ben de anlatmam kimseye kavgamızı, en yakın arkadaşıma bile...:sm_confused:nasıl sabrediyor bilemiyorum ama anlatmyor kimseye
canım valla benim eski eşim çok anlatırdı hatta gece tartışırdık ben gün içinde unuturdum o akşam eve tanımadığım insanları aramızı yapmak için getrirdi şok olurdum.Allah sabır versin sana canım
ayyy canım benim seni çok iyi anlıyorum seninki yine arkadaşına anlatıyor benimki ailesine anlatıyordu düşün artık...Allahtan ana babası köyde ablalarınada pek gitmiyoda rahatım şimdi.ana babası gelincede idare ediyorum bitiveriyor. şimdi ailesini tanıdıda bişey anlatmıyo onların yaptıklarını gelip bana anlatıyo alışkanlık :roflol: benim anlamadığım o ailesindende değil arkadaşı sana noluyo evliliğimize burnunu sokma diyemiyor musun.ve kocana gelelim konuşarak sorununu halletmekten acizse niye evlenmiş.bu 3.kişilerin evlilikte işi ne...:1no2:Canım cok sağol...Aynı sekilde malesef benim eşimde arkadaşını vs. eve getirip kavgamızı anlatıyor ve onun çözmesini istiyor.Ben yemin ederim artık bıktım.Hatta kavga anında arkadaşını arıyor eve çağırıyor...Arkadaşı eve gelip zorla zile basıyor ısrarla falan..OOOff anlatırken bile sinir oluyorum...
Yada mutlaka birilerini aramaya kalkıyor elinden zorla alıyorum tlf u...
Evliliği sarsan hatta yıkma yoluna getiren çok büyük bir olay bu...Ama benim eşim bunu anlamıyor :1no2: