Çok içtiği bir gün eşim bana beni istemediğini söyledi. Anneniin evine git dedi. Ben ne diyeceğimi ve ne yapacağımı şaşırdım nutkum tutuldu. Bu arada 14 yıllık evliyim. Yeni bir araba aldık ve ailesi bir hayırlı osun bile demedi ona çok üzülyordu. Sebebp bu mu yoksa yeni iş yerindeki bayan arkadaşı mı bilmiyorum. O kadın yüzündende beni çok aşağılayıp kırdı. Ne yapmalıyım, eşim beni sevmiyor gibime geliyor. Okadın yüzünden demediği hakaret kalmadı. Ve ben ona o kadın hakkında konuşmadığım halde işyeriyle ilgili ne konuşsak veya alakasız bir şey konuşsak her lafın sonunda hep o kadın için mi dedin, onu çekemiyorsun sen, o modern sen gerikafalısın gibi laflar ediyor. Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum.
Yardım edin.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Sevgili arkadaşım gerçekten zor bir dönemden geçiyorsun ama inanki sabrın sonu selamet.şimdi ben sana desemki bitir git bu çok büyük bir vebal olur.çünkü,evlilik öyle garip birşeyki tamam bitti diyorsun birkaçgün sonra o uzun süren birliktelik ön plana çıkıyor ve devam ediyorsun.ha.. şunu unutmadan hemen söyleyeyim.eğer kıskançlığını eşin tesbit ettiyse yandın,zira erkekler kıskanılmaktan çok hoşlanıyorlar.öyle bile olsa asla belli etmeyeceksin.sana en kısa zamanda sorunsuz mutlu günler diliyorum.gelip geçici olmasını diliyorum.herşey nasip kısmet işidir.elinden gelen bütün çabanı sarfet gerisi için dua et.hayırlısı olsun.. mutlu haberlerini sabırsızlıkla bekleyeceğim...hoşçakal gözlerinden öperim.senağlamaÇok içtiği bir gün eşim bana beni istemediğini söyledi. Anneniin evine git dedi. Ben ne diyeceğimi ve ne yapacağımı şaşırdım nutkum tutuldu. Bu arada 14 yıllık evliyim. Yeni bir araba aldık ve ailesi bir hayırlı osun bile demedi ona çok üzülyordu. Sebebp bu mu yoksa yeni iş yerindeki bayan arkadaşı mı bilmiyorum. O kadın yüzündende beni çok aşağılayıp kırdı. Ne yapmalıyım, eşim beni sevmiyor gibime geliyor. Okadın yüzünden demediği hakaret kalmadı. Ve ben ona o kadın hakkında konuşmadığım halde işyeriyle ilgili ne konuşsak veya alakasız bir şey konuşsak her lafın sonunda hep o kadın için mi dedin, onu çekemiyorsun sen, o modern sen gerikafalısın gibi laflar ediyor. Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum.
seni istemeyeni sen hiç isteme erkelerin uzerine gittikçe kendılerini bir halt zannediyorlar.bence esinin telefonunu ve esinin hareketlerını bir sure takibe al.kesin altından baska kadın cıkacaktır.inan tecrubelerime dayanarak söyluyorum.
çöpçü zorla güzellik olmaz.... adam istemiyorum diyosa istemiyodur.... bence sen bundan sonra onsuz hayatın planlarını yapmaya başla.... üstüne gidersen herşey iyice berbat olur ve sen üzülürsün.... o egolarını tatmin ettiğiyle kalır..... ne demek ya seni istemiyorum..... allah aşkına.... inat et diyen arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun.... bu adamdan hayır gelirmi?... bir ömür geçermi?... kötü gün dostu olurmu bu adamdan?... saçma sapan akıllar vermeyin gerçekçi olun.......
Çok içtiği bir gün eşim bana beni istemediğini söyledi. Anneniin evine git dedi. Ben ne diyeceğimi ve ne yapacağımı şaşırdım nutkum tutuldu. Bu arada 14 yıllık evliyim. Yeni bir araba aldık ve ailesi bir hayırlı osun bile demedi ona çok üzülyordu. Sebebp bu mu yoksa yeni iş yerindeki bayan arkadaşı mı bilmiyorum. O kadın yüzündende beni çok aşağılayıp kırdı. Ne yapmalıyım, eşim beni sevmiyor gibime geliyor. Okadın yüzünden demediği hakaret kalmadı. Ve ben ona o kadın hakkında konuşmadığım halde işyeriyle ilgili ne konuşsak veya alakasız bir şey konuşsak her lafın sonunda hep o kadın için mi dedin, onu çekemiyorsun sen, o modern sen gerikafalısın gibi laflar ediyor. Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum.
a.s.Şeniz...................................bencede...a.sa.sa.s............................
Canım bence eşin bir daha sana böyle bir şey derse "öyle mi tamam hoşçakal" de al çocuklarını ve git bakalım nasılmış sensizlik bir görsün...Sen annende takıl bir kaç gün o da gçrsün sensizlik nasıl oluyomuş zaten mutlaka geri dönmen için aricaktır...uzun süre geçip de aramazsa o zaman gerçekten seni istemiyordur.Ama bence böyle değil,bence sen üzerine gittiğin için sinirdens öylediği bir laftır bir de alkollymüşşş
Devamlı ondan evde bahsedince ve işyerine gittiğimde kadının ona karşı davranışlarına çok sinir olmuştum. Bende bakımlıyımdır, herkes yaşıma göre çok genç göründüğümü söylerler. Öyle çirkinde sayılmam. Herkes Hülya Avşarın gençlik yıllarındaki haline benzetirler. Ben ona iki çocuk verdim. Evde bile işimi bitirince güzel güzel giyinip makyaj yapar otururum.