Eşiniz başka birini düşünse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kimse bana eşinle normal de aran nasıl bence neden bunu yapmıştır demedi mesela, direk boşa demişler,

Yaşadığınız durumu , Allah düşmanımın başına dahi vermesin.

Bu insanla bir ömür geçirecek gücünüz , sabrınız var mı gerçekten ?

Eşiniz , bir an için sizden gözünü dahi kaçırsa; acaba demeyecek misiniz ?

Kaç yaşındasınız ? Siz çalışan bir kadınsınız. Umarım kendiniz için en doğru kararı verecek gücü bulursunuz.

Öncelik teşekkür ederim sağ duyunuz için, ben burda bu yaşadığım durumu tartışmak istedim konuşmak istedim ama millet niye kocan birini sayıklamış neden boşamıyorsun demiş

Bazen bu düşün vade bulursam dile düşünüyorum kendimi ama buna benzer başka bir olay yaşamadım

Öncelik teşekkür ederim sağ duyunuz için, ben burda bu yaşadığım durumu tartışmak istedim konuşmak istedim ama millet niye kocan birini sayıklamış neden boşamıyorsun demiş
Boşver onları sen. Onlar her şeyi yaparlar adına özgürlük derler, sıra başkasına gelince "Auuuuu hemen boşa onu" derler. Başkası adına karar vermek, yargısız infaz yapmak kolay tabi.
Kendi kararını kendin ver.

Kim , "herşeyi yapıp adına özgürlük" diyor ?

Konuya yazanlara empati yapın dediniz. İnsanlar empati yapmadan mı yazıyor sizce ?

Size yazdığım mesajı empati yaparak okursunuz umarım.

Yazacağımı kötü olarak algılama. Sen zaten kararını vermişsin devam ediyosun evliliğine.. bence daha fazla burda vakit geçirme aldığın kararın arkasında dur. Burda her yazılanı okumak sana birşey kazandırmayacak. Yazılanlar seni üzecek. Eğer evliliğine bir şans verdiysen yaşadığını da burayı da unut derim. Her yazılan seni tekrar sinirlendirecek kararını sorgulatacak. Kararın doğru ve ya yanlış bunu biz bilemeyiz zaman gösterecek. Sana kalpten kolaylıklar diliyorum

Hiçmi bir düşünlezdiniz konuşmazdınız
Neyi konusucam başka isim duymuşum illa yatakta olması gerekmiyor, o zaman yarın size küfretse dövdüm mü sanki diyecek bu da mı mantıklı? Konuşarak neyi çözeceksiniz sadece artık daha dikkatli olur sesli düşünmez . Siz de hayatınızın geri kalanını bir soru işaretiyle geçirirsiniz .

Aynen sonu işareti ile geçecek gibi

Kim , "herşeyi yapıp adına özgürlük" diyor ?

Konuya yazanlara empati yapın dediniz. İnsanlar empati yapmadan mı yazıyor sizce ?

Size yazdığım mesajı empati yaparak okursunuz umarım.
Kim olduğunu söyledim.

Ben empati yapıyorum asıl yapmayan sizlersiniz. Etrafınıza akrabalarınıza şöyle bir bakın. Eşini yada kız arkadaşını aldattığı(cinsel yada duygusal) için ayrılan yada problem yaşayan yok mu hiç? Onlara karşı tavrınız nasıl acaba? Sadakatla ilgili sorun yaşayan herkesi hayatınızdan komple çıkarıyor musunuz?

Benim yakın arkadaşlarımdan biri(kadın) eşini aldattığı için boşandı. Sonrasında tekrar birleştiler ve hala ailecek görüşüyoruz. NE yapayım şimdi artık bize gelme mi diyeyim. Sende o potansiyel var belki benim kocamı da ayartırsın mı diyeyim? İnsan bir hareketine bakarak arkadaşını bile bir anda silip atamıyor eşini neden bir kalemde silsin.

Bazıları tek taraflılıktan bahsetmiş ama bunun erkeği kadını yok. KEndi dar dünyalarında ancak onu anlayabilmişler. Aynı olayı bir kadın yaşasaydı onun içinde böyle düşünürdüm. Tüm insanlar için geçerli çünkü yazdıklarım. HEr hayal ettiğinizi yapabilecek güçte/cesarette misiniz? Aklınızdan geçirdiğiniz düşlediğiniz herseye gerçekleştiriyor musunuz? Hiç asla yapmayacağınız bir şeyi hayal ettiğiniz olmadı mı?

Mevcut konu ve durumdan bağımsız örnekleme yapıyorsunuz.

Size sorduğum sorulara ilişkin tek bir yanıt bulunmuyor mesajınızda.

Asla eşimin birini bu şekilde hayal etmesini canının istemesini kabul edemiyorum asla ... Sadece etrafımdaki erkeklerle bakıyorum resmen aldatanlar var, yüzüne hakaret edenler var, bu durumu normal kabul edip kadını hor görenler var, en yakınımda sir kişi var mesela asla düşünmezdim eşini aldataçağını meğerse açık seçik yaşıyormuş ilişkisini, dediğiz gibi eşimi sen bunları yapmadın ama bini yaptın diyerek nasıl boşayayım, ve kimsede bana neden barıştığı mı zorlamış ya da ne düşündüğümü,

Bence benim eşim mizacı gereğide beğenilmek onun özgüvenini yükseltiyor, kim tarafından olursa olsun, ve erkekler arasında da şu var bence o güzel kız bayan bak benim mi ilgilende bana baktı benimle konuştu diyorlar kendi araların bu bir rant olmuş, eşim giyinmeyi çok sever ve bu huyunu sevmiyorum ve doğru bulmasamda etrafda aslında Güzel ve alımla olan insanlarla bir şekilde yorum yapar, ama mesela harkeze karşı iyidir diğerleriyle konuşmaması yok etmez, herkese yardımı dokunur, ama erkek bu işti güzel bir bayan görünce bakıyorlar la bunu yapmasa benim eşim yapmazdı ama yapıyor ,ne kadar zor oldu benim için bunu kabullenmek, ilerde birgün boşanırsak bu işlerden dolayı olur herhalde

Kızı çok istiyor yani , belki daha önceden beri düşünüyordu

Iyy midem bulandı, fiziksel aldatmadan hiçbir farkı yok bunun bence. Kızla karşılaştığınızda kocanızın aklından neler geçiyor bir düşünsenize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…