- 18 Ağustos 2019
- 71
- -55
- 33
-
- Konu Sahibi Papatyasoluyor
Merak ettim ne dedi konusurken aranızın iyi olacaği ?şuan aramız iyi konuştuk barıştık
Yaptım , önce inkar etti ben isim olarak anlamış olabilirmişim, önce inkar etti, sonra ben başka odaya geçtim, ayrı yattım ondan sabaha kadar uyumadık, konuştu özür diledi falan filan, sonra çok utanıyorum senden dedi, kızı görmüyor zaten beyadır, sosyal medya oda yok ama önceden beraber çalışırken ki görüntü yeri aklındadır tabiKeşke o an karşısına dikilseydiniz. İğrenç bir durum. Şu an inkar eder zaten söyleseniz. Yani adamı o kadından uzak tutun desek ne olacak adam onu kafasında yaşarken. O an yapmalıydınız ne yapacaksanız
Klasik özür dileme, ergenlik ten kalan bir alışkanlıkmış, o an boşalmak için rüyünmüş, beni yakıştıramamış, o kaşar gelmiş aklına, bu konuyu basit buluyorum yada çok normal karşılamıyoum ama kavgalı durmak aramız kötü olsun istemiyorum sadece,Merak ettim ne dedi konusurken aranızın iyi olacaği ?
Uzatmak istemedim artık bazı şeyleri konuşunca , zaten diyorku sanki yatakta yakaladınbi kere barışmışsınız ne diyelim. bence kabul edilir bir durum değil
Elin kadını kaşar oldu bir anda.Klasik özür dileme, ergenlik ten kalan bir alışkanlıkmış, o an boşalmak için rüyünmüş, beni yakıştıramamış, o kaşar gelmiş aklına, bu konuyu basit buluyorum yada çok normal karşılamıyoum ama kavgalı durmak aramız kötü olsun istemiyorum sadece,
sizin kararınız saygı duyarım size ama çok kırıcı bir durum herkesin fikri aynı olmayabilir büyük konuşmayayım ama affetmemUzatmak istemedim artık bazı şeyleri konuşunca , zaten diyorku sanki yatakta yakaladın
Kocası hayal ediyor diye kadıni kaşar ilan etmişlerElin kadını kaşar oldu bir anda.
Terbiyesizin önde gideni kocan. Maşallah o çok namuslukendi halinde ise giden kadın namussuz,kaşar
O kızada yazık dedim niye böyle düşünüyorsunuz dedim, güzelse kendi suçumu dedim, sizde erkek oros.larınızınız o zaman dedim, erkekler hep böyle konuşuruz düşünür geçermişElin kadını kaşar oldu bir anda.
Terbiyesizin önde gideni kocan. Maşallah o çok namuslukendi halinde ise giden kadın namussuz,kaşar
Namussuz kocan hicbirseyden haberi olmayan kadını hayal etsin sen kalk kadına kaşar de .Klasik özür dileme, ergenlik ten kalan bir alışkanlıkmış, o an boşalmak için rüyünmüş, beni yakıştıramamış, o kaşar gelmiş aklına, bu konuyu basit buluyorum yada çok normal karşılamıyoum ama kavgalı durmak aramız kötü olsun istemiyorum sadece,
Haa tüm erkekler yapıyorsa okey. Eşiniz yapsa bence bosanin derdim ama tüm erkekler yapıyorsa şimdi sorun çıkarmak olmaz tabi.O kızada yazık dedim niye böyle düşünüyorsunuz dedim, güzelse kendi suçumu dedim, sizde erkek oros.larınızınız o zaman dedim, erkekler hep böyle konuşuruz düşünür geçermiş
Bu çok normalse benim hakkımda da başka erkekler düşünebilir deseydinO kızada yazık dedim niye böyle düşünüyorsunuz dedim, güzelse kendi suçumu dedim, sizde erkek oros.larınızınız o zaman dedim, erkekler hep böyle konuşuruz düşünür geçermiş
O zaman havada bulut sen bu mast.esnasındaki hatunun adını ve gördügünü unut sekerim.bu konuyu basit buluyorum yada çok normal karşılamıyoum ama kavgalı durmak aramız kötü olsun istemiyorum sadece,
Kocası hayal ediyor diye kadıni kaşar ilan etmişler
Ne demek istediğinizi anlıyorum, bende ona AA çok normal alkış tutuyorum bana demiyorum ama şahıslar olaya karışmamışken kimse bişey bilmezken, yada direk temas yokken gemileri yakmak o kadar da kolay değil, kıza birdaha bişey demedi, sir anlık nefsime yenildim dediNamussuz kocan hicbirseyden haberi olmayan kadını hayal etsin sen kalk kadına kaşar de .
Sen varken başka kadını arzulamis düşünmüş bu hikayede kaşar ve namussuz belliyse geriye onursuz ve gurursuz kalıyor onu da sen bul hadi .
yazık dedıgın kıza kasar yakıstırması yapan sensın?? kocan bı tarafını tutamayan ahlaksızın tekı. erkek iş arkadası da edınemez olcak ınsanlar.... bırının hayallerını suslemek.. allah muhafaza .. bu neymıs boyle.. yatakta basmak mı aldatmak... ıyy ıgrendım su an..O kızada yazık dedim niye böyle düşünüyorsunuz dedim, güzelse kendi suçumu dedim, sizde erkek oros.larınızınız o zaman dedim, erkekler hep böyle konuşuruz düşünür geçermiş
O zaman havada bulut sen bu mast.esnasındaki hatunun adını ve gördügünü unut sekerim.
Benmiyim ?yazık dedıgın kıza kasar yakıstırması yapan sensın?? kocan bı tarafını tutamayan ahlaksızın tekı. erkek iş arkadası da edınemez olcak ınsanlar.... bırının hayallerını suslemek.. allah muhafaza .. bu neymıs boyle.. yatakta basmak mı aldatmak... ıyy ıgrendım su an..