Eşiniz sizi artık istemediğini söylerse

canım durumuna üzüldüm ama sanki sende çok taviz veryormuşsun gibime geldi,seni bilmem ama ben böyle bir durumda asla hakaret dinleyemem ne derse aynen karşılığını görür davranışları devam ederse adamı kapının önüne koyarım:eek:klava:tabi sana böyle yap demiyorum ama kendini ezdirme neticede iki çocuğun var ama ekonomik durumun iyi ise bence kendini düşün ,peki kocan daha önce nasıldı 14 yıllık evlilikten sonra birden mi değişti,eğer evlilik süresince sana kaba davranışları olduysa şimdiye kadar ses çıkarmamakla hata yapmışsın bundan sonrada huyları zaten değişmez,yani canım hayat senin hayatın birilerine akıl vermek kolayda onu uygulaması zor herşey gönlünce olsun:teselli:

Evet 14 yıllık evliliğimizde 9 ay önce bu işe girmesiyle değişti. Ondan önce böyle değildi. Ne olduysa bu işe girmesiyle oldu.

O kadın yüzündende beni çok aşağılayıp kırdı. Ne yapmalıyım, eşim beni sevmiyor gibime geliyor. Okadın yüzünden demediği hakaret kalmadı. Ve ben ona o kadın hakkında konuşmadığım halde işyeriyle ilgili ne konuşsak veya alakasız bir şey konuşsak her lafın sonunda hep o kadın için mi dedin, onu çekemiyorsun sen, o modern sen gerikafalısın gibi laflar ediyor.

Bu cümlelerden sonra sana "idare et" diyecek kişiye ne denir, bilmiyorum. Hala eşinin seni sevip sevmediğinden şüpheleniyorsan, şunu söyleyeyim; seven erkek kadınının kalbinin bir kelebek kanadı kadar narin olduğunu bilir ve onu nasıl incitmeden tutarsa, seni de öyle tutması gerekir. Adamın değil sevgisi, saygısı bile kalmamış.
Herşeyi gözden geçir, kurtarılmaya değecek bir şey var mı sen daha iyi bilirsin elbet, bize laf düşmez. Ancak çizdiğin tabloya göre derim ki: Ekonomik gücün ya da aile desteğin varsa oturt şunu kı.nın üstüne de görsün boyunun ölçüsünü. Eşşek herif!

Kendimde çalışan bir kadınım. Ama çocukların kurulu düzenini nasıl bozarım bilmiyorum. Ailemden zaten destek gelmeyecek. Ne yapacam bilmiyorum.

Siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum, sizlerle paylaştığım için çok mutluyum. Biraz olsun rahatlıyorum. Bu gibi durumlar çevrendekilere anlatılamıyor.

ah canım ya kıyamam wala,dediğin durumu hiç yaşamadım ama yaşasam kaldıramazdım sanırım.Allah kolaylık versin ne diyimki...Dİlerim mutlusundur..

ço üzücü bi durum ama yapman gereken ondan biraz uzak kal git annenin ewine görüşmeyin bi süre ve bu zaman zarfında kendinde değişiklilker yap kendini yenile ve biraz uzak kaldıktan sonra seni özlicek emin ol

bu nasıl bir eş yaa,insan eşini bir başkasıyla kıyaslar mı hiç?? ama tatlım içkili bir insandan duymayacağın şeyler duyabilirsin işte bardakta durduğu gibi durmaz derler ya...bence sen fazla üzülme eşinle bir de ayıkken bu durumu konuş,söylediklerini ona tekrarla bakalım ne diyecek,tepkisi ne olacak???

kesinlikle moralini bozmak istemem ama eşin sana yeteri kadar kötü davranıp aşağılamış, neden bunları sineye çekiyorsun ki??
bir erkeğin karısına bunları söyleyebilmesi için herşeyi göze almış olması lazım.
evlilik mecburiyet için yürütülmemeli.
aşk için, seviyeli paylaşım için, huzur için evli kalınmalı.
ben böyle düşünüyorum:KK43:(

çok zor bir durum ama ne olursa olsun iş yerindeki bir bayan için seni kırmaması gerekir sen onun eşisin çok kızdım bak şimdi ya

çok üzüldüm gerçekten..ama alkollüyken söylemiş.. söylediklerini hatırlıomuki acaba? bence biraz zman geçsin..söyledikleirni hatırlıosa özür diler ve açıklar belkide..fazla üstüne gitme derim..

bu gerçekten zor bir durum ama bir erkek başka bir kadını öne sürerek eşini aşağılıyor, hakaretlerde bulunuyorsa bu işin içinde bir şey var demektir

canım bence sakın evden gitme geçici bir süre görüşmemek, geçici ayrılık diye bir şey yoktur, sen evden gider gitmez canıma minnet deyip kapının kilinidini değiştirir ya da evi boşaltırsa ne yapacaksın

yapacağın en iyi şey eşini karşına alıp ciddi ciddi konuşman, niyetinin ne olduğunu iyice anlaman

şu an tabiki tam olarak içinde olduğun durumu bizim bilmemiz mümkün değil bunu yaşayan sensin çünkü ama bence ayrılma durumunda neler yapabileceğinle ilgili konuları da düşünsen iyi olur her şeyi iyice ölçüp tartmanda yarar var

canım beni çok üzücü bi durum lkollu iken sölemiş... ama yinede pardonu yok...iş yerindeki kadınla ne olabilirki... onu bu kadar geriyo yorumların......tuhaf doğrusu... sen sıkma canını iş olacağına varır.. sen elinden geleni yap sora vicdan hesaplaşmasına düşme....

canım beni çok üzücü bi durum lkollu iken sölemiş... ama yinede pardonu yok...iş yerindeki kadınla ne olabilirki... onu bu kadar geriyo yorumların......tuhaf doğrusu... sen sıkma canını iş olacağına varır.. sen elinden geleni yap sora vicdan hesaplaşmasına düşme....14 yıllık bi beraberlik var sonuçta..... dile kolay...

X