Eşiniz başka birini düşünse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım tüm sorunlarınız en kısa zaöanda düzelir. Rabbim feraha çıkarsın diliyorum
Teşekkür ederim, ama insanın nefsine duygularına kent vuramıyorsun işte, aklından ne geçirir bilemem, ama bana karşı davranışları değişmdiği sürece gemileri yakmak istemiyorum

Onlar yakın odalarda çalışıyorlardı, bende o iş yerine yeni başladım, ilk baylarda iş yerinde normal 2 Armadaş muhabbet eder ya onun gibi konuşuyorlardı ama kız beni fazla tınlamadı sanırım seni tanımıyordu ben eşime çok samimi konuşma sosyal mesafeni koru dedim, ama kızla sonra bizde sohbet muhabbet ettik, aslında ben eşimin yanında güzel kız görünce kendimle ilgili şeyler düşünüyorum güzel olmadığımı gibi gibi

Elin kadını kaşar oldu bir anda.
Terbiyesizin önde gideni kocan. Maşallah o çok namuslu kendi halinde ise giden kadın namussuz,kaşar
Normalde herkese saygılıdır, hatta yeri gelir abisinden babasında fazla düşünür akrabalarını arkadaşlarını, bu konularda kimse için haketmeyen için tasi asla birşey demez, ona hakaret etmek istemedi aslında

Allah aşkına eşinizi niye 40 tas suyla yikiyosunuz bizim için ? Tamam iyi eşmiş rahat olun düşünebilir milletin kızını hayallerinde

Ben böyle bir durumu kabul edemezdim. şimdiye kadar eşimi mastürbasyon yaparken yakalamadimm belki onu bir yerde kabul ederim de tanıdığım bildigim gerçekten var olup yakınımızda olan birini kabul edemem. o kızla bir yerde karşılaşacak olsan düşünmek istemiyorum eşim onu arzuluyor bu çok ağır değil mi? Daha doğrusu bunu bilmek bence çok ağır

İşte özü buymuş. İnsanın özü zor zamanlarinda, kötüyken ortaya çıkar. Bu da dışarıdan öyle görünüyor ama aslında iş yerindeki kadınları kendince yollu diye nitelendirip geceleri düşünüp şeyine asılan bir adam. Özü bu yani. Keşke görmeseydin de saygı duymaya devam etseydin

kocanız ahlaksızın biri, kendi pisliğini örtmek için olaydan bihaber olan kadına "kaşar" yaftası yapıştırmaktan ar etmeyecek kadar da karaktersiz.

ayrıca, mastürbasyon yaparken size yakalanma ihtimalini düşünmemesini geçtim, sesli bir şekilde, tanıdığınız bir kadının adını sayıklayacak kadar da alık olduğunu düşünüyorum.

yazık.

Dün birisi “güzel kadın görünce kıskanıyorum” diye konu açmıştı. Her şeyi kafama takan biri olduğum için “acaba çevremde böyle kıskanç kadınlar var mıdır” diye düşündüm 10 saat. Şimdi de çevremde beni 31 malzemesi yapan sapık var mıdır diye düşünüp anksiyetemi çoşturacağım. Hoşgeldin yeni fobi bebek

Arkadaşım hiç mi aklınız fikriniz yok ya sizin bunu buraya soracak kadar mı fikriniz yok sence ne yapılmalı??

Sizi neye yakıştıramamış anlamadım. Benim eşimin görevi nedir, tüm fantezilerimi yerine getirmek. Eş ile tüm her şey yakışır, günahsız ve hiçbir şeyden haberi olmayan bir kadına değil.

yanibasinda birlikte olacagi kadinla birlikte olmayip niye hayal edip mastürbasyon yapsin ki adamin karisindan sikilmis sanirim artik heyecan duymuyor gibi mastürbasyon yapmak daha keyifli hale gelmiş onun icin o yuzden de baska kadinlari hayal ediyor esini hayalinde bile istemiyor bence bu evlilikte heyecan kalmamış konu sahibi biraz daha endise duysa iyi olur zira bu isin sonu aldatmaya dogru gidiyor onun bile farkinda degil

Valla
Arkadaşım hiç mi aklınız fikriniz yok ya sizin bunu buraya soracak kadar mı fikriniz yok sence ne yapılmalı??
Bekara karı boşamıs ne kadar kolay diye buna diyorlar sanırım, bişeyleri bitirmek kolaymı bu kadar, ya da eşimin tek bir başka hatasını görmemişim ona dünyanın en kötü laflarını ona söylemiştin sana sabırla davranıp ilk günkü gibi aşkla bakarken bu kadar kolay mı yani , birebir başlatılmış yapılmış bir ilişki tek gecelik bir ilişki yokken

Belki bir ara evet etkilenmiştir erkek bu huyları bu bunların

Çok kırıldım ve kendimi o kızın resimlerine bakıp güzel kız ya bende erkek olsam beğenirdim derken buluyorum, ve kendimi bu aralar çok çirkin hissediyorum, o kızla karşılaştığımda naparım bilmiyorum

E madem ikna oldun neden konu açtın ki?

Aynısıni soruyorum ? Yazdigima napayım arkadaşım diye atar gider yapıyor birde asıl biz napalim
Zaten kafasında aklamış, ikna olmuş her erkek çevresindeki kadınları beynine atıp eşini yatakta bırakıp şeyine asılır, erkekler böyledir diye.
Eeee, bizim canımızı sıkmaya açmış konuyu, çevremizdeki erkeklerden iğrenelim diye

Galiba o yüzden açmış olmalı ki hem adamı aklıyor hem de özel hayatını anlatıyor.üzgünüm ama o öyle sanıyor , onun kocayla aynı yolda yürümeyen erkekler var beynine çip taktığımiz veya müneccim oldugumuzdan ötürü değil var yani. Çalıştığı yerdeki kadınlara kaşar damgası vuracak ama koynunda onunla sevişip haz alacak , adamın hayallerini bir başka kadın süslemiş efendi adam işte .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…