- 18 Eylül 2012
- 1.813
- 1.874
-
- Konu Sahibi Papatyasoluyor
Nasıl eliyle fantezi sırasında . Ay merak ettim şimdiİnsan eşiyle fantezi sırasında tanıdık birinin ismini bile seçmiyor ya.
Bence de aldatma bu. Benim kabul edebileceğim bişey değil.
Nasıl eliyle fantezi sırasında . Ay merak ettim şimdi
Çok acımasızsınız. Konu sahibi eminim buraya yazdığına pişman olmuştur. Sadece siz değil ama bu konudaki birçok yorum sahibi sanki konu sahibinin canını acıtmak için yorum yapmış. Olayı yaşayan konu sahibinden çok "kaşar" denilen kişiyi savunmuş gibiler. Konu o kişi değil ki.Kiz bacım etrafta yok mu şöyle düşleri süsleyecek erkek, sen de onun ismini bağıra bağıra kendini duvara vurup klitorisi barnakla hele bu akşam kocan ne diyecek, gerçi sizde normal herhalde böyle şeyler. Zaten biz de hep birincide sevişip ikincide iş yerinden birilerini düşünerek fışkırtırız takma kafana , kocan çok iyi çok efendi maşallah nazar değmesin
Ay yanlıs yazmısım. İnsan eşiyle fantezi sırasında demişsin ya merak ettim fantaziyi ksksjssjEliyle mi?Anlamadım.
Ay yanlıs yazmısım. İnsan eşiyle fantezi sırasında demişsin ya merak ettim fantaziyi ksksjssj
O seninle ilişkideykende onu düşünüyordur.Bir an o kaşar geldi aklıma dedi, ben kısın adını ağzıma bile almadım, benim üzüldüğüm yanından kalmalı 3 dk oldu olmadı, başka birisi nasıl aklına gelir
KesinlikleO seninle ilişkideykende onu düşünüyordur.
Bu benimde aklıma geliyor biliyor musun,O seninle ilişkideykende onu düşünüyordur.
Sanki mastubasyonu kız yapmış eşinizeKlasik özür dileme, ergenlik ten kalan bir alışkanlıkmış, o an boşalmak için rüyünmüş, beni yakıştıramamış, o kaşar gelmiş aklına, bu konuyu basit buluyorum yada çok normal karşılamıyoum ama kavgalı durmak aramız kötü olsun istemiyorum sadece,
Sizi yakıştıramamış mıKlasik özür dileme, ergenlik ten kalan bir alışkanlıkmış, o an boşalmak için rüyünmüş, beni yakıştıramamış, o kaşar gelmiş aklına, bu konuyu basit buluyorum yada çok normal karşılamıyoum ama kavgalı durmak aramız kötü olsun istemiyorum sadece,
Reyiz bu nece bir fuzedirNamussuz kocan hicbirseyden haberi olmayan kadını hayal etsin sen kalk kadına kaşar de .
Sen varken başka kadını arzulamis düşünmüş bu hikayede kaşar ve namussuz belliyse geriye onursuz ve gurursuz kalıyor onu da sen bul hadi .
Güzelse kendi suçumu dedin öylemi arkadaş siz nasıl bir hayat yaşıyorsunuz yaO kızada yazık dedim niye böyle düşünüyorsunuz dedim, güzelse kendi suçumu dedim, sizde erkek oros.larınızınız o zaman dedim, erkekler hep böyle konuşuruz düşünür geçermiş
Ne deseydim arkadaşım yani nasıl bir hayat yaşıyormuş biz ya, sanki herşey insanın elinde miGüzelse kendi suçumu dedin öylemi arkadaş siz nasıl bir hayat yaşıyorsunuz ya
Umarım tüm sorunlarınız en kısa zaöanda düzelir. Rabbim feraha çıkarsın diliyorumYe deme ,, ben zaten aklından başka güzel kızlar geçiyordur aklından diye düşünüyorum, ama bana karşı hep ilgili her konuda her zaman , ne adamlar var aldatıyor resmen yüzlerini neler söylüyor lar kadınların, eşim beni bu konularda hiç incitmemiştir,
Sorma keşke görmeseydim dedim, şimdi ne elde bırakacak bişey var ne de bunda ne var ki diyebiliyor sun ,çok üzücü bi konu..Ulan yapıyosun yapıyosun da ismini ne haykırıyosun düdük…Kendi kafasında yaşasa haberin bile olmayacaktı hayatına devam edecektin..çünkü adam böyle şeyler düşünüyosa senin yapacak bişeyin yok zihinlere hükmedemezsin.sen bidaha yapma diyeceksin o da tamam diyecek ama hiçbir zaman emin olamayacaksın. Çok zor be yapılır bu durumda inan bilmiyorum
Umarım tüm sorunlarınız en kısa zaöanda düzelir. Rabbim feraha çıkarsın diliyorum