Eşiniz başka birini düşünse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçek hayatta bunu yaşasanız boşanırdınız kesin yorumlarınızda bu anlaşılıyorda sonra hiç bir erkegede güvenmezdiniz sanırım
Wtf?? Bu mesaj ciddi mi?

Evet, her aklı yerinde kadın böyle yapardı. Erkeklere değil sadece genel olarak insanlara hiçbir zaman %100 güvenmem. Sağlıklı olan da o.

Eğer monogamik bir ilişkide olduğunuzu iddia ediyorsanız iki taraf da birbirine sadık olmalı. Ha yok monogamik değil biz başka şeylere de açığız diyorsanız da bu tek taraflı, sadece erkeğin yaptığı bir şey olamaz. Sizinki bildiğiniz kölelik ve istismar.

Wtf?? Bu mesaj ciddi mi?

Evet, her aklı yerinde kadın böyle yapardı. Erkeklere değil sadece genel olarak insanlara hiçbir zaman %100 güvenmem. Sağlıklı olan da o.

Eğer monogamik bir ilişkide olduğunuzu iddia ediyorsanız iki taraf da birbirine sadık olmalı. Ha yok monogamik değil biz başka şeylere de açığız diyorsanız da bu tek taraflı, sadece erkeğin yaptığı bir şey olamaz. Sizinki bildiğiniz kölelik ve istismar.
Sadece bu duruma bakarak mı istismar edilmiş oluyorum

Kendin barışmışsin zaten küs kalmak istememişsin ayıp olurdu çünkü neticede yatakta basmamissin ya canım. Yatakta bastığında da artık kız çok güzeldi ben de olsam ben de yapardım diye kendini avutup adama trip atacak halin yok herhalde. Bu konuyu da açacaksın nasılsa şimdiden ilk yorumu yapayim dedim 😊

Wtf?? Bu mesaj ciddi mi?

Size gore boşanmak bu kadar kolay demek ki. Adam hata yapmış, yaptığını meşrulaştırmak için söylemiyorum ama bir insanı bir hareketine yada bir anına bakarak yargılayıp hüküm vermek ne kadar doğru. İnsanların fantezi dünyasında hayal edip ama gerçek hayatta hiç yapmayacağı şeyler vardır. Siz hiç birilerini hayal etmediniz mi? Mast yaparken veya cinsellik sırasında hep erkek arkadaşınızı/eşinizi mi hayal ediyorsunuz. Belki erkek bile değil hayallerinizdeki. Bu sizin/bizim ahlaksız, lezbiyen, escinsel olduğunuz anlamına mı gelir. Biraz empati yapın lütfen.
Adam hata yapmış ama siz bunun acısını boşanma kararı almayan konu sahibinden çıkarıyorsunuz.

Size gore boşanmak bu kadar kolay demek ki. Adam hata yapmış, yaptığını meşrulaştırmak için söylemiyorum ama bir insanı bir hareketine yada bir anına bakarak yargılayıp hüküm vermek ne kadar doğru. İnsanların fantezi dünyasında hayal edip ama gerçek hayatta hiç yapmayacağı şeyler vardır. Siz hiç birilerini hayal etmediniz mi? Mast yaparken veya cinsellik sırasında hep erkek arkadaşınızı/eşinizi mi hayal ediyorsunuz. Belki erkek bile değil hayallerinizdeki. Bu sizin/bizim ahlaksız, lezbiyen, escinsel olduğunuz anlamına mı gelir. Biraz empati yapın lütfen.
Adam hata yapmış ama siz bunun acısını boşanma kararı almayan konu sahibinden çıkarıyorsunuz.
Nasıl bir kafa bu? Olaydan hiçbir şey anlamamışsın. Bu kadının başkasını düşünme gibi bir lüksü yok. Aynı şeyi o yapsaydı ağzına sıçardı. Adam düşündüğü kadını suçluyor ve kaşar diyor.

Nonmonogamy, bizimki gibi gelişmemiş ve erkek egemen ülkelere girdiğinde senin hayal ettiğin gibi bir şey olmuyor çoğu kez. Kuma oluyor, erkeğin elinin kiri oluyor. Anladın mı? Keşke senin dediğin gibi olsa. Konu sahibinin öyle bir hayatı yok. Kocası aldatsa da terk etme lüksü olmayan, çünkü muhtemelen ekonomik özgürlüğü olmayan bir kadın var ortada.

Konunun benim kimi düşündüğümle uzaktan yakından alakası yok. Monogamiyi savunmak için yazmıyorum bunları.

Son düzenleme:
Nasıl bir kafa bu? Olaydan hiçbir şey anlamamışsın. Bu kadının başkasını düşünme gibi bir lüksü yok. Aynı şeyi o yapsaydı ağzına sıçardı. Adam düşündüğü kadını suçluyor ve kaşar diyor.
Bence sen benim yazdığımdan birşey anlamamışsın. Yapsaydıyı konuşmuyoruz. Empati yap deyince; çen bu konuda kaşar denilen kız yerine koymuşsun kendini

Bence sen benim yazdığımdan birşey anlamamışsın. Yapsaydıyı konuşmuyoruz. Empati yap deyince; çen bu konuda kaşar denilen kız yerine koymuşsun kendini

Konu sahibi,sizce hayatına rahatça devam edebilir mi ?

Aile ziyaretine , akrabalarla görüşmeye gitseler dahi, ortamdaki diğer kadınlara ne gözle baktığı belirsiz bir "erkek"!! var ortada.

Durumu öğrenmiş bir kadın olarak , konu sahibi ve eşini evinize misafir olarak alır mısınız mesela ?

Adamın, bir dahaki sefere ağzından çıkacak isim olma riskini kim göze alır ?

Ahh kardeşim konuyu bu bakış açısıyla yaklaştığın için sağolasın, ben de zaten eşimin yaptığı normal demiyorum, başıma böyle bişey geldi, düşüncelerim çok karışık diyorum sadece

Nerden açıklama yaptıysam sana. Kafanı güle güle kullan.
Asıl senin kafan baya iyiymiş. Sen benzer birşey yaşasan ne yapardın söyler misin?

Eşinin/erkek arkadaşının başka birini düşlediğini öğrensen misal "ben kaslı iri yarı erkeklere bakıyorum, onlara karşı zaafım var" dediğini duysan ne yaparsın. Sadece bu sözüne bakarak Eşini/erkek arkadaşını sapık, başkaları ile görüştürülemez olarak mı yaftalardın.

Hatta aşağıda bu olayın örneği de bulunuyor. Bizzat kendin yazmışsın. İnsanlar senin yanına gelirken karısına kızına sahip çıksın.
Eş cinsel miyim

Asıl senin kafan baya iyiymiş. Sen benzer birşey yaşasan ne yapardın söyler misin?

Eşinin/erkek arkadaşının başka birini düşlediğini öğrensen misal "ben kaslı iri yarı erkeklere bakıyorum, onlara karşı zaafım var" dediğini duysan ne yaparsın. Sadece bu sözüne bakarak Eşini/erkek arkadaşını sapık, başkaları ile görüştürülemez olarak mı yaftalardın.

Hatta aşağıda bu olayın örneği de bulunuyor. Bizzat kendin yazmışsın. İnsanlar senin yanına gelirken karısına kızına sahip çıksın.
Eş cinsel miyim

Bunu bulmak için bütün mesajlarıma bakmışsın galiba. Allah akıl fikir versin :KK70:

Ben zaten biseksüelim, kimseden de gizlemiyorum. Erkek arkadaşım biliyor. Belki o da biseksüeldir zaten, ne biliyorsun? Konu ben ve benim ilişkim değil burda. Çifte standart deyip duruyorum, bu kadının kocası gibi başkasına bakma lüksü yok diyorum ama okuduğunu anlamıyorsun sanırım.

Örneğiniz mevcut konudan tamamen bağımsız. Genel bir tipe yönelik beğeninin söylenmesiyle ; somut olarak var olan, tanınan/bilinen birinin adının söylenmesi ve tatmin amaçlı kullanılması birbirinden farklı olaylar.

Konu sahibi umarım bu çıkmazdan kendini kurtarır.

çok üzücü bi konu..Ulan yapıyosun yapıyosun da ismini ne haykırıyosun düdük…Kendi kafasında yaşasa haberin bile olmayacaktı hayatına devam edecektin..çünkü adam böyle şeyler düşünüyosa senin yapacak bişeyin yok zihinlere hükmedemezsin.sen bidaha yapma diyeceksin o da tamam diyecek ama hiçbir zaman emin olamayacaksın. Çok zor be yapılır bu durumda inan bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Sorma valla öyle,

Örneğiniz mevcut konudan tamamen bağımsız. Genel bir tipe yönelik beğeninin söylenmesiyle ; somut olarak var olan, tanınan/bilinen birinin adının söylenmesi ve tatmin amaçlı kullanılması birbirinden farklı olaylar.

Konu sahibi umarım bu çıkmazdan kendini kurtarır.
Kimse bana eşinle normal de aran nasıl bence neden bunu yapmıştır demedi mesela, direk boşa demişler,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X