kadinla ne gibi bir iliskilri olabilir?
ve isyrindeki kadindan siz nasil haberdar oldunuz?
esiniz onu daha modern oruyorsa siz o kadindan daha ustun olmaya calisiniz
erkekler bakimsiz kadinlari bir zaman sonra istemezler
Bence yenilgiyi bu kadar çabuk kabul etmeyin.Bu evlilikte 14 yıllık bir emeğiniz var sonuçta. Hem ölçüsü neymiş o neye göre modern siz neye göre geri kafalıymışsın? bence çok yanlış laflar etmiş eşiniz. Uygun bir ortamda bu konuyu, kendinizi germeden konuşmaya çalışmalısınız bence. Daha iyi olmak sizin elinizde ama tabii başka biriyle mukayese edilmek hoş değil. Bence gerçekten çok güçlü olmanız gereken bir dönem yaşıyorsunuz önce kendinize inanın Allah yardımcınız olsun dilerim bu sorunu daha da büyümeden çözmeyi başarırsınız.
Çok içtiği bir gün eşim bana beni istemediğini söyledi. Anneniin evine git dedi. Ben ne diyeceğimi ve ne yapacağımı şaşırdım nutkum tutuldu. Bu arada 14 yıllık evliyim. Yeni bir araba aldık ve ailesi bir hayırlı osun bile demedi ona çok üzülyordu. Sebebp bu mu yoksa yeni iş yerindeki bayan arkadaşı mı bilmiyorum. O kadın yüzündende beni çok aşağılayıp kırdı. Ne yapmalıyım, eşim beni sevmiyor gibime geliyor. Okadın yüzünden demediği hakaret kalmadı. Ve ben ona o kadın hakkında konuşmadığım halde işyeriyle ilgili ne konuşsak veya alakasız bir şey konuşsak her lafın sonunda hep o kadın için mi dedin, onu çekemiyorsun sen, o modern sen gerikafalısın gibi laflar ediyor. Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum.
Yardım edin.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Allah Allah ilginc bi durum...CADIARZU
Senden ayrilmak istiyorum demesinde umarim ickinin de etkisi vardir.
Ama gundelik yasam da bile her lafi isyerindeki bayana dayandirmasi sen onu kiskaniyorsun vs demesi tuhaf......
Bence kabahati kesinlikle kendinde aramamalisin yanlis yapan esin, evlilik boyunca insanlar kilo da alabilirler, bakimsiz da olabilirler, daginik da olabilirler vs vs...
Misal esin hic mi kilo almadi evlendiginizden bu yana, hic mi sac sakal birine karistigi olmadi, hic mi ter kokmadi, sen bu durumda kalkip ona su adam senden daha efendi, cekici, adam gibi adam artik bana itici gelmeye basladin dedin mi??
Bu erkekleri anlamak imkansiz.tatlicadiarzu[/QUOTE
14 yıllık evliliğimde sadece 9 kilo aldım. Şu anda 54 kiloyum. Boyumda 1.58 cm.
Kilo sorunu olduğunu sanmıyorum.
Bence moralini bozma, hele kendini hiç suçlama. O kadını da kocanı da önemseme. Süslen püslen ama eşinle hiç ilgilenme. Sordukça cevap ver, bırak o sana yaklaşmak için uğraşsın. Sen onunla konuşmaya çalıştıkça burnu kalkar ve ipin ucu iyice kaçar. Benim naçizane tavsiyelerim bunlar.
İnsanlar başka insanları küçümsemeden önce dönüp aynaya bakmalılar.
Çok sinir bozucu bir durum. Allah yardımcın olsun.
Allah Allah ilginc bi durum...CADIARZU
Senden ayrilmak istiyorum demesinde umarim ickinin de etkisi vardir.
Ama gundelik yasam da bile her lafi isyerindeki bayana dayandirmasi sen onu kiskaniyorsun vs demesi tuhaf......
Bence kabahati kesinlikle kendinde aramamalisin yanlis yapan esin, evlilik boyunca insanlar kilo da alabilirler, bakimsiz da olabilirler, daginik da olabilirler vs vs...
Misal esin hic mi kilo almadi evlendiginizden bu yana, hic mi sac sakal birine karistigi olmadi, hic mi ter kokmadi, sen bu durumda kalkip ona su adam senden daha efendi, cekici, adam gibi adam artik bana itici gelmeye basladin dedin mi??
Bu erkekleri anlamak imkansiz.tatlicadiarzu[/QUOTE
14 yıllık evliliğimde sadece 9 kilo aldım. Şu anda 54 kiloyum. Boyumda 1.58 cm.
Kilo sorunu olduğunu sanmıyorum.
Bu ve benzeri seyler sorun olmamali zaten esler birbirleriyle bir omur paylasiyolar.
Diger kadin modernmis modernse kendine modern sanane elin kadinindan !Çok üzgünüm çoook