Eşiniz sizi artık istemediğini söylerse

Çok içtiği bir gün eşim bana beni istemediğini söyledi. Anneniin evine git dedi. Ben ne diyeceğimi ve ne yapacağımı şaşırdım nutkum tutuldu. Bu arada 14 yıllık evliyim. Yeni bir araba aldık ve ailesi bir hayırlı osun bile demedi ona çok üzülyordu. Sebebp bu mu yoksa yeni iş yerindeki bayan arkadaşı mı bilmiyorum. O kadın yüzündende beni çok aşağılayıp kırdı. Ne yapmalıyım, eşim beni sevmiyor gibime geliyor. Okadın yüzünden demediği hakaret kalmadı. Ve ben ona o kadın hakkında konuşmadığım halde işyeriyle ilgili ne konuşsak veya alakasız bir şey konuşsak her lafın sonunda hep o kadın için mi dedin, onu çekemiyorsun sen, o modern sen gerikafalısın gibi laflar ediyor. Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum.

Yardım edin.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım benım tabıkı cok uzuldum durumuna, ınsanın esı tarafından sureklı asagılanıp hakaret gormesı cok kırıcıdır tahmın edıyorum. onunla yıne aynı yastıgı paylasıyorsun. dusunmesı bıle zor be guzelım. esını tabı kı sen cok ıyı tanırsın, senı aldattıgını falan dusunuyorsun galıba, ama ne denır kı bılmem cocuklarında var. hay allah ya. en dogru kararı sen verırsın tabı hakkında hayırlı olsun ablacım. cok uzuldum ınan dertlesmek ıstersen burdayım...

Çok içtiği bir gün eşim bana beni istemediğini söyledi. Anneniin evine git dedi. Ben ne diyeceğimi ve ne yapacağımı şaşırdım nutkum tutuldu. Bu arada 14 yıllık evliyim. Yeni bir araba aldık ve ailesi bir hayırlı osun bile demedi ona çok üzülyordu. Sebebp bu mu yoksa yeni iş yerindeki bayan arkadaşı mı bilmiyorum. O kadın yüzündende beni çok aşağılayıp kırdı. Ne yapmalıyım, eşim beni sevmiyor gibime geliyor. Okadın yüzünden demediği hakaret kalmadı. Ve ben ona o kadın hakkında konuşmadığım halde işyeriyle ilgili ne konuşsak veya alakasız bir şey konuşsak her lafın sonunda hep o kadın için mi dedin, onu çekemiyorsun sen, o modern sen gerikafalısın gibi laflar ediyor. Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum.

Sevgili arkadaşım gerçekten zor bir dönemden geçiyorsun ama inanki sabrın sonu selamet.şimdi ben sana desemki bitir git bu çok büyük bir vebal olur.çünkü,evlilik öyle garip birşeyki tamam bitti diyorsun birkaçgün sonra o uzun süren birliktelik ön plana çıkıyor ve devam ediyorsun.ha.. şunu unutmadan hemen söyleyeyim.eğer kıskançlığını eşin tesbit ettiyse yandın,zira erkekler kıskanılmaktan çok hoşlanıyorlar.öyle bile olsa asla belli etmeyeceksin.sana en kısa zamanda sorunsuz mutlu günler diliyorum.gelip geçici olmasını diliyorum.herşey nasip kısmet işidir.elinden gelen bütün çabanı sarfet gerisi için dua et.hayırlısı olsun.. mutlu haberlerini sabırsızlıkla bekleyeceğim...hoşçakal gözlerinden öperim.senağlama

bence canım eşin o kadından etkilenmiş.benimde eşimin etrafında hoş bakımlı kadınlar bazen bende kendi kendime sorun yaptığım oluyor ama eşim her zaman bana sen dış görünüşe ne bakıyon der o da insan sende der ve önemli olan neyi ve kimi sevdiğin diye söylenir sonra kabak benim başıma patlar çünkü oda o zaman sen hemen benden daha güzel yakışıklı bir erkek görsen bırakacakmısın beni diye canını sıkar ve işte ozaman ben anlarım iş moderlik yada güzellikte değil sevgide diyeeeeeee.

zaten canım iş yerindeki kişiler bakımlı olmak zorunda çalıştıkları için madem sana geri kafalı diyo yada seni modern bulmuyo kalk kız ne oturuyon git bi mini etek al saçını başını yaptır değiş baksın bakalım iş kıyfettemiymiş gerekirsede kursa git ne demek bu hakaretler hiçkimse hiçkimseyi aşağılaymaz hele ki eşin yani varsa bir sorun konuşulur ve şuu yap yada bunu böyle yapma hoş olmuyo diye uyarır başka bir kadınla kıyaslanmak çok acımasızca ve yanlış üstelik elalemin kadınıdan sanane yani niye bakıyon ki nesine resmen hoşlanmış hiç eşini kıyaslarmı uani başkasıyla sen modern değilsen söyler ama yok şu kadın böyle giyiniyo demek tamamiyle farklı bir olaya girerbence seni hele ki başka bir kadın için azarlaması anormal...

canım önemli olan ayıkken sana davranışları bence bu arada herşey gönlünce olsun hayırlısı tatlım herşeyin

erkekler niye böyleler ya
bence hiç bir kadın 14 senelik kocasına böyle demez
ve kimseyle karşılaştırmaz
ama erkekler yapıyor kendimizi değişitirmeye
geliştirmeye çalışıyoruz.
ama kadın yapsa ahlaksızlık olur.(aman hiç bir kadın yapmasında)

bence hiç takma onu
sen ondan soğudugu hissetir
mesafeli davran
üstüne çok düşme
onla ilğili plan yapam kendi arkadaşlarınla
falan görüş.

sana kolay gelsin umarım
en kısa zamanda ve hayırlı bir şekilde sonuçlandırırsın.

seni istemeyeni sen hiç isteme erkelerin uzerine gittikçe kendılerini bir halt zannediyorlar.bence esinin telefonunu ve esinin hareketlerını bir sure takibe al.kesin altından baska kadın cıkacaktır.inan tecrubelerime dayanarak söyluyorum.

Sevgili çöpçü elimde olmadan her kk ya girdiğimde önce bu foruma bakar oldum. Baktım ki pekçok yorum yazılmış ancak sen yeni birşey yazmamışsın. Canım inan aklımın bir köşesine takılı kaldın... Gün içinde bile düşünüyorum. Bence anladığım kadarıyla bu dönemde eşinle konuşarak çözüm bulmak çok kolay görünmüyor. Kendinle barışık olmalısın, özgüvenini sakın yitirme çevrende gerçek anlamda dostun yakının varsa onunla paylaşabilirsin bu sorununu. Eşin hala aynımı davranıyor? inan çok üzüldüm durumuna keşke elimizden birşeyler gelebilse aynı evin içinde huzursuz olmak çok zordur. Bende ablamdan biliyorum. Yaşamadan anlaşılmaz ne desek, nasıl akıl versek nafile... senden güzel haberlerini bekliyorum. İnşallah bunu atlattık yada şöyle çözdük dersin. Sevgiyle kala.s.

bence eşinle hiç ilgilenme zaruri şeyler dışında hiç konuşma derim ve kendine öyle bir bakki dudağı uçuklasın ve onunla hiç muhattap olma bak o zaman söylediği sözlere nasıl pişman olur etrafında pervane olur bence ama sakın yumuşama derim ben.

seni istemeyeni sen hiç isteme erkelerin uzerine gittikçe kendılerini bir halt zannediyorlar.bence esinin telefonunu ve esinin hareketlerını bir sure takibe al.kesin altından baska kadın cıkacaktır.inan tecrubelerime dayanarak söyluyorum.

Canım cep telefonunu eve gelince kapatıyor ve şifresini değiştirmiş. Offf ne yapacam ben?:a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bencede eşin farklılık peşinde senin kişilğinle o bayanın kişiliği farklı ise o dikkatini çekmiştir.seni seven ve onaylayan sana iltifat eden kişilerle birlikte vakit geçirin eşin senin artılarına tekrar dönmüş olur (hani elindekinin kıymetini bilmesi için)bir arkadaşımızın yazdığı gibi üzerine gitme ama uzaklaşma.o kadın eşine nasıl davranıyo acaba etkilemesi açısından.modern o demiş ne açıdan giyimmi yaşammı konuşmasımı her insan göründüğü gibi olmuyo.bu sözleri duymana üzüldüm

çöpçü zorla güzellik olmaz.... adam istemiyorum diyosa istemiyodur.... bence sen bundan sonra onsuz hayatın planlarını yapmaya başla.... üstüne gidersen herşey iyice berbat olur ve sen üzülürsün.... o egolarını tatmin ettiğiyle kalır..... ne demek ya seni istemiyorum..... allah aşkına.... inat et diyen arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun.... bu adamdan hayır gelirmi?... bir ömür geçermi?... kötü gün dostu olurmu bu adamdan?... saçma sapan akıllar vermeyin gerçekçi olun.......

tatlım öyle diyorsunda haa diyincede boşanılmaz..bakalım ailesi geri dönmesini kabul edecekmi?eline ekmeğini alabileceği bir mesleği varmı?2 tane çocuğuna tek başına bakabilecekmi?ortada kalırsa ne olacak..bunları garantiye alıp bu kararı düşünmeli..saçma sapan akıl vermeyin diyorsunda belki arkadaşlar yaşadıkları tecrübelerden yola çıkarak arkadaşımızın üzüntüsünü en hafife indirecek şekilde akıllar vermeye çalışıyorlar..herkesin düşüncesine saygılı olalım ok..:1hug:

canim bence esinin o kadinla bir iliskisi var ..egher benim esim bir baska kadini bana bu sekilde savunsaydi kiyameti koparirdim valla sen sabirlisin masallah!!!!!!

esim icki icmez ama icipte boyle birsey soyleseydi kendine geldiginde sarhosken bana dediklerini hatirlatir ve tekrar etmesi durumunda evi terk edecegimi soylerdim...ama ben ickilide soylemis olsa bunu cok kurcalardim..cunku sarhos insan ayikken soyleyemedigi seyleri sarhosken soyleme cesareti bulurmus kendinde!!!!!!!!!!

Eğer gerçekten seviyorsan onu YALNIZ bırak.
Acı çekmeyi öğrensin.. Kendisi acı çekmeden, şuan senin çektiğin acıyı anlayamaz.

Canım bence eşin bir daha sana böyle bir şey derse "öyle mi tamam hoşçakal" de al çocuklarını ve git bakalım nasılmış sensizlik bir görsün...Sen annende takıl bir kaç gün o da gçrsün sensizlik nasıl oluyomuş zaten mutlaka geri dönmen için aricaktır...uzun süre geçip de aramazsa o zaman gerçekten seni istemiyordur.Ama bence böyle değil,bence sen üzerine gittiğin için sinirdens öylediği bir laftır bir de alkollymüşşş

Canım bence eşin bir daha sana böyle bir şey derse "öyle mi tamam hoşçakal" de al çocuklarını ve git bakalım nasılmış sensizlik bir görsün...Sen annende takıl bir kaç gün o da gçrsün sensizlik nasıl oluyomuş zaten mutlaka geri dönmen için aricaktır...uzun süre geçip de aramazsa o zaman gerçekten seni istemiyordur.Ama bence böyle değil,bence sen üzerine gittiğin için sinirdens öylediği bir laftır bir de alkollymüşşş

Eğer bu kapıdan çıkacak olursam eşimin annesi kesinlikle geri dönmeme, eşimin beni aramasına izin vermez. Eşim annesini pek dinlemez bu konularda ama kaynanam onu ikna eder. Çünkü 14 yıldır halaaaaaa istenmeyen bir gelinim.

Devamlı ondan evde bahsedince ve işyerine gittiğimde kadının ona karşı davranışlarına çok sinir olmuştum. Bende bakımlıyımdır, herkes yaşıma göre çok genç göründüğümü söylerler. Öyle çirkinde sayılmam. Herkes Hülya Avşarın gençlik yıllarındaki haline benzetirler. Ben ona iki çocuk verdim. Evde bile işimi bitirince güzel güzel giyinip makyaj yapar otururum.

canım benim güzellik herşey demek değil hülya avşarda dünya güzelleride aldatıldı erkeklerin hepsi böyle kanları bozuk ama sen yinede pire için yorgan yakmaya kalkışma acele etme sabret biraz ,ki beni tanıyan arkadaşlarım bilirler böyle diyen erkeği ne çek derim nede ben çekerim ama henüz ortalarda bişey yokkende sakın işi büyütme

X