam olarak içinde olduğun durumu bizim bilmemiz mümkün değil bunu yaşayan sensin çünkü ama bence ayrılma durumunda neler yapabileceğinle ilgili konuları da düşünsen iyi olur her şeyi iyice ölçüp tartmanda yarar var

canım beni çok üzücü bi durum lkollu iken sölemiş... ama yinede pardonu yok...iş yerindeki kadınla ne olabilirki... onu bu kadar geriyo yorumların......tuhaf doğrusu... sen sıkma canını iş olacağına varır.. sen elinden geleni yap sora vicdan hesaplaşmasına düşme....

canım beni çok üzücü bi durum lkollu iken sölemiş... ama yinede pardonu yok...iş yerindeki kadınla ne olabilirki... onu bu kadar geriyo yorumların......tuhaf doğrusu... sen sıkma canını iş olacağına varır.. sen elinden geleni yap sora vicdan hesaplaşmasına düşme....14 yıllık bi beraberlik var sonuçta..... dile kolay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…