Eşiniz başka birini düşünse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu durumda eşinizi sosyal ortamlardan uzak tutmanızı dilerim.

Evinize kız arkadaşlarınızı ( kızların iyiliği için )davet etmeyin ; eşli ve üçlü (herhangi bir kız arkadaşınız ve eşinizle , siz ) buluşmalardan kaçının.

İnşallah sizlerle aynı sosyal çevreyi paylaşmıyoruzdur.

Son düzenleme:
Eh ama haksizlarmi elin gunahsiz kadini niye suclu oldu
Kocasi dusundu diye kadin kasar oldu durduk yere
Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim bengisuyum, ben etrafta kadınlar böyle şeyler yaşıyor mu bunun devamı geliyor mu ya da nedir diye fikir almak istedim ama kimse eşin normalde nasıl biridir demeden bir bürü şey yazdılar, ben karışık duygular içindeyim, affetmesen elinde çok bişey yok , neler oluyor hayatta keşke belki bir daha yapmazdı diyeceğim belki ilerde ne ıl hemen boşanma kararı alıyorsunuz

Ben su an dusunduklerimi dile doksem ban yerim. Kari koca ikinizin de normal olmadiginizi soyleyebilirim sadece, ben affetmezdim tabi ki

O kızada yazık dedim niye böyle düşünüyorsunuz dedim, güzelse kendi suçumu dedim, sizde erkek oros.larınızınız o zaman dedim, erkekler hep böyle konuşuruz düşünür geçermiş
Pardon da oha yuh yani tüm erkekler mi böyle bu nasıl bi genelleme insan gibi iki insan iş arkadaşı olamaz mı her tanıştığı karşı cinsiyle bu konuyu mu düşünüyorlarmis kadınlar için cinnet konusu öyleyse aklım çıkar o zaman kocam bi kadın ile tanışırsa büyük saçmalık kusura bakmayın ama büyük bi terbiyesizlik nasıl affedebildiniz çok üzgünüm adınıza

Şuan etrafında en güzel bekar havalı kız o çünkü o yüzden bence o

Adamın beyninin içine giremezsiniz ki. Düşünmüyorum dese bile düşünüyor olabilir. Erkeklerin çoğu da düşünüyor maalesef. Beyinleri kadınlarınki gibi çalışmıyor.
Bunun bi tık üstü aldatmak olabilir bunu affeden onu da affeder diye düşünerek hareket eder zaten bu denli rahatça karısının yatağında bu düşüncelerle kurduğu fantezileri neden gerçekte yaşamasın ki!!!

Şuan etrafında en güzel bekar havalı kız o çünkü o yüzden bence o
Sizin eşiniz brad pitt, adonis filan mı? Siz niye aynı şeyi yapmıyorsunuz?

Hala meşrulaştırmaya çalışıyorsunuz. Niye açtınız bu başlığı o zaman... bu adamla bir ömür geçirirsiniz bence aldatıla aldatıla.

Savunma psikolojisi bu yaşadığın bence.. eşine olan öfkeni kabullenemiyorsun. Yani bu durumu bastırıyorsun. bir yerde büyük bir patlak vereceksin.

asfgghjkllşzcv

Direk birebir ilişki yaşayanlar bile ilişkilerine devam ediyorlar, unutuyorlar mı affediyorlar mı ayrı konu,

Eşinizin yaptığı iğrenç davranışı yutup oturacaksanız ,foruma yazıp bizleri de iğrendirmeseydiniz keşke.

Eşlerinin, bu tür davranışını aklamaya çalışan kadınların ; kuzu postundaki kurtlar gibi olduğunu düşünüyorum.

Eşiniz yapısındaki ve zihniyetindeki insanlardan Allah dünya üzerindeki tüm canlıları korusun.

Eşinizle bayramda aile ziyareti yapmak bile sorun. Bilmeden bu zihniyetteki bir insana, hayal malzemesi olma düşüncesi dahi çok kötü. Ve daha da kötüsü, adınızı duyan karısının bu duruma göz yumacak olması.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…