Eşiniz başka birini düşünse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her erkek yapar kafana takma dememizi bekliyor Gemileri yakmak kolay değil anlıyorum ancak gururunuz da mı yok ? bu kadar kolay nasıl barışabiliyorsunuz. Siz affettiniz bitti gitti artık onun işi daha kolay çünkü karşısında kemalim yapmaz diyen bir karısı var

Eh ama haksizlarmi elin gunahsiz kadini niye suclu oldu
Kocasi dusundu diye kadin kasar oldu durduk yere

E madem ikna oldun neden konu açtın

Burda gördüm mü herkes sizin gibi düşünüyor ama yaşarken karar vermek çok zor

Herhalde bu kadar kolay değil. Herkesin başına gelebilir. Ama bu sizin duyduğunuz ilk şey yada gördüğünüz bana eşinizin aklı ondaymış gibi geldi. Nedem başkasının ismi değil de o. Aldatmak tenin tene değmesiyle olmuyor sadece.

Eh ama haksizlarmi elin gunahsiz kadini niye suclu oldu
Kocasi dusundu diye kadin kasar oldu durduk yere

Aklının oralarda olduğunu yani en azından beğeniyor diye içimden geçiriyordum

Haa tüm erkekler yapıyorsa okey. Eşiniz yapsa bence bosanin derdim ama tüm erkekler yapıyorsa şimdi sorun çıkarmak olmaz tabi.

Ben bu olay çok normal demiyorum ki size,

Beni tek anlayan sensin sağolasın, arkadaşlar öyle şeyler yazdı ki,

Arkadaşlar hayatta neler neler var hemen karar vermek bu kadar kolay mı eşim bana hiçbir zaman hiç bir yerde beni kırmaz, hep ilgi gösterir, şöyle olması lazım değil mi eğer bir daha bu olduğunda ya da başka birşey o zaman tamam yeter diyebilirim, eğer başka bir yanlışı olmazsa yuvamı yakmak da istemem

ya siz zaten kabul etmişsiniz , sindirmişsiniz. İnsanlar ne dese eşinizi temize çıkarmaya çalışıyorsunuz. Niye açtınız ki konuyu içinizi rahatlatmak için , her erkek yapar diyelim diye mi ?
İçimi kemiren bir kısmı var tabi, ama bunda çok net konuşuyorsunuz da gerçekte yaşasanız nasıl davranırdınız acaba

Tamam biz napalim bizde diyoruz eşinizin başkalarına kaşar diye iğrenç ithamlarda bulunup mastürbasyon yaptigini nlniçin ,ne niyetle anlattınız diyoruz ? Yani ne diyelim ohh iyi etmiş vs mı beklediniz napabiliriz
Tamam eşiniz aşırı sevdalı bir adam size aşşırıı

Dediğiniz gibi içim rahat değil merak etmeyim, bu soruları bende soruyorum elbette,

Burda kendinize sormanız gereken soru: "ben aynı şeyi yapsaydım o ne tepki verirdi?" olmalı. Cevabınız olumsuzsa, ortada çifte standart var demektir. Bu da, adam sizi tahakkümü altına almış, hayatınızı yönetiyor demek. Hayatınız boyunca köle gibi yaşamak istiyorsanız sizin tercihiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…