eşinin ailesiyle yaşamak ölümmüş.....ölüyorum

yasadiklarin cok zor canim ama evlenmeden önce ailesiyle oturcaginizi bilmiyomuydun bunu merak ettim

Zor bir durum biliyorum ama kendini çok yıpratmışsın yaaa
biraz keyfini çıkarmayı denesen
ne bileyim iş yaparken müzik filan dinle tv aç kadın prgramalrına bakın kvle
elişi filan bilmiyor musun
dışarıya iş yap elinin harçlığını çıkar
yada kayınvalideni kafala bir kursa yazıl. Kurdele işi olur dikiş nakış olur ne bileyim aklına ne gelirse

eşinede çok yüklenme
aldığı maaş az kiraya çıkmak zor bunun eşyası var faturası var geçimi var
haytta para biriktiremezsiniz öyle olursa çektiğin sıkıntıda cabası

müzik dinlemek heveslerim falan da kaçı canım ya kaynana rahatsız olur die aklıma takılır nebilim ...
tv de izlemez oldum keşke eşim odama küçük bi tv alsa gece dizilerimi orda izlerim gerçi pc den izliyorum allaha şükür bulamaynada var ama böle de zor oluyor süreli net gidiyor yani kumandayla kolayca değiştirmek varken kanalları pc de kanal arıom ii site arıom ...1 milyonun hesabını yaptığımız için alamıyo tv..eski koyalım diyom babamlarda var diyom odanın şeklini güzellini bozma şimdi diyo...
buarada elişi yapıp satmaya karar verdim canım a
llaha şükür iğne oyasını öğrenmişim zamanında karşıma çıktı şimdi
bikaç müşteride buldum inşallah yazmaları yollarlarsa yapıcam hemen
elimde de var onuda görene gösteriom işte alırlarsa alırlar
bda zahmetli ama yinede olsun katlancaz gözlerim çok ağrıyor ama yapcak bişe yok

canım bende senin gibi kabul etmişdim başda ama babam diretti olmaz dedi iyikide demiş ayrı evde oturduk 4 yıllık evliyken kayın pederim rahmetli oldu kaynımda askerde olduğu için biz gidip kaynanam ve görümcemle kalmaya başladık inan 2 ayda 6 kilo verdim yiyip içemiyordum banyo edemiyordum kızıma değil kızmak bişey diyemiyordum sonra ısrarlarımla ve büyük bir kavgayla ayrılma eşiğine gelmekle evimize döndük beraberimizde kaynanam ve görümcemle birlikte yine aynı şey oldu kendi evimde hizmetci oldum hergün kavga dövüş çekip gittiler en sonunda gerçekten ev ev üstüne olmuyor biz bebek istemişdik inan stresden 5 ay himile kalamadım kaynanamlar gitti o ay hamile kaldım allah yardımcın olsunnnn

canım bende senin gibi kabul etmişdim başda ama babam diretti olmaz dedi iyikide demiş ayrı evde oturduk 4 yıllık evliyken kayın pederim rahmetli oldu kaynımda askerde olduğu için biz gidip kaynanam ve görümcemle kalmaya başladık inan 2 ayda 6 kilo verdim yiyip içemiyordum banyo edemiyordum kızıma değil kızmak bişey diyemiyordum sonra ısrarlarımla ve büyük bir kavgayla ayrılma eşiğine gelmekle evimize döndük beraberimizde kaynanam ve görümcemle birlikte yine aynı şey oldu kendi evimde hizmetci oldum hergün kavga dövüş çekip gittiler en sonunda gerçekten ev ev üstüne olmuyor biz bebek istemişdik inan stresden 5 ay himile kalamadım kaynanamlar gitti o ay hamile kaldım allah yardımcın olsunnnn

canım şükretki gitmişler işte ne mutlu sana
ama benim halim işte o anlattığın hallerin gibi
ve yıllarca böyle devamedecek rahat olamama sorunu özellikle
zaten benim hastalığım strese asla gelmemesi gerekio en ufak bişeyi bile kafaya taksan bu hastalıkta ilerleme yapıyor
ama ben bu stresli ortamda nasıl hamile kalıcam bilmiyorum zaten pkosum
çocuk yapma diyor herkez ama pkos olduğum için bunu ertelemek istemiyorum ben hala
çünkü doktorum b,le öle dedi
zaten zorluyor çocuk olmasını hiç korunma dedi yıllara yıl katma dedi:KK43:

canım şükretki gitmişler işte ne mutlu sana
ama benim halim işte o anlattığın hallerin gibi
ve yıllarca böyle devamedecek rahat olamama sorunu özellikle
zaten benim hastalığım strese asla gelmemesi gerekio en ufak bişeyi bile kafaya taksan bu hastalıkta ilerleme yapıyor
ama ben bu stresli ortamda nasıl hamile kalıcam bilmiyorum zaten pkosum
çocuk yapma diyor herkez ama pkos olduğum için bunu ertelemek istemiyorum ben hala
çünkü doktorum b,le öle dedi
zaten zorluyor çocuk olmasını hiç korunma dedi yıllara yıl katma dedi:KK43:

canim bence sen pkos konusunu fazla takmissin kafana, Allah'in isi sonucunda olmasi gerekiyorsa zaten olucak..
Ki pkoslu birisi olarak dogum kontrol hapi kullanmak adetlerini duzene sokar kistlerini azaltir
Ben cok insan taniyorum pkoslu olupta hamile kalan, ama illada cocuk yapmak istiyorsan o sana kalmis tabiki ama iliskini ve duzenini oturtmadan bebek yapma derim ben.. Hayirlisi olsun

canim bence sen pkos konusunu fazla takmissin kafana, Allah'in isi sonucunda olmasi gerekiyorsa zaten olucak..
Ki pkoslu birisi olarak dogum kontrol hapi kullanmak adetlerini duzene sokar kistlerini azaltir
Ben cok insan taniyorum pkoslu olupta hamile kalan, ama illada cocuk yapmak istiyorsan o sana kalmis tabiki ama iliskini ve duzenini oturtmadan bebek yapma derim ben.. Hayirlisi olsun

adetlerimi düzene sokak için doktor ilaç verdi hamileliğe de engel değilmiş bu ilaç
bakalım yinede hayırlısı olsun
illede olsun demiyorum şuanda oluruna bıraktım
ama pkos tan koruyorum hemde çookkk
yıllarca olmucak die
sende mi pkoslusun çocuk varmı

ya canım allah ol değince oluyor benim hem kisttim hem miyomum birde rahim kalınlaşmam verdı 3 ayda bir parça alırlardı bebeğin olmaz dedi dr bir kızım vardı ama olsun istiyorduk ve 5 ay sonra hamile kaldım dr giitim hani olmazdı dedim tıpben öğle ama allahın işi işde dedi olur bak benim bir 4 yaşında biride 3 aylık senin rahatsızlığın nedir bilmiyorum ama üzülme

canım çok bunalmışsın haklısın da ama anlaşılan o ki şu an yapılabilecek çok bi şey yok gibi görünüyor yapman gereken şimdilik kendince dünya kurmak.arkadaşlar da yazmış kursa git iğne oyası yapıyormuşsun onlardan yap(elin boş kalmazsa kafan da boş olur biraz)bu süre içindede eşinle aranı bozmamaya çalış ve eşine sürekli para biriktirmeyi empoze et yada kendi evimize çıkınca şöyle yaparız böyle yaparız diye hayallerinden bahset(tamamen alışıp ömür boyu onlarla yaşamak isteyeceğini düşünmesin )bi de ne yap ne et kendine tv al evkurda uzun taksitler yapıyolar azar azar ödersiniz en azından gece eşinle film falan izlersiniz:KK66: kolay gelsin

Kızlar yaaa bende bikaç şeyimi sizlerle paylaşabilirmiyim konu acıcam ama fazla yazan olmuyo bazn Smol'cm snin açtıgın konuyuda ele geçirmek istemem sdce bikaç bişy solemek , sizlerin fikrini almk istiyorm cok doluyum :KK43::KK43: :KK43:

Son düzenleme:
tek derdi k.valide evde iş yapmıyor sadece kendisi yapıyor degilmiydi?hizmetçi gibi görülmek yani.. e siz kalkmıs baskalarının pıslıgını temızle dıyosunuz.. esini büyüten kadına hizmet etmek zor geliyorda baskasına temızlık yapmak cok mu ıc acıcı geleck tuhaf cok tuhafffff.. gerçekten bu fikir sıcak geldiyse sana sen daha da tuhafsn demektir..:KK50:

1. si konuşmalarınıza dikkat edin siz bana tuhaf diyemezsiniz. 2. si ise yaptığı elin pisliğini temizlemek değil, para karşılığı yapılan bir iş olacak. arkadaşın kv ye yardım etmekten gocunduğunu sanmıyorum. Tek problemi aptal yerine konulmak. Evde emek sarfedip karşılığını görememektense aynı emeği dışarıda sarfedip en azından para biriktirme konusunda eşine yardımcı olabilecek bir meblağın sahibi olabilir. 3. sü nerden tanışıyoruz acaba bana SEN diye hitap ediyorsunuz?

Eşinle başbaşa geçireceğin en güzel zamanları ev almak uğruna heba etmişsin canım.
Aynısını arkadaşım yaşadı ve 3 ay sonra kiraya çıktılar dayanamadı,kendisi de çalışan üniv.mezunu bi kızdı yani ev alıcam ev alıcam diye kaynanayla bir oturdu.
O da k.pederden çok çekti gıcık bi adamdı.

Ama şükür evlerini aldılar şimdi ve de hamile
darısı başına canım inşallah en yakın zamanda evine çıkarsın ve çocuğunu evinde doğurursun.

Kızlar yaaa bende bikaç şeyimi sizlerle paylaşabilirmiyim konu acıcam ama fazla yazan olmuyo bazn Smol'cm snin açtıgın konuyuda ele geçirmek istemem sdce bikaç bişy solemek , sizlerin fikrini almk istiyorm cok doluyum :KK43::KK43: :KK43:

Ac konu eminim yazan olur canim hem icini dokmus olursun :KK34:

esımden cekındm acıkcası cok karıstırır blgsyrı gorurse kvga cıkarır nedn yazıosn evde olanı bıtenı dıe :KK43: bıkere konu acmsdm ama fzla yazan olmdıı malesf

tabi ev ev üstüne olmaz olmuyor işte.
surekli o ne der bu ne der
yemek yapacagın zaman bile canının istedıgını degil kaynananların istedigini yapmak zorundasın.

zaten kesin istedigin gibi doyamazsın da o ayrı mevzu:KK31:
rahat tv izleyememek koltukta rahat oturamama sonucta evde kayınpeder var.

acı bir tecrübeyle ögrenmiş oldun ve bence evlilige cok heves ettiginden bu oldu.

illa ki kaynananın kötü olması icin seni evire cevire dövmesi gerekmiyor ya
Allah yardımcın olsun ınsallah huzurlu ve sıkıntısız ayrı evde yasarsın.

kendi evinle kaynana evi aynı olmaz.
yıne de cıkana kadar severek adım atmaya calıs evde baska türlü olmaz canım:KK31:

Bir derdim var bölümünde,"Sizin Dertleriniz" diye bir konu var.
Oraya yazabilirsin istersen.

Allah yardımcın olsun çoook zor bir durum gerçekten. biz beraber yaşamak bir yana 1 hafta tatil için gittik 3 günü valizimi alıp zor kaçtım neler yaşadığımı anlatamam bide birlikte olsak onun o mahkeme suratıyla hayat nasıl olur düşünmek bile istemiyorum. sana söyleyeceğim tek şey her şey eşte bitiyor o seni desteklemediği sürece sürünmeye devam...

X