Eşiniz iş de sizi arar mi?

Ahhahhah az önce bunları yazmıştım

Gün içinde arar msj atar beni sevdiğini yazar mesajlarda.Hastaysam veya çocuklar hastaysa 4,5 kez arar.ÖZel günleri hiç unutmadı 10 yıldır.Hep hediye alır ben bazen almasamda

Tabii ki,örneğin geçen gün eşim geç kaldı"bir sorun yok değil mi"diye aradım,o da arar öyle bir durumda.Ya da çocuklar sınavdan sevindirici bir puan almışlarsa mutlu olurum ve paylaşmak için ararım.
Aslında bu konuda herkes haklı:))
Hele de çocuklar olup sorumluluklar çoğalınca insan birbirine değil birlikte karşı yöne bakıyor:)
Bu da güzel ve gerekli,eşimle konuşma kotamızı akşamları fazla fazla dolduruyoruz zaten,sohbeti sever,uykusu olsa da oturup birlikte vakit geçirelim ister.

Gün içinde arar msj atar beni sevdiğini yazar mesajlarda.Hastaysam veya çocuklar hastaysa 4,5 kez arar.ÖZel günleri hiç unutmadı 10 yıldır.Hep hediye alır ben bazen almasamda

Evde degilim ki ben. Ev hanimi.degilim.calisiyrm cocumlarda bakici ve kreste olur gun icinde

Evde degilim ki ben. Ev hanimi.degilim.calisiyrm cocumlarda bakici ve kreste olur gun icinde

Size değil yorum yazan arkadaşa idi cevabım

Evde çocuk da varsa merak edilir demişti de

Sizi gün içinde neden arasın ki o Zaman herkes işinde gücünde

Arayınca ne yapıyorsun sorusuna ofiste çalışıyorum cevabı alınacağı açık değil mi

Yani ben mi çok ketumum ofiste birisi ile tartışsam eşim arasa ne yapıyorsun diye bunu ona o an söylemem ki neden işte iken onun da canını sıkayım

Mesela yazmışlar günde üç kere arar sabah öğlen ve akşam diye yani o içinden geldiği için değil de alışkanlık ya da görev bilinci ile arıyor izlenimi yaratır bende

Bazen arar bazen aramaz. Ben hemen kapatmak isterim aradıgında :) radyasyondan başım ağrır :) yazık değil mi beynime :)
Telefonla ne kdr az konuşursak okdr iyi bence.

Bence bi kavga sebebi değildir bu konu.
Ama evde muhabbet etmeme, halini hatırınızı sormaması konusunda haklısın. Yani senin ruh sağlığını bile hissetmesi lazım bence. Yani konuşmazsa sohbet etmezse nereden bilecek

Bazen arar bazen aramaz. 2 yıllık evliliğim 3 yılda ilişkim olan birisi kocam. Aramazsa mutlaka mesaj yazar ama yine de tribimi atarım ertesi gün illaki arar. Bilinçli yaptığını düşünmüyorum o yüzden rahatım. Bu trip atmama engel değil

Arar.Hatta dün öğlen mesaj atmış hiç arayıp sormadın canım diye.Gün içerisinde mesaj atarız gif filan atarız bazende.akşama doğruda ya o arar Yada ben.Doğum günü anneler günü genelde çiçek yollar Eve.Bu arada bizde 8 yıllık evliyiz.

Dalga geçtiğiniz konuları sormak için değil,ki bahsettiğiniz konularda sorun yaşıyorsak onlar için de arayabilir memnun olurum ilgilendiği için. Herşey yolunda mı diyerek günde bir kez arar, ben de bundan mutlu olurum, yeri gelir ben de onu ararım. Mıç mıç bir ilişkiden değil , gün içinde varlıklarını seslerini duymanın güzelliğinden bahsediyorum.

Siz bunları gereksiz görüyor olabilirsiniz saygı duyuyorum ama bizim için güzel detaylar. Ve Ayrıca gereksiz görmeniz dalga geçmenizi gerektirmiyor. İyi günler

Ben bu tarz konularin ne amacla acildigini cok merak ediyorum esiniz ariyor mu ? , esiniz seni seviyorum diyor mu ? Hayir bunlari duydukca daha da uzuluyorsun neden boyle acilir ki konu ?
Konu sahibi zaten uzuluyorsun aramiyor,sormuyor diye.Bir de hergun esini arayip,mesaj atip,onu nasil sevdigini soyleyenlerin mesajlarini okumak hosuna mi gidiyor Allah askina ?
Su soruyu baska turlu sorsan eminim daha az uzulursun.Aramasi icin ne yapabilirim,merak etsin istiyorum vs vs En azindan cozum onerisi gelecektir.

Ben de aynı yoruma aynı cevabı verdim de duyarsız ve saçma bulundu

Esasen hayata bakış açısı ile ilgili bu durum

Karşıdakinin ne yaptığı açıkken ne yapıyorsun diye sormak bir ilgi şekli değil ama burada genç kızlar sevgilim bu akşam üç kere az mesaj attı diye konu açıyorlar

Evliler de gün içinde Adamın aklına geliyor muyum diye düşünüyor ve aranırsa Adamın onu düşündüğü sonucu çıkıyor

Oysa iş esnasında neden Adamın aklına geleceğim ki işini yapsın trafikte vs dikkatli gitsin yeter

Ahhahhah öyle vallahi,akşam sağ salim gelsin bana yeter,gündüz rutin işte meraklık birşey yok bence:)

Dalga değildi ki,böyle bir adam tanıyorum eşi illallah dedi,çamaşır makinasını havalandırmasından deterjan gözünü kürdanla temizlemesine kadar karışıyor.
Fazla bilmek bazen aşırı mudaheleyi getiriyor,kasdettiğim bu.

Ben de çalışıyorum
Eşim sabah benim yolum uzun işe vardın mi diye arar beni
Sonra da bir iki kere arar
Akşam da birşey lazım mi dıkkatlı gel vs diye arar
5 senelik evliyiz ben onu hiç aramadım

Arar o aramazsa ben ararım. Ama çoğu zaman ilk o arar.

Küslükten gebersekte arar hemde cok fazla 5 yıllık evlıyız evlendık evlenesı boyledır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…