Eşiniz kavgalarınızı kendi ailesinden biri ile yada arkadaşlarıyla paylaşır mı?

anlatılması çok yanlış aslında. çünkü iki kişinin arasında geçen orda kalmalıdır. sonuçta bu hayatı iki kişi paylaşıyoruz. o yüzden başkalarını karıştırmamak lazım. çünkü karı koca iyi olur o araya giren 3. kişi kötü olur sonrasında....
ben bazen çok daralırım gider kayınvalideme anlatırım ki her zaman beni haklı bulur...ama asla kendi anneme anlatıp araya soğukluk sokmam.onun annesi napsa evladı olduğu için affeder çünkü....bikaç kez kayınvalidem benimkinin kulağını çekti ama kimse karışmasın deyip sıyrıldı. eve gelincede tabi o benim kulağımı çekti neden anlattım diye.....
asla anlatmaz aramızda geçeni. zaten iyi geçen anları nasıl anlatmıyosan kötüleride anlatmamalısın. çünkü onlar karı kocanın özelidir..........
Şeniz

öyle acizliklere gerek duymayacak kadar güçlü ve benim kulağımıa geleceğini tahmin ettiği kadarda düşünceli ve gereksiz bulacağı içinde yapmaz!
birkere insan kavganın ardından birde bunu yaparsa haklıyken bile bence haksız konuma düşer!bu iki kişi arasında yaşanan sorunsa eğer ev içinde kalmalı ve eşler arasında çözülmelidir ki eğer böle olmazsa daha büyük sorunlar doğurabilir böyle bir hata!
ama bence bunu erkekler değil de kadınlar yapar!

Ben kendime çok yakın bulduklarımla bazen paylaşırım, ama eşim asla anlatmaz.
Hele hele ailelerimize ikimizde anlatmayız.

benimki anlatır arkaşlar hemde noktası virgülüne o kadar laf saydım :kızgın:
değiştiremedim adamı gevşek ağızlı :mymeka:anlıycanız sinir
oluyorum hemde çokkkk fazla geçen gün bana dediki bizim
arkadaş çocuk yapmak için uğraşıyormuş bende yuhhhhhhhhh :eek:klava:
yani birde kadınlar konuşur dedikodu yaparlar dersiniz siz varya
yaptığınız çok ayıp seninde arkadaşınında daha
çok şeyler dedimde burda söylenmez sinir şey :kızgın::eek:klava:

benimkide anlatmaz zaten anlatsa çok kızardım :kızgın:
ben bazı şeylerin evin içinde kalmasından yanayım ailenin bir mahremiyeti olmalı anlatanlarıda doğru bulmuyorum:1no2:

benim eşim aramızda geçenleri ailesine anlatmaz........ben bazen kayınvalideme anlatırım o anlatmaz.arkadaşlarına anlatırmı............bilmiyorum ama sanmam anlatıcağını.

canım valla benim eski eşim çok anlatırdı hatta gece tartışırdık ben gün içinde unuturdum o akşam eve tanımadığım insanları aramızı yapmak için getrirdi şok olurdum.Allah sabır versin sana canım

benim eşimde kesinlikle anlatmaz bende anlatmam ne eşimin ailesine ne kendi aileme..arkadaşlarına anlatacağını düşünemiyorum yapmaz eşim öyle bişey her ailede olur ufak problemeler kendi aramızda hallediriz...:asigim:

anlatmadığından eminim çünkü ailelerin gözü önünde kavga ,tartışma yada en ufak bi trip yapmamaya çok özen gösterir banada bunu her defasında hatırlatır...

ama anlatıyo olsaydı eğer kayınvalidem beni bi kaşık suda boğardı heralde:)

canım valla benim eski eşim çok anlatırdı hatta gece tartışırdık ben gün içinde unuturdum o akşam eve tanımadığım insanları aramızı yapmak için getrirdi şok olurdum.Allah sabır versin sana canım

Canım cok sağol...Aynı sekilde malesef benim eşimde arkadaşını vs. eve getirip kavgamızı anlatıyor ve onun çözmesini istiyor.Ben yemin ederim artık bıktım.Hatta kavga anında arkadaşını arıyor eve çağırıyor...Arkadaşı eve gelip zorla zile basıyor ısrarla falan..OOOff anlatırken bile sinir oluyorum...
Yada mutlaka birilerini aramaya kalkıyor elinden zorla alıyorum tlf u...
Evliliği sarsan hatta yıkma yoluna getiren çok büyük bir olay bu...Ama benim eşim bunu anlamıyor :1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:

kesinlikle anlatmaz hiç kimseye:nazar:
sevmez paylaşılmasını aile sorunlarının:nazar:
ama bazen dayanamicak gibi olunca ben anlatırım derdimi:nazar:

asla anlatmaz benim eşim ama ben anlatirim bazen içimi dökmek için ama eşim sevmez başkalari bilsin...

En nefret ettiği şeydir... paylaşmayı bırak, gıcıklıktan ölsek başkalarının yanında (annelerimizde olsa) asla belli etmeyiz. Ben evlenmeden önce yapardım çünkü öyle çocukluklar. Sonra kavga konusundan çok insanlara yansıtmam olay olurdu. Hak verdim bende sonradan en doğrusu böylesi. Karı koca arasında olan karı koca arasında kalmalı.

Canım cok sağol...Aynı sekilde malesef benim eşimde arkadaşını vs. eve getirip kavgamızı anlatıyor ve onun çözmesini istiyor.Ben yemin ederim artık bıktım.Hatta kavga anında arkadaşını arıyor eve çağırıyor...Arkadaşı eve gelip zorla zile basıyor ısrarla falan..OOOff anlatırken bile sinir oluyorum...
Yada mutlaka birilerini aramaya kalkıyor elinden zorla alıyorum tlf u...
Evliliği sarsan hatta yıkma yoluna getiren çok büyük bir olay bu...Ama benim eşim bunu anlamıyor :1no2:
ayyy canım benim seni çok iyi anlıyorum seninki yine arkadaşına anlatıyor benimki ailesine anlatıyordu düşün artık...Allahtan ana babası köyde ablalarınada pek gitmiyoda rahatım şimdi.ana babası gelincede idare ediyorum bitiveriyor. şimdi ailesini tanıdıda bişey anlatmıyo onların yaptıklarını gelip bana anlatıyo alışkanlık :roflol: benim anlamadığım o ailesindende değil arkadaşı sana noluyo evliliğimize burnunu sokma diyemiyor musun.ve kocana gelelim konuşarak sorununu halletmekten acizse niye evlenmiş.bu 3.kişilerin evlilikte işi ne...:1no2:

o konuda aşkıma kuzuma çok güveniyorum ben arkadaşıma anlatırım ama kuzum kesinlikle anlatmaz çünkü hep kol kırılır yen içinde kalır der haklıda bebişimi çok seviyorumm :1hug::nazar:

Büyük konuşmak istemiyorum ama enim eşim tatsız durumları sışarı hiç yansıtmaz bende aynı şekilde ayrıca evlendiğimizden beri öyle büyük kavgalarımız hiç olmadı , nişanlıyken çok kavga ederdik çoğuda telefonda olurdu o yüzden ailelerimiz hissederdi ... Keşke hiç olmasaydı :KK43:

X