Eşiniz başka birini düşünse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O kaşar gelmiş aklına dediniz ya burda. Yoksa kocanız mı "aklıma o kaşar geldi" dedi? Öyleyse durum daha vahim.

ben mıyım ne ? kasar dıyosun kıza yazık dıyosun dedım. kocanı ezdım? neyı aldın ustune ne senmısın? ne anladın acaba??
Kıza kaşar yakıştır
ben mıyım ne ? kasar dıyosun kıza yazık dıyosun dedım. kocanı ezdım? neyı aldın ustune ne senmısın? ne anladın acaba??
Tamam anladım. Gana yakalandığı için nasıl savunaçağını bilemedi güya olayı nasıl normalleştirebilirim dile saçmaladı o an, aklıman bir ucunda acaba benimle birlikte olurken onu hayal ediyor mudur diye düşünüyorum..

O kaşar gelmiş aklına dediniz ya burda. Yoksa kocanız mı "aklıma o kaşar geldi" dedi? Öyleyse durum daha vahim.
Bir an o kaşar geldi aklıma dedi, ben kısın adını ağzıma bile almadım, benim üzüldüğüm yanından kalmalı 3 dk oldu olmadı, başka birisi nasıl aklına gelir

Bir an o kaşar geldi aklıma dedi, ben kısın adını ağzıma bile almadım, benim üzüldüğüm yanından kalmalı 3 dk oldu olmadı, başka birisi nasıl aklına gelir
Ay ne kadar terbiyesiz bi adam bu ya. Başkasını düşünüp kendini tatmin eden o ama niyeyse o kadın suçlu???

Sizinle evli sizi arzulamıyor ve siz yataktan kalkınca baska kadını arzuluyor.
Emin misiniz bu adamla barısmak istemekte?

Aranız da daha önce bu kız hakkında ne kavgası oldu?ve sız böyle ıgrenc bısey yaptıgını gordugu halde seslenmedınız mı nasıl barıstınız

Esim baskasini dusundugu an artik benim esim olmaz. Siz bu olaya okey deyip bir de affetmissiniz ustune. Bir de soğuk su için bence
Adamın beyninin içine giremezsiniz ki. Düşünmüyorum dese bile düşünüyor olabilir. Erkeklerin çoğu da düşünüyor maalesef. Beyinleri kadınlarınki gibi çalışmıyor.

Aklında başka biri olduğu için başarısız olmuş oşabilir mi acaba? Ayrıca olay bir anlık, nefse yenilmekle açıklanamayacak kadar kötü bence. Büyğk konuşmayayım, ama kabul edemezdim böyle bir durumu

Yaa çok onur kırıcı ve mide bulandırıcı bir durum Allah düşmanıma vermesin o kadar diyim. Ben bu konularda çok hassasım saçının telini kıskanırken böyle bir şey görüp duysam yıkılırım ve soğurum asla aklımdan çıkmaz aylar seneler geçse bile ve bir daha beraber olmakta istemem… nasıl kabul edip uzatmıcaksınız konuyu inanın merak ediyorum

Konu sahibi kaşar demiyor bu arada kocası kadını konu sahibine öyle isimlendirerek göya yaptığını iyileştiriyor.Kaşar diyor kadına yani senin tırnağın olamaz diyor kadıncağız aa ben ondan iyiyim diyecek kadın kaşarmış eşimin gözünde diyecek yani.Ah bu adi erkekler..

O kızada yazık dedim niye böyle düşünüyorsunuz dedim, güzelse kendi suçumu dedim, sizde erkek oros.larınızınız o zaman dedim, erkekler hep böyle konuşuruz düşünür geçermiş
Ben size kızmadım ki esinizin terbiyesizliğine kızdım. Hem s.çmış hem sivamiş.
Yaptığı ne kadar cirkinse affedin diye soyledigi şey o kadar çirkin. Elin namusuyla ise gelip giden kadınına bu gözle bakıyor demek ki. Kadın da yazık,adamdan rahatsız olsa bile 'is arkadaşımın kocası , kuruntu yapıyorum ' diyordur. Oysa kimlere 31 malzemesi olmuş
Bir de daha önce bu kadınla ilgili tartıştığınızi yazmışsınız. Size 'yaaa ne alakası var' dedigi tüm o kavgalarda da haklıydıniz demek ki....üzücü yaaa böyle adama koca demek. Bence hemen barışacak bri sey değil bu

Ye deme ,, ben zaten aklından başka güzel kızlar geçiyordur aklından diye düşünüyorum, ama bana karşı hep ilgili her konuda her zaman , ne adamlar var aldatıyor resmen yüzlerini neler söylüyor lar kadınların, eşim beni bu konularda hiç incitmemiştir,

Şaşırmışsınız gerçekten adam resmen pisliğin teki + ergen . halen barıştık diyorsunuz . İlla aldatmak için belge mi ariyorsunuz önünüze serilmiş

Birde kaşar masar ,o kaşar ise sizin pislik kocanız ne acaba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…