Aslında tam da bu yüzden açmıştım konumun sonunda da yazmıştım kızlar nasıl düzelir ki bu adam ne yapmam gerek diye???? Bir kaç kişi dışında kimse öneride bulunmadı herkes kocasını anlatmaye ne meraklıymışBen bu tarz konularin ne amacla acildigini cok merak ediyorum esiniz ariyor mu ? , esiniz seni seviyorum diyor mu ? Hayir bunlari duydukca daha da uzuluyorsun neden boyle acilir ki konu ?
Konu sahibi zaten uzuluyorsun aramiyor,sormuyor diye.Bir de hergun esini arayip,mesaj atip,onu nasil sevdigini soyleyenlerin mesajlarini okumak hosuna mi gidiyor Allah askina ?
Su soruyu baska turlu sorsan eminim daha az uzulursun.Aramasi icin ne yapabilirim,merak etsin istiyorum vs vs En azindan cozum onerisi gelecektir.
Bu aralar kafama taktim kizlar eşim herkes öyle diyor ama ben gercekten cok merak ediyorum cogunuzun eşi böyle mi? 7 yillik evliyim cocugum var 2 tane.kocam isteyken tum gun hic beni aramaz (önemli birsey sormak icin fln haric) ne bir mesaj atar ne bi sesinini duyum.ne yapiyorsunuz gibi bir arama hic olmaz. Bazen hasta olurum grip mesela ozmn da aramaz nasil oldun veya cocuklar hastaydi nasilniz.Nobetleride oluyor Ay da 2/3 gece nobetinde de mesela sabaha kadar hic aramaz? Yani ölsek.kalsak haberi olmayacak sabah eve gelene kadar gecenlerde tartistik bu konu ile ilgili hatta agladim.cunku bana karsi ilgisiz.hissettiriyor bu durum beni önemsemiyor gibi geliyor ama kendi kabul etmiyor tabi cogu erkek boyledir diyor. Normal mi sizce eger degilse eşim neden boyle yapiyor cok konustum önemse bu durumlari ilgilen lutfen benim icin onemli diye ama yok yine aynibu arada dogum gunu evlilik yildnm vs şeyleride önemsemez hatta cogu zmn hatirlamaz bile hatirlayincada en fazla bi pasta??? 7 yillik evliligimde sadece ilk evlilik yil donumunde yemege ciktik.mesela birkac dogum gunumde hediye almisligi vardir. İsten fln gelince de sohbet muhabbet pek yoktur hatta nerdeyse ben konusmazsam o hic konusmaz genel olarak da cok konuskan bir tip degil ama sonucta ben karisiyim daha muhabbetli olmasi gerekmez mi?Nasil düzelir ki bu adam ne yapmaliyim??? Bazen acaba beni sevmiyor mu diyorum.sevginin gostergesi sadece bunlar olamaz dimi kizlar??
Bu aralar kafama taktim kizlar eşim herkes öyle diyor ama ben gercekten cok merak ediyorum cogunuzun eşi böyle mi? 7 yillik evliyim cocugum var 2 tane.kocam isteyken tum gun hic beni aramaz (önemli birsey sormak icin fln haric) ne bir mesaj atar ne bi sesinini duyum.ne yapiyorsunuz gibi bir arama hic olmaz. Bazen hasta olurum grip mesela ozmn da aramaz nasil oldun veya cocuklar hastaydi nasilniz.Nobetleride oluyor Ay da 2/3 gece nobetinde de mesela sabaha kadar hic aramaz? Yani ölsek.kalsak haberi olmayacak sabah eve gelene kadar gecenlerde tartistik bu konu ile ilgili hatta agladim.cunku bana karsi ilgisiz.hissettiriyor bu durum beni önemsemiyor gibi geliyor ama kendi kabul etmiyor tabi cogu erkek boyledir diyor. Normal mi sizce eger degilse eşim neden boyle yapiyor cok konustum önemse bu durumlari ilgilen lutfen benim icin onemli diye ama yok yine aynibu arada dogum gunu evlilik yildnm vs şeyleride önemsemez hatta cogu zmn hatirlamaz bile hatirlayincada en fazla bi pasta??? 7 yillik evliligimde sadece ilk evlilik yil donumunde yemege ciktik.mesela birkac dogum gunumde hediye almisligi vardir. İsten fln gelince de sohbet muhabbet pek yoktur hatta nerdeyse ben konusmazsam o hic konusmaz genel olarak da cok konuskan bir tip degil ama sonucta ben karisiyim daha muhabbetli olmasi gerekmez mi?Nasil düzelir ki bu adam ne yapmaliyim??? Bazen acaba beni sevmiyor mu diyorum.sevginin gostergesi sadece bunlar olamaz dimi kizlar??
Eşim "hele"çocuk varsa ki var, neyi merak edecek ki
"Hayatım çocuğumuz yedi mi içti mi uyudu mu düşüp başını çarptı mı acillere düşmediniz di mi kakasını yaptı mıbunları mı soracak:))
Hiç sevmem böyle adamları,insanı canından bezdirirler,bir sorun olsa telefon diye birşey var sonuçta...
Aramazdı. Sadece söylemesi gereken bir şey ya da sağlık vs ile ilgili bir durum var ise ve o da iş yoğunluğundan fırsat bulur ise arardı.Bu aralar kafama taktim kizlar eşim herkes öyle diyor ama ben gercekten cok merak ediyorum cogunuzun eşi böyle mi? 7 yillik evliyim cocugum var 2 tane.kocam isteyken tum gun hic beni aramaz (önemli birsey sormak icin fln haric) ne bir mesaj atar ne bi sesinini duyum.ne yapiyorsunuz gibi bir arama hic olmaz. Bazen hasta olurum grip mesela ozmn da aramaz nasil oldun veya cocuklar hastaydi nasilniz.Nobetleride oluyor Ay da 2/3 gece nobetinde de mesela sabaha kadar hic aramaz? Yani ölsek.kalsak haberi olmayacak sabah eve gelene kadar gecenlerde tartistik bu konu ile ilgili hatta agladim.cunku bana karsi ilgisiz.hissettiriyor bu durum beni önemsemiyor gibi geliyor ama kendi kabul etmiyor tabi cogu erkek boyledir diyor. Normal mi sizce eger degilse eşim neden boyle yapiyor cok konustum önemse bu durumlari ilgilen lutfen benim icin onemli diye ama yok yine aynibu arada dogum gunu evlilik yildnm vs şeyleride önemsemez hatta cogu zmn hatirlamaz bile hatirlayincada en fazla bi pasta??? 7 yillik evliligimde sadece ilk evlilik yil donumunde yemege ciktik.mesela birkac dogum gunumde hediye almisligi vardir. İsten fln gelince de sohbet muhabbet pek yoktur hatta nerdeyse ben konusmazsam o hic konusmaz genel olarak da cok konuskan bir tip degil ama sonucta ben karisiyim daha muhabbetli olmasi gerekmez mi?Nasil düzelir ki bu adam ne yapmaliyim??? Bazen acaba beni sevmiyor mu diyorum.sevginin gostergesi sadece bunlar olamaz dimi kizlar??
Ay Alyscım bir arkadaşla birlikteydik,evimizden geldik yani,inan bir saatlik yemekte 2 çocuğuyla 2şer kez, birer kez de eşi kardeşleriyle konuştuya zaten konu sa oraya cikiyor,
simdi ben adami gun icinde napiyon nasilsin diye bir kac kez arasam, esim musait olmadiginda beni mesgule alir, bu durum arama sikligimla birlikte artar.
ancak ben esimi sadece gercekten onemli oldugunda ararim, asla mesgule atmaz,
ki zaten atarsa ben de aramaya devam ederim,
hatta patronunu bile ararim gerekirse,
esime de derim, ben seni zirt pirt aramiyorum,
ancak ariyorsam da o telefonun acilmasini beklerim.
eskiden kayinvalidem arardi beni, nabiyorsun diye calisma gunu icerisinde,
onu acmazdim mesela, muhabbete aramis, ne diye acayim yani,
simdi aramiyor, ola ki simdi arasa muhakkak acarim, demek ki onemli bir sebepten ariyor diye.
gibi gibi :))
benim icin ulasilmak onelidir, o yolu acik tutmaya onem gosteririm kisaca.