Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor bir durum biliyorum ama kendini çok yıpratmışsın yaaa
biraz keyfini çıkarmayı denesen
ne bileyim iş yaparken müzik filan dinle tv aç kadın prgramalrına bakın kvle
elişi filan bilmiyor musun
dışarıya iş yap elinin harçlığını çıkar
yada kayınvalideni kafala bir kursa yazıl. Kurdele işi olur dikiş nakış olur ne bileyim aklına ne gelirse
eşinede çok yüklenme
aldığı maaş az kiraya çıkmak zor bunun eşyası var faturası var geçimi var
haytta para biriktiremezsiniz öyle olursa çektiğin sıkıntıda cabası
canım bende senin gibi kabul etmişdim başda ama babam diretti olmaz dedi iyikide demiş ayrı evde oturduk 4 yıllık evliyken kayın pederim rahmetli oldu kaynımda askerde olduğu için biz gidip kaynanam ve görümcemle kalmaya başladık inan 2 ayda 6 kilo verdim yiyip içemiyordum banyo edemiyordum kızıma değil kızmak bişey diyemiyordum sonra ısrarlarımla ve büyük bir kavgayla ayrılma eşiğine gelmekle evimize döndük beraberimizde kaynanam ve görümcemle birlikte yine aynı şey oldu kendi evimde hizmetci oldum hergün kavga dövüş çekip gittiler en sonunda gerçekten ev ev üstüne olmuyor biz bebek istemişdik inan stresden 5 ay himile kalamadım kaynanamlar gitti o ay hamile kaldım allah yardımcın olsunnnn
canım şükretki gitmişler işte ne mutlu sana
ama benim halim işte o anlattığın hallerin gibi
ve yıllarca böyle devamedecek rahat olamama sorunu özellikle
zaten benim hastalığım strese asla gelmemesi gerekio en ufak bişeyi bile kafaya taksan bu hastalıkta ilerleme yapıyor
ama ben bu stresli ortamda nasıl hamile kalıcam bilmiyorum zaten pkosum
çocuk yapma diyor herkez ama pkos olduğum için bunu ertelemek istemiyorum ben hala
çünkü doktorum b,le öle dedi
zaten zorluyor çocuk olmasını hiç korunma dedi yıllara yıl katma dedi
canim bence sen pkos konusunu fazla takmissin kafana, Allah'in isi sonucunda olmasi gerekiyorsa zaten olucak..
Ki pkoslu birisi olarak dogum kontrol hapi kullanmak adetlerini duzene sokar kistlerini azaltir
Ben cok insan taniyorum pkoslu olupta hamile kalan, ama illada cocuk yapmak istiyorsan o sana kalmis tabiki ama iliskini ve duzenini oturtmadan bebek yapma derim ben.. Hayirlisi olsun
tek derdi k.valide evde iş yapmıyor sadece kendisi yapıyor degilmiydi?hizmetçi gibi görülmek yani.. e siz kalkmıs baskalarının pıslıgını temızle dıyosunuz.. esini büyüten kadına hizmet etmek zor geliyorda baskasına temızlık yapmak cok mu ıc acıcı geleck tuhaf cok tuhafffff.. gerçekten bu fikir sıcak geldiyse sana sen daha da tuhafsn demektir..
Kızlar yaaa bende bikaç şeyimi sizlerle paylaşabilirmiyim konu acıcam ama fazla yazan olmuyo bazn Smol'cm snin açtıgın konuyuda ele geçirmek istemem sdce bikaç bişy solemek , sizlerin fikrini almk istiyorm cok doluyum
Kızlar yaaa bende bikaç şeyimi sizlerle paylaşabilirmiyim konu acıcam ama fazla yazan olmuyo bazn Smol'cm snin açtıgın konuyuda ele geçirmek istemem sdce bikaç bişy solemek , sizlerin fikrini almk istiyorm cok doluyum
Bir derdim var bölümünde,"Sizin Dertleriniz" diye bir konu var.
Oraya yazabilirsin istersen.