10 gün sabredip gitsen sonuçta onlarında hakkı torunlarını görmek ki zaten sana da iyi davranıyolarmış. Okuyosundur daha neler neler var 10 gün dışarı çıkamayacam bunalıyorum gibi sebepler biraz kapris gibi geldi bana.
canım aslında bunun yanında oraya gidince çok ama çok laf duymam çevremden ve evin içinde sevmediğim bir akraba kızları...lohusalığımı orda yalnız geçirdim ileri derecede lohusalık depresyonu geçirdim oraya yalnız gittiğimde bunların da aklıma gelmesinin etkisi var..yoksa onlar torunlarını görmeye gelsinler istedikleri kadar kalsınlar başım üstüne..
bu kadar insan ne sıkıntılara katlanıyor bak seni el üstünde tutuyorlarmış 10gün dişini sıksan ne olacak.benim yaşadığım şehir de çok dedikoducu ne yapayım şimdi memleketi mi terk edeyim..bence bunlar bahane..hem saklamaktan falan bahsetmişsin bence kalpleri kırılır duyarlarsa..tabi karar senin...
o zaman bunları güzel bi dille onları kırmayacak şekilde onlara anlat onlar gelsinler sizin yanınıza mümkün değil mi bu?
ama tabi yinede senin gitmen daha iyi olur her zaman yanında eşin olmayabilir o zaman hiç mi yalnız gitmeyeceksin bu sıkıntılarda bence üstüne gittikçe çözülür.
o zaman bunları güzel bi dille onları kırmayacak şekilde onlara anlat onlar gelsinler sizin yanınıza mümkün değil mi bu?
ama tabi yinede senin gitmen daha iyi olur her zaman yanında eşin olmayabilir o zaman hiç mi yalnız gitmeyeceksin bu sıkıntılarda bence üstüne gittikçe çözülür.
DELIRUZGARIM da söylemiş 10 gün kalmayıp daha az kalsan sonrada annenlere gidip kalsan biraz?
Canım valla bende eşim olmadan gitmek istemiyorum canım sıkılıyor bizimkilerde çok iyiler beni de el üstünde tutuyorlar ama olmuyor işte..
seni çok iyi anlıyorum ve birde orda sana gıcık davranan birileri varsa hiç gitmek istemezsin.. bence eşinle konuş o söylesin ben yanlız kalmak istemiyorum filan desin
kendi memlekete gittiğinide söylemeyin de eşin bu duruma ne der bilemiyorum yine de... hem onlar gelsinler nedne gelmiyorlar?
sorma gıcık kaptığım bana ve evliliğime zararı dokunan yengesi ve amca kzı var amca kızı sürekli evin içinde.hareketleri çok yapmacık ve ister istemez sinir oluyorum evin içinde her an onu gördükçe..
onlar 4 kişi olduğundan masraflı deyip gelmıyorlar...
canım ya keşke gitsen ne güzel iyi de davranıyolarmış işte.ilçeye de kayınvalidenle gidersin işte,ne bileyim ya güzel olur sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?