aynen öyle canım da eşim işte gelişmemi istemiyor heralde çok sinir oluyorum onaCanım çalış bul bir iş. Gördüğüm kadarıyla lise mezunusun. Eğer bir de büyükşehirdeysen iş olanağı çok olur senin için. Tezgahtarlık, temizlik bile olsa yap ki temizliğe giden hanımlar gerçekten iyi paralar alıyorlar. Böylece hem kafanı dinlersin hem de para kazanırsın. Hem eşine yardımcı olursun hem de ekonomik özgürlüğün olur.
canım bu işler ben daha küçüçüğüm diyerek çözülmez
küçücüksün ama bak evlenmişsin kayınvalide evine gitmişsiz hata diyip geçiyorsun kayınvalideye yükleniyorsun
yüklenicek en son kişi bu durumda o
hayal dünyan gerçekten çok genişmiş
görümce kayınvalide kayınpeder varken nasıl da mutlu olmayı huzurlu olmayı düşündün ki
sorunu ben böyle hayal etmemiştim beni kandırdılar diyerek çözemezsin olacağı zaten buydu sen görmek istememişsin sadece
daha önce de yazdım ayrı eve çıksanız geçinemezsiniz eşinin maaşı hiçbişeye yetmez
senin sorunun işe başlamakla bi ihtimal çözülür tabi eşin de ona izin verirse
eşin o evde rahat ailesi yanında karısı yanında masraflar az kim ayrı eve çıkmak ister ki
üzgünüm ama gerçekler bunlar
herkes aynı evdeyim diye bi ton laf söylüyor eş ailesine kabul etmeseydin zorla alıp koymadılar sonuçta seni o eve
kabul ettin ve kabul edilen şeylerden 1 ay sonra dönmeye çalışmakta çok hoş olmaz
artık eski devirde değiliz ki neden bu gözü karalık aman evleneyim de varsın 10 kişi aynı evde yaşayım
hem görmedim hem görek istemedim galiba..ama düşüncelerim çok masumdu..hatta herkez bana smol okadar iyi niyetle gidiyosun ki o eve inşallah iyi niyetin suistimal olmaz be gülüm diyolardı...ama geçekten en ufak şeyler bile gözünde büyüyor
neden bu gözü karalık bende bilmiyorum..bazen diyorum ki keşke rüya olsaydı gözümü açsam nişanlıyım daha düğün olmamış anında cayardım bu rüyadan sonra
Hayır küçük değilsin
Ben 21 imde evlendim evlendikten 6 ay sonra kayınvalidem kısmi felç geçirdi
Kayınbabamda miyopati hastası tek başına işlerini göremiyor
Bunlar Eşimin abisi eltim ve bir çocuklarıyla birlikte hepbirlikte köyde yaşıyorlar.
Ben felç geçirdiğini duyunca işimden ayrıldım türkiyeye döndüm
Hastanede 15 gün tüm bakımını yaptım
İstanbulda ev tuttum hepsini oraya getirdim.
Hem tedavi ettirdim hem tüm ihtiyaçlarını giderdim
Ben yaptım diyorum farkındaysanız çünkü eşim yoktu
O çalışmak zorundaydı tekrar moskovada döndü
6 ay bu şekilde yaşadık.
Hizmetten hiç gocunmam
Her hizmetlerini yaptım.
Ama büyük şehirde yapamadılar köye dönmek istediler annem iyileşince
Yaşlılar köy kokusu olmadan yapamıyorlar.
Zorlukları yokmuydu vardı bile bile yaptım pişmanda değilim ne güzel iyileşti annem
anlattıkların hepsini yaşadım
Onlar tvnin karşısında oturdular yattılar bende yanlarında oturdum sıkıntı yapmadım
Canım çok sıkılırsa babacım kusurabakmazsan ben biraz dinleneceğim derdim odama giderdim ordan internetten bişiler izlerdim
Tatlı dil kullandım hep onları hep sevmeye baktım
Hiç bir olumsuzluğa kötü bakmadım
Hiç bir şeyi zorunda olduğum için yaptığımı düşünmedim
Bu yüzdende pişmanlıklarım olmadı
Tek pişmanlığım eltime biraz yüz vermekti
Kıskanç bir insan şimdi ceremesini annemler çekiyor
Sen onları seversen onlarda seni sever zaten
Görüceksin azıcık annen gibi sarıl kayınvalidene öp
Bak sana nasıl davranacak
Mesafe senin elinde
Böyle daha ilk günden dünyan başına yıkılmış gibi düşünme
Beterinde beteri var mecbursunuz
Bir iş başvurusunda bulun
Kabul edildiğinde eşine bak maaşı şukadar çok rahatlayağız diye söyle ozaman onada hoş gelecek biraz emrivaki olacak artık
abla sanada helal olsun ne diyim