-
- Konu Sahibi Papatyasoluyor
Her erkek yapar kafana takma dememizi bekliyorGemileri yakmak kolay değil anlıyorum ancak gururunuz da mı yok ? bu kadar kolay nasıl barışabiliyorsunuz. Siz affettiniz bitti gitti artık onun işi daha kolay çünkü karşısında kemalim yapmaz diyen bir karısı var
Eh ama haksizlarmi elin gunahsiz kadini niye suclu olduÇok acımasızsınız. Konu sahibi eminim buraya yazdığına pişman olmuştur. Sadece siz değil ama bu konudaki birçok yorum sahibi sanki konu sahibinin canını acıtmak için yorum yapmış. Olayı yaşayan konu sahibinden çok "kaşar" denilen kişiyi savunmuş gibiler. Konu o kişi değil ki.
“Erkeklerin” değil, senin kocanın huyu bu.Belki bir ara evet etkilenmiştir erkek bu huyları bu bunların
E madem ikna oldun neden konu açtın
Burda gördüm mü herkes sizin gibi düşünüyor ama yaşarken karar vermek çok zorBuraya konuyu niçin açtınız ? Mesela bir fikir almak için değil mi ? Kendiniz aklayip paklayip adamın başkasının hayali ile kendinden geçtiğini söyleyen sizsiniz kıza karşı hissinin olduğunu sezinleyen sizsiniz. Asıl biz napalim ?
Herhalde bu kadar kolay değil. Herkesin başına gelebilir. Ama bu sizin duyduğunuz ilk şey yada gördüğünüz bana eşinizin aklı ondaymış gibi geldi. Nedem başkasının ismi değil de o. Aldatmak tenin tene değmesiyle olmuyor sadece.Valla
Bekara karı boşamıs ne kadar kolay diye buna diyorlar sanırım, bişeyleri bitirmek kolaymı bu kadar, ya da eşimin tek bir başka hatasını görmemişim ona dünyanın en kötü laflarını ona söylemiştin sana sabırla davranıp ilk günkü gibi aşkla bakarken bu kadar kolay mı yani , birebir başlatılmış yapılmış bir ilişki tek gecelik bir ilişki yokken
Eh ama haksizlarmi elin gunahsiz kadini niye suclu oldu
Kocasi dusundu diye kadin kasar oldu durduk yere
Aklının oralarda olduğunu yani en azından beğeniyor diye içimden geçiriyordumHerhalde bu kadar kolay değil. Herkesin başına gelebilir. Ama bu sizin duyduğunuz ilk şey yada gördüğünüz bana eşinizin aklı ondaymış gibi geldi. Nedem başkasının ismi değil de o. Aldatmak tenin tene değmesiyle olmuyor sadece.
Bir kere yaptı yani bunu sürekli yapmıyor ki“Erkeklerin” değil, senin kocanın huyu bu.
Boşayayım mıBuraya konuyu niçin açtınız ? Mesela bir fikir almak için değil mi ? Kendiniz aklayip paklayip adamın başkasının hayali ile kendinden geçtiğini söyleyen sizsiniz kıza karşı hissinin olduğunu sezinleyen sizsiniz. Asıl biz napalim ?
İşte özü buymuş. İnsanın özü zor zamanlarinda, kötüyken ortaya çıkar. Bu da dışarıdan öyle görünüyor ama aslında iş yerindeki kadınları kendince yollu diye nitelendirip geceleri düşünüp şeyine asılan bir adam. Özü bu yani. Keşke görmeseydin de saygı duymaya devam etseydin
Haa tüm erkekler yapıyorsa okey. Eşiniz yapsa bence bosanin derdim ama tüm erkekler yapıyorsa şimdi sorun çıkarmak olmaz tabi.
Ben böyle bir durumu kabul edemezdim. şimdiye kadar eşimi mastürbasyon yaparken yakalamadimm belki onu bir yerde kabul ederim de tanıdığım bildigim gerçekten var olup yakınımızda olan birini kabul edemem. o kızla bir yerde karşılaşacak olsan düşünmek istemiyorum eşim onu arzuluyor bu çok ağır değil mi? Daha doğrusu bunu bilmek bence çok ağır
Ben bu olay çok normal demiyorum ki size,Galiba o yüzden açmış olmalı ki hem adamı aklıyor hem de özel hayatını anlatıyor.üzgünüm ama o öyle sanıyor , onun kocayla aynı yolda yürümeyen erkekler var beynine çip taktığımiz veya müneccim oldugumuzdan ötürü değil var yani. Çalıştığı yerdeki kadınlara kaşar damgası vuracak ama koynunda onunla sevişip haz alacak , adamın hayallerini bir başka kadın süslemiş efendi adam işte .
Sizin kararınız ama bu kurt sizi hep yiyip bitirecekBoşayayım mı
Beni tek anlayan sensin sağolasın, arkadaşlar öyle şeyler yazdı ki,çok üzücü bi konu..Ulan yapıyosun yapıyosun da ismini ne haykırıyosun düdük…Kendi kafasında yaşasa haberin bile olmayacaktı hayatına devam edecektin..çünkü adam böyle şeyler düşünüyosa senin yapacak bişeyin yok zihinlere hükmedemezsin.sen bidaha yapma diyeceksin o da tamam diyecek ama hiçbir zaman emin olamayacaksın. Çok zor be yapılır bu durumda inan bilmiyorum
Hatta çoğu ilk fırsatta gidip gizli saklı hatta bazen açık seçik işini görüyorAdamın beyninin içine giremezsiniz ki. Düşünmüyorum dese bile düşünüyor olabilir. Erkeklerin çoğu da düşünüyor maalesef. Beyinleri kadınlarınki gibi çalışmıyor.
Arkadaşlar hayatta neler neler var hemen karar vermek bu kadar kolay mı eşim bana hiçbir zaman hiç bir yerde beni kırmaz, hep ilgi gösterir, şöyle olması lazım değil mi eğer bir daha bu olduğunda ya da başka birşey o zaman tamam yeter diyebilirim, eğer başka bir yanlışı olmazsa yuvamı yakmak da istememEvet fazla sakin gibi konu sahibi, ben olsam boşanma sürecini başlatmıştım mesela.
Kız onunla ilgilenseydi egosu yükselirdi bilmem ne... Hala gereksiz ayrıntılar üzerine düşünüyor. Adam başka kadını düşünerek sizle sevişmiş, üstüne adını haykırarak kendini tatmin etmiş ve yüzleşince o kadını kaşar olmakla suçluyor. Tecavüze uğrayan kadına o saatte sokakta işi neymiş, şort giymeseymiş o zaman diyen zihniyetin aynısı bu. Siz aynısını yapın bakalım ne tepki verecek.
İçimi kemiren bir kısmı var tabi, ama bunda çok net konuşuyorsunuz da gerçekte yaşasanız nasıl davranırdınız acabaya siz zaten kabul etmişsiniz , sindirmişsiniz. İnsanlar ne dese eşinizi temize çıkarmaya çalışıyorsunuz. Niye açtınız ki konuyu içinizi rahatlatmak için , her erkek yapar diyelim diye mi ?
Tamam biz napalim bizde diyoruz eşinizin başkalarına kaşar diye iğrenç ithamlarda bulunup mastürbasyon yaptigini nlniçin ,ne niyetle anlattınız diyoruz ? Yani ne diyelim ohh iyi etmiş vs mı beklediniz napabilirizArkadaşlar hayatta neler neler var hemen karar vermek bu kadar kolay mı eşim bana hiçbir zaman hiç bir yerde beni kırmaz, hep ilgi gösterir, şöyle olması lazım değil mi eğer bir daha bu olduğunda ya da başka birşey o zaman tamam yeter diyebilirim, eğer başka bir yanlışı olmazsa yuvamı yakmak da istemem
Yav sizin amaciniz ne niye adamları kafanıza göre şekillendirip bizim önümüze koyuyorsunuz , bize ne kim ne halt yerse kendisi ve karısı düşünsün !Hatta çoğu ilk fırsatta gidip gizli saklı hatta bazen açık seçik işini görüyor
Dediğiniz gibi içim rahat değil merak etmeyim, bu soruları bende soruyorum elbette,O kaşar dediği kadından azıcık yüz bulsa sizi falan gözü görmez esinizin, biliyorsunuz değil mi?
Nasıl normal birşey gibi iki özre barışıyor, aman aramız kötü olmasın diye endişe ediyorsunuz?
Hayır madem böyle basit bir konu sizin için, yüzgöz olmayın bari. Bu konuşmadan sonra nasıl sevişir insan eşiyle? Sizinleyken de onu hayal etmediğini nereden bileceksiniz?
Daha soru sormayayım en iyisi.
Burda kendinize sormanız gereken soru: "ben aynı şeyi yapsaydım o ne tepki verirdi?" olmalı. Cevabınız olumsuzsa, ortada çifte standart var demektir. Bu da, adam sizi tahakkümü altına almış, hayatınızı yönetiyor demek. Hayatınız boyunca köle gibi yaşamak istiyorsanız sizin tercihiniz.Arkadaşlar hayatta neler neler var hemen karar vermek bu kadar kolay mı eşim bana hiçbir zaman hiç bir yerde beni kırmaz, hep ilgi gösterir, şöyle olması lazım değil mi eğer bir daha bu olduğunda ya da başka birşey o zaman tamam yeter diyebilirim, eğer başka bir yanlışı olmazsa yuvamı yakmak da istemem