Eşiniz sizi artık istemediğini söylerse

Eşim Beni Istemediğini Söylerse önce Dünyam Başima Yikilir.elimi Kolumu Nereye Koyacağimi şaşiririm.çünkü Bi Insan Pat Diye Bunu Söyleyemez Ki Ben Zekiii Bi Kadinim öncesinden Hareketlerinden Istenmediğimi Anlarim.astenmeyen Yerde De Saniye Durmam Arkami Döner çeker Giderim.bidaha Da Yüzümü Göremezzzzzzzzz

çöpçü zorla güzellik olmaz.... adam istemiyorum diyosa istemiyodur.... bence sen bundan sonra onsuz hayatın planlarını yapmaya başla.... üstüne gidersen herşey iyice berbat olur ve sen üzülürsün.... o egolarını tatmin ettiğiyle kalır..... ne demek ya seni istemiyorum..... allah aşkına.... inat et diyen arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun.... bu adamdan hayır gelirmi?... bir ömür geçermi?... kötü gün dostu olurmu bu adamdan?... saçma sapan akıllar vermeyin gerçekçi olun.......

size tam 2-3 cümle yazıcaktımki,bekar olduğunuzu gördüm..bekara koca boşamak kolay gelir..mutlulukla kalın diyorum sevgilerimle:kahve:

Canım son durum nedir peki?
konuşuyor musunuz şu an?
Aranız nasıl?o konu tekrar açıldı mı?Yazar mısın?

Lüften sucu kabahati kendinizde aramayin sizin yapicak birseyiniz yok arti siz fazlasini yapmisinizki esiniz herhalde sizin gibi bir kadinla kendi kompleks oluyor.

Muhakkak alkolünde etkisi vardi esinizin söylediklerinde ama ne olursa olsun insan suru yerinde olmamasi gerekirki esine partnerine böyle bir laf söylesin. Kusura bakmayin ama esiniz cok utanmaz ve terbiyesiz bir insan bir kadina böyle davranan adama ben bunu yakistiririm.

Siz 14 yilinizi genclinizi verdiniz evlad verdiniz emek verdiniz güzel alimli bir hanim olmasaniz bile ki bu hic önemli bile degil bence size böyle asalayici ithamlarda bulunma hakki yoktur.

Bence kendinizden daha fazla ödün vermeyin birakin o sizi yeniden kazanmaya calissin hersey olacagina varir kaderde kismete ne varsa onu görücez.

Sevgiylea.s.

aynen canim bende gülsüme katiliyorum

Canım son durum nedir peki?
konuşuyor musunuz şu an?
Aranız nasıl?o konu tekrar açıldı mı?Yazar mısın?

Evet şu an konuşuyoruz. Zaten küs duramam. Ben kendisine sen bana böyle böyle demiştin dedim oda ben öyle şey söylemem dedi. Ama söylediğinin farkında. Şimdide şirketle güya sadece personel yani o kadında bunların içinde yemeğe gideceklermiş. Patron sadece personel gelsin demiş. Biliyorum ki o masada o kadınla beraber oturup eğlenecek ve onu evine bırakacak. Eğer personel gidecekse o kadının kocasıda yemeğe gelemeyecek. Zaten çok rahat bir kadın. Evde çocuğunu ve kocasını bırakıp barlara bile gidebiliyor. Bakalım o gün gidecek mi?

Canım öncelikle gerçekten çok zor bir durum. O bahsettiğin kadından ilk ne zaman haberdar oldun ve ne şekilde. Peki o kadın modern diyorsa eşin sende modern ol sende kendine bak ama eğer gercekten aralarında bir ilişki varsa da bence hiç uzatma bırak gitsin. çocuğunuz var mı? varsa onlara karsı tutumu nasıl eşinin? Peki sana karsı iş yerinden bahsetmediğiniz zaman tutumu nasıl eskiye kıyasla? Allah yardımcın olsun canım benim.

erkekler aldatmaya çok meğillidirler arkadaşlar.karşıdaki bayan buna meğilliyse ben hiç evliyim ben sana bakmam diyen erkek olacağını sanmıyorum.bakarlar hemde öyle bir bakarlarki ne karılarını nede çocuklarını görür gözleri.bu nedenle çok dikkatli olmak lazım.

1.diğer kadından hiç bahs etmeyin
2.kendinizle ilgilenin kendinizi sevin herşeyden önce
3.eşinizin bütün ihtiyaçlarını görün
4.çok şuh giyinin ama ilk adımı atan siz değil o olsun
5.kıyasa kıyas gidin
6.kendinizi ev için harap etmeyin çıkıp gezin başka ilgi alanları bulunuz
7.ihaneti kafanızdan attın böyle şeylerden söz etmeyinki eğer yapıyorsa vicdan azabı çeksin
8.eğer dırdır yaparsan kendine göre benim eşim aldatılmayı hak ediyor der
9.bunu hiç kimse haketmez
10.erkek psikolojisi kadınla örülmüştür güzel kadın görüp iç geçirmeyen erkek
parmakla gösterilecek kadar azdır
11.kendinizi yıpratmaya hiç değmez sonuçta başka bir kadın için sizi yıpratan erkekler için değmez
12.kapıyı vurp gittiğinde neden kendimi üzmüşüm ben bunun için demeyin yaşama devam.biz en iyisine layığız.

Evet şu an konuşuyoruz. Zaten küs duramam. Ben kendisine sen bana böyle böyle demiştin dedim oda ben öyle şey söylemem dedi. Ama söylediğinin farkında. Şimdide şirketle güya sadece personel yani o kadında bunların içinde yemeğe gideceklermiş. Patron sadece personel gelsin demiş. Biliyorum ki o masada o kadınla beraber oturup eğlenecek ve onu evine bırakacak. Eğer personel gidecekse o kadının kocasıda yemeğe gelemeyecek. Zaten çok rahat bir kadın. Evde çocuğunu ve kocasını bırakıp barlara bile gidebiliyor. Bakalım o gün gidecek mi?

Arkadaşım öncelikle senin adına gerçekten çok üzüldüğümü söylemek zorundayım. Hiçbir insanın hak etmediği şekilde böyle aşağılayıcı bir harekete maruz kalmasına insanın gönlü razı olmuyor. Ve eşinle arandaki meselede de seni sonuna kadar haklı buluyorum. Fakat aklım kadının rahatlığına ilişkin söylediğin şeye takıldı. Benim şahsi düşünceme göre çalışan bir bayanın iş toplantılarına yahut diğer çalışma arkadaşlarıyla birlikte organize edilen moral gecesi tarzında yemeklere katılmasında yanlış bir şey olduğunu sanmıyorum. Kaldı ki eşinin o bayana karşı bir ilgisi varsa bile kadının henüz bundan haberi bile olmayabilir. Belki de eşin kendi kendine gelin güvey oluyordur. Yani demem o ki, aralarında devam eden bir ilişki olduğunu düşündürecek herhangi bir durum yoksa, o bayan hakkında yargısız infaz yapmamalısın derim ben. Yaşadığın hadisede şimdilik hatalı görünen tek kişi eşin bence. Umarım düşündüğün gibi birşey yoktur aralarında. Allah sana sabır yuvana da huzur versin inşallah.

bazı erkekler eşlerini aldattıkları zaman eşim duysa bile beni af eder diye düşünürler.ama unutmayın biz bayanlar asla af etmeyiz.mecbur kalmadıkça o evlilik sürmez zaten.diyelim çocuklarımız vs nedenler onları af ettik evliliğe devam ediyoruz.aslında af etmiyoruz.kendimizi kandırıyoruz.işte o zaman başlar asıl evcilik oyunu.hangi bayan soğumaz eşinden böyle bir olaydan sonra.helede yaşadıkları aklına geldikçe.anlıyacağınız vasat bir evlilik.ömür boyu cahennemde yaşamak gb birşey.biz af etmiyoruz erkekler bu yüzden sevgimizi size olan saygımızı kaybetmek istemiyorsanız bizi aldatmayınız.burdan erkeklerede seslendim kendimce.ne kadar seversek sevelim ihaneti af etmiyelim.bence ne olursa olsun ayrılmak lazım böyle bir durumda.yapabilene helal olsun.kendimizi kandırmak en büyük çaresizlik.

Kızlar eşim şu anda size bahsettiğim yemekte. Ben ve çocuklarım evdeyiz.
Benim birkaç gündür dişim çok ağrıyor. Sinirden dahada fazla ağrımaya başladı.
Bakalım yemek nasıl geçecek? O kadınla beraber aynı masada oturup yemek yemesi beni deli ediyor.

Gidebildiği yere kadar yolu var, o kadar sabır ve özveriden sonra karşıma geçip bir de beni istemediğini söylüyorsa esas ben onu istemiyorum. Evlilikte iki taraftan biri ''bitti'' diyorsa kurtarılacak bir şey yoktur bence. Çünkü karşınızdakinde biten şey duygudur. Uzun konuşmalar ve anlamaya çalışmalardan sonra birinin çantasını toplama vaktidir. İnsanlar gerçek yüzlrini ayrılırken gösterirmiş Can Dündar'a göre, doğrudur. Hiç söylenmeiş sözleri haykıırsınız yaralanmış kaplanın saldırması gibi. Bunlar da ipleri iyice koparır çünkü bakacağınız yüze tükürmemek gerekir. O kadar laftan sonra zor gelir o yüze gülümsemek. Öyle miydi böyle miydi derken, bir süre sonra kafanızda da çözer bitirirsiniz nasıl olsa.

Kızlar eşim şu anda size bahsettiğim yemekte. Ben ve çocuklarım evdeyiz.
Benim birkaç gündür dişim çok ağrıyor. Sinirden dahada fazla ağrımaya başladı.
Bakalım yemek nasıl geçecek? O kadınla beraber aynı masada oturup yemek yemesi beni deli ediyor.

keske onu takıp edıp sende gıtseydın o yemege. ...Kötü Kazen:eek:klava:

bende seni aldatıyodum zaten derimmmm:)))))

furursada zaten ölmüştüm derim......

tatlım sana nacizane tavsiyem, öncelikle kendine güven.
kendini ne o kadınla mukayese et, ne de ettir.seni aşağılamasına asla izin verme.gerekirse sen aşağıla.

ve aldatıla sonunda kesşnlşkle taviz vermiyeceğini her konuşmanızda vurgula.
medeniyetinle ve hanımefendiliğinle döv:)

canım durumuna üzüldüm ama sanki sende çok taviz veryormuşsun gibime geldi,seni bilmem ama ben böyle bir durumda asla hakaret dinleyemem ne derse aynen karşılığını görür davranışları devam ederse adamı kapının önüne koyarım:eek:klava:tabi sana böyle yap demiyorum ama kendini ezdirme neticede iki çocuğun var ama ekonomik durumun iyi ise bence kendini düşün ,peki kocan daha önce nasıldı 14 yıllık evlilikten sonra birden mi değişti,eğer evlilik süresince sana kaba davranışları olduysa şimdiye kadar ses çıkarmamakla hata yapmışsın bundan sonrada huyları zaten değişmez,yani canım hayat senin hayatın birilerine akıl vermek kolayda onu uygulaması zor herşey gönlünce olsun:teselli:

ben sizin yerinizde olsa derim ki... beni ne bu nede başka kadınla sakın kıyaslama gafletine düşme... çünkü öyle yaparsan bende seni başka erkeklerle kıyaslamak durumunda kalırım. herkes kendine özeldir.neden onu kıskanasınki... bende önceki sayfalarda arkadaşlarımın yazdıklarına katılıyorum kati suretle kendi haline bırak. bakalım neler olacak....

O kadın yüzündende beni çok aşağılayıp kırdı. Ne yapmalıyım, eşim beni sevmiyor gibime geliyor. Okadın yüzünden demediği hakaret kalmadı. Ve ben ona o kadın hakkında konuşmadığım halde işyeriyle ilgili ne konuşsak veya alakasız bir şey konuşsak her lafın sonunda hep o kadın için mi dedin, onu çekemiyorsun sen, o modern sen gerikafalısın gibi laflar ediyor.

Bu cümlelerden sonra sana "idare et" diyecek kişiye ne denir, bilmiyorum. Hala eşinin seni sevip sevmediğinden şüpheleniyorsan, şunu söyleyeyim; seven erkek kadınının kalbinin bir kelebek kanadı kadar narin olduğunu bilir ve onu nasıl incitmeden tutarsa, seni de öyle tutması gerekir. Adamın değil sevgisi, saygısı bile kalmamış.
Herşeyi gözden geçir, kurtarılmaya değecek bir şey var mı sen daha iyi bilirsin elbet, bize laf düşmez. Ancak çizdiğin tabloya göre derim ki: Ekonomik gücün ya da aile desteğin varsa oturt şunu kı.nın üstüne de görsün boyunun ölçüsünü. Eşşek herif!

ne derim ben TOHUMUNA PARAMI VERDIM DERIM GULE GULE ....DERIM

X