- 18 Ağustos 2019
- 71
- -55
- 33
-
- Konu Sahibi Papatyasoluyor
Teşekkür ederim, ama insanın nefsine duygularına kent vuramıyorsun işte, aklından ne geçirir bilemem, ama bana karşı davranışları değişmdiği sürece gemileri yakmak istemiyorumUmarım tüm sorunlarınız en kısa zaöanda düzelir. Rabbim feraha çıkarsın diliyorum
Aranız da daha önce bu kız hakkında ne kavgası oldu?ve sız böyle ıgrenc bısey yaptıgını gordugu halde seslenmedınız mı nasıl
Normalde herkese saygılıdır, hatta yeri gelir abisinden babasında fazla düşünür akrabalarını arkadaşlarını, bu konularda kimse için haketmeyen için tasi asla birşey demez, ona hakaret etmek istemedi aslındaElin kadını kaşar oldu bir anda.
Terbiyesizin önde gideni kocan. Maşallah o çok namuslukendi halinde ise giden kadın namussuz,kaşar
Allah aşkına eşinizi niye 40 tas suyla yikiyosunuz bizim için ? Tamam iyi eşmiş rahat olun düşünebilir milletin kızını hayallerindeNormalde herkese saygılıdır, hatta yeri gelir abisinden babasında fazla düşünür akrabalarını arkadaşlarını, bu konularda kimse için haketmeyen için tasi asla birşey demez, ona hakaret etmek istemedi aslında
Ben böyle bir durumu kabul edemezdim. şimdiye kadar eşimi mastürbasyon yaparken yakalamadimm belki onu bir yerde kabul ederim de tanıdığım bildigim gerçekten var olup yakınımızda olan birini kabul edemem. o kızla bir yerde karşılaşacak olsan düşünmek istemiyorum eşim onu arzuluyor bu çok ağır değil mi? Daha doğrusu bunu bilmek bence çok ağırOnlar yakın odalarda çalışıyorlardı, bende o iş yerine yeni başladım, ilk baylarda iş yerinde normal 2 Armadaş muhabbet eder ya onun gibi konuşuyorlardı ama kız beni fazla tınlamadı sanırım seni tanımıyordu ben eşime çok samimi konuşma sosyal mesafeni koru dedim, ama kızla sonra bizde sohbet muhabbet ettik, aslında ben eşimin yanında güzel kız görünce kendimle ilgili şeyler düşünüyorum güzel olmadığımı gibi gibi
İşte özü buymuş. İnsanın özü zor zamanlarinda, kötüyken ortaya çıkar. Bu da dışarıdan öyle görünüyor ama aslında iş yerindeki kadınları kendince yollu diye nitelendirip geceleri düşünüp şeyine asılan bir adam. Özü bu yani. Keşke görmeseydin de saygı duymaya devam etseydinNormalde herkese saygılıdır, hatta yeri gelir abisinden babasında fazla düşünür akrabalarını arkadaşlarını, bu konularda kimse için haketmeyen için tasi asla birşey demez, ona hakaret etmek istemedi aslında
Arkadaşım hiç mi aklınız fikriniz yok ya sizin bunu buraya soracak kadar mı fikriniz yok sence ne yapılmalı??Merhaba bu konuları yakın arkadaşı ma anlatsam olmaz bende sizlere sormak istedim, geçtiğimiz Ramazan ayında son gün gece sahura kadar okurduk film izledik ilişkiye girdik güzel vakit geçirdik, gayet herşey normaldi, eşim 2.ciye boşalamadı bende belki artık gelmez daha yeni yaptık dedim, evet dedi, gelmeyebilir, sahurada az kaldığı için banyoya gittim, sonra sesler duydum, sessizce odaya girdim eşim mastürbasyon yapıyordu okey bunu bir nebze kabul ediyorum, ama bir kızın ismini söyleye söyleye yapıyordu bu işi, ahh..ahhh . Gibi gibi gayet zevkli düşünüyordu, ayrıca kızı tanıyorum, daha önce aramızda kavgasıda olmuştur, şuan aramız iyi konuştuk barıştık, siz olsanız ne düşürsünüz
Sizi neye yakıştıramamış anlamadım. Benim eşimin görevi nedir, tüm fantezilerimi yerine getirmek. Eş ile tüm her şey yakışır, günahsız ve hiçbir şeyden haberi olmayan bir kadına değil.
Vallaİşte özü buymuş. İnsanın özü zor zamanlarinda, kötüyken ortaya çıkar. Bu da dışarıdan öyle görünüyor ama aslında iş yerindeki kadınları kendince yollu diye nitelendirip geceleri düşünüp şeyine asılan bir adam. Özü bu yani. Keşke görmeseydin de saygı duymaya devam etseydin
Bekara karı boşamıs ne kadar kolay diye buna diyorlar sanırım, bişeyleri bitirmek kolaymı bu kadar, ya da eşimin tek bir başka hatasını görmemişim ona dünyanın en kötü laflarını ona söylemiştin sana sabırla davranıp ilk günkü gibi aşkla bakarken bu kadar kolay mı yani , birebir başlatılmış yapılmış bir ilişki tek gecelik bir ilişki yokkenArkadaşım hiç mi aklınız fikriniz yok ya sizin bunu buraya soracak kadar mı fikriniz yok sence ne yapılmalı??
Belki bir ara evet etkilenmiştir erkek bu huyları bu bunlarınİşte özü buymuş. İnsanın özü zor zamanlarinda, kötüyken ortaya çıkar. Bu da dışarıdan öyle görünüyor ama aslında iş yerindeki kadınları kendince yollu diye nitelendirip geceleri düşünüp şeyine asılan bir adam. Özü bu yani. Keşke görmeseydin de saygı duymaya devam etseydin
Çok kırıldım ve kendimi o kızın resimlerine bakıp güzel kız ya bende erkek olsam beğenirdim derken buluyorum, ve kendimi bu aralar çok çirkin hissediyorum, o kızla karşılaştığımda naparım bilmiyorumBen böyle bir durumu kabul edemezdim. şimdiye kadar eşimi mastürbasyon yaparken yakalamadimm belki onu bir yerde kabul ederim de tanıdığım bildigim gerçekten var olup yakınımızda olan birini kabul edemem. o kızla bir yerde karşılaşacak olsan düşünmek istemiyorum eşim onu arzuluyor bu çok ağır değil mi? Daha doğrusu bunu bilmek bence çok ağır
Napayım arkadaşımAllah aşkına eşinizi niye 40 tas suyla yikiyosunuz bizim için ? Tamam iyi eşmiş rahat olun düşünebilir milletin kızını hayallerinde
E madem ikna oldun neden konu açtın ki?Valla
Bekara karı boşamıs ne kadar kolay diye buna diyorlar sanırım, bişeyleri bitirmek kolaymı bu kadar, ya da eşimin tek bir başka hatasını görmemişim ona dünyanın en kötü laflarını ona söylemiştin sana sabırla davranıp ilk günkü gibi aşkla bakarken bu kadar kolay mı yani , birebir başlatılmış yapılmış bir ilişki tek gecelik bir ilişki yokken
Buraya konuyu niçin açtınız ? Mesela bir fikir almak için değil mi ? Kendiniz aklayip paklayip adamın başkasının hayali ile kendinden geçtiğini söyleyen sizsiniz kıza karşı hissinin olduğunu sezinleyen sizsiniz. Asıl biz napalim ?Napayım arkadaşım
Aynısıni soruyorum ? Yazdigima napayım arkadaşım diye atar gider yapıyor birde asıl biz napalimE madem ikna oldun neden konu açtın ki?
Zaten kafasında aklamış, ikna olmuş her erkek çevresindeki kadınları beynine atıp eşini yatakta bırakıp şeyine asılır, erkekler böyledir diye.Aynısıni soruyorum ? Yazdigima napayım arkadaşım diye atar gider yapıyor birde asıl biz napalim
Galiba o yüzden açmış olmalı ki hem adamı aklıyor hem de özel hayatını anlatıyor.üzgünüm ama o öyle sanıyor , onun kocayla aynı yolda yürümeyen erkekler var beynine çip taktığımiz veya müneccim oldugumuzdan ötürü değil var yani. Çalıştığı yerdeki kadınlara kaşar damgası vuracak ama koynunda onunla sevişip haz alacak , adamın hayallerini bir başka kadın süslemiş efendi adam işte .Zaten kafasında aklamış, ikna olmuş her erkek çevresindeki kadınları beynine atıp eşini yatakta bırakıp şeyine asılır, erkekler böyledir diye.
Eeee, bizim canımızı sıkmaya açmış konuyu, çevremizdeki erkeklerden iğrenelim diye