Eşiniz kavgalarınızı kendi ailesinden biri ile yada arkadaşlarıyla paylaşır mı?

hazirann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
102
0
Peki eşiniz kavgalarınızı kendi ailesiyle yada arkadaşlarından biri ile paylaşır mı???
Malesef benim eşim bunu yapıyor ve çok sinir oluyorum.Herşeyden önce güven kalmıyor...Ama evlendik evleneli bu huyundan vazgecmedi..Birine anlatmasa çatlıyor...Bu huyundan vazgecmiyor malesef :1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bilmiyorum acaba anlatıyor mudur?
Hiç sormadım da ama..
Aslında erkekler kulübü olsa senin eşin de gelip orada derdini anlatırdı , yardım alırdı.
Şu an anlattığı kişiler objektif olarak yaklaşabilir mi kocana bu konuda bilemiyorum.
Bahsettiğin özellikle kaynana ve kaynata ise hele hiç sanmıyorum ne yazık ki..
Arkadaş desen erkekler bizim gibi değiller ki bir yandan da , derdim var diyene boşver olm sana karı mı yok diye çözüm bulabilen bir türden bahsediyoruz sonuçta!
Biz kadın kadına mantıklı çözümler bulup destek olabiliyoruz birbirimize ama erkekler bu konuda pek mantıklı çözümler bulmuyorlar , tam aksine daha da arap saçına sokabiliyorlar durumu.
En iyisi anlatma gereği duydukları ailevi mesele ve sorunları bir psikoloğa anlatsınlar bence..

Aynen canım ya kırmızı işaretlediğim yer gibi sonuclar benim basıma ekşiyor malesef...Ama ne yapabilirim bu huyundan vazgecmiyor halbuki hep yara alan biz oluyoruz...

erkeklerin sorunlari aRkadaslarina detayli sekilde anlattiklarini hic sanmiyorum...onlar bizim gibi degil, zaten birbirlerine anlatsalar da dogrudurust bir yorum alamayacaklarini bilirler...Ama annesine vs anlatanlar olabilir, bu daha kotu cunku ailesi hep ondan yana olacaktir. Kisaca erkekler anlatmasin kimseye bence

O tür arkadaşlarıyla arasına mesafe koydurman gerek canım.
Bunu bir şekilde halletmen lazım yoksa bu tür arkadaşlar yuvanın yıkılmasına bile neden olabilir.
Eşine durumu anlatmadan (çünkü anlayamayacak ve seni suçlayacaktır açıkça durumu söylersen) , sessiz ve derinden hareket ederek , bahaneler bularak ayağını kes yavaş yavaş bu tür arkadaşlarından..

benım nısanlım hıc anlatmaz hatta kankaları cok söler senın bu askın hıc bıze senı cekıstırmıyo dıyoo bız kavga etsek dahı bana göz atar gülerız ama ben sonra cadılıga dewam ederımmm

yok..anlatmaz benim eşim..
kimselere anlatmaz,ketumdur bu konularda..
eşiniz neden anlatıyorki onu anlamadım ben..:sm_confused:

yok..anlatmaz benim eşim..
kimselere anlatmaz,ketumdur bu konularda..
eşiniz neden anlatıyorki onu anlamadım ben..:sm_confused:

Canım bu onun huyu ne biliyim...Mesela kavga ederken bile annemi bi arayıp anlatayım diyor bırak anlatma diyorum...Çünkü aradan yarım saat gecmiyor biz barısıyoruz sarmaş dolaş oluyoruz kadıncağız 2 gün sonra arıyor kavga mı ediyorsunuz hala diye...Yani bunu anlatmaya çalısıyorum bak milleti boşa üzme diye ama...........

canım özel paylaşımların kavgaların anlatılmaması gerekır..
anlatılsa bile bunu objektif degerlendirelebılecek bırı olması gerekır..
yoksa evlılık çok büyük tehdit altında olabılır dıye düşünüyorum..

Ilginc normalde erkekler paylasmaz ailevi sorunlarini baskalarinla!:delphin

Kendine destekcimi ariyor acaba?? Yada hakli olup olmadignimi ögrenmek istiyor??benneyaptımki

Vallaha hic iyi birsey degil canim, özeliniz kalmazki böyle!!:1no2:

Tekrar tekrar konusman lazim, iyce kafasina girene kadar:1closedeyes:

benim eşim kavga ettiğimizde hemen annesigile gider anlatır..eşimle tartıştığım yetmezmiş gibi bide onların lafını duyarım...

asla anlatmaz...
kızgın olsa bile başkasının yanında hiç çaktırmaz

Olması gereken de bu zaten ..Benim annem babamda ne kadar kızgın olursalar olsunlar bir baskasının yanında hersey güllük gülistanlıktır...Ben ailemden böyle gördüm ve bunu yapıyorum ama eşimi bu yaptığından bir türlü vazgeciremiyorum...

benim eşim kavga ettiğimizde hemen annesigile gider anlatır..eşimle tartıştığım yetmezmiş gibi bide onların lafını duyarım...

Canım aynı durumdayız demekki...cok kötü birsey en iyi ben bilirim senin yasadığın zorlukları.Allah yardımcımız olsun..

benim eşimde sır küpü kızlar anlatmıyor çünkü suçlu olduğunu biliyor ve susmayı tercih ediyor barışmak için bile bir çaba harcamıyor sanırım zamanla unutulur modunda benim eşim ama ben kendi anneme değilde kaynanama anlatırım oğlu suçluysa çünkü hep oğlu suçlu oluyor ben değil:)

benim eşimde anlatmaz......
bu birazda kişiliğe bağlı sanırım.....kimi vardır içinde hiç bişeyi tutamaz kimide vardır içine gömer.......benimki gömenlerden.........:1rolleyes:

cnm senin işin zor ya şüphesiz bende çok sinir olurdum.
benim eşim anlatmaz çok şükür.ailesinin yada benim ailem yada başkaları yanında yeni kavga edip yenlarına gitsek bile hiç hisettirmeyiz zaten olması gerekende bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…