- 3 Temmuz 2011
- 1.316
- 8
- 39
bende 25 ağustosta evlenmiştim
ahhhh 25 ağustos boşuna iple çekmişim seni
boşuna ağlamışım zaman geçmiyor anne diye
ah annem senin gibi kimse sevmiyor
arkadaşlar şuan bikaç saniyeline girdim eşim heran gelebilir
çok kötü şeyler oldu
bugün eşim sinir krizi geçirdi
o da ayrı ev istedim diye
vay bee ne zaman ayrı ev konusu açsam herkez hastanelik oluyor bende öyle onları izliyorum
5 yada 10 yıl oturacaksın dedi bende gözünü korkutmak için kapıyı çektim gittim teli de almadım bana ulaşamayınca çok fena olmuş eve geldim üstüme yürüdü hafif hırpaladı..çok kötü şeyler yaşadım ayrıntısını anlatıcam yorumlarınızı bile okuyamadım ama can atıyorum okumak için en kısa zamanda yine gelicem nolur bana dua edin
senin ayrı eve çıkman çok zor görünüyor. sakın çocuk yapma, eşin babalık yapacak bir insan değil
Doğru. karısına sahip çıkamayan çocuğuna nasıl sahip çıksın?
böylelerini baba yapmamak lazım. hala annesinin eteğinin dibinde...
Daha dün bir bugün iki siz bile bile lades demiş bu evliliği onaylamışsınız..Şu anda yaşadıklarınızı yaptıklarınızı oturup sakin kafayla düşünün derim.İnsanlar sizi zorladımı hayır asla ayrı eve çıkmak yok ölünceye kadar bizimlesin dedimi eşiniz ve siz daha çok gençsiniz inatlaşmak için ayrı eve çıkmak için verilen mücadele biraz erken değilmi sizcede
deseniz ki beş yıllık evliyim on yıllık evliyim orda durur bir düşünürdüm.Ama daha bir aylık bilemedin iki aylık evlisiniz.Eşinizin krizler geçirmesi sizi hırpalaması ne evdeki diğer fertlere nede size istediklerinizin bir an önce olması için bir çözüm değil burda olan evliliğinize eşinizle aranızdaki sevgiye saygıya ev halkının huzuruna zarar vermekten başka hiç bir işe yaramaz..
Ayrıca anlattıklarınızdan anladığım kayınvalideniz kayınpederiniz kötü insanlarda değiller...
Acı ama gerçek şapkanızı önünüze alıp düşünün derim ben gülüp geçmek günün tadını çıkarmak varken evliliğin en güzel zamanlarını siz böyle istediğiniz için yaşıyorsunuz di mi....
Cevabınız büyük ihtimal evet birlikte oturmak için can atan siz bir an önce evli olmak için her zorluğa göz yumup kabul eden siz kimse sizi silah zoruyla o evde tutmuyordur.Biraz daha hoşgörü az biraz sabır ne derler biliyorsunuz değilmi tatlı dil yılanı deliğinden çıkarmış..
Yok ben yemek hazırladım k.valide hazırlamadı ben sofra topladım k.pederim uzandı görümce elini işe sürmedi eşim beni anlamıyor ah vahh diyeceğinize evliliğin ve o ailenin güzel yanlarını görün hayatı kendinize cehennem edeceğinize az biraz sabır az biraz eşinize özgüven inanın buraya yazdıklarınızı yıllar sonra gelip okuduğunuzda ey allahım ne kadar cahilce düşüncelerim varmış diyeceksiniz cahillik kelimeme takılmayın size cahilsiniz demiyorum..Sadece çok gençsiniz ve evliliğin güzel yanlarını evi paylaştığınız insanların size özveride bulunduğunu görmüyorsunuz...
eşim ve ailesi bölümüne girip araştırın k.valide k.pederle bir arada oturup yaşadıklarını okuyun inanın halinize şükrediceksiniz...
Kısaca eşiniz size aslaaa demiyor bu bile bir yaşam mutluluk vesilesi olmalı eşinizin ailesini benimser onları kendi anne babanız gibi görürseniz yaptıkları her ne olursa gözünüze batmıycaktır yeri geliyor kendi anne babamıza aaa yeter of pof diyoruz ama kırılmasınlar diye susuyoruz değilmi o insanlar sizin eşinizin anne babası atsa atılmaz satsa satılmaz...
Uzun bir yazı oldu aslında daha çok örnekler var ama ben eminimki sizin gibi mantıklı eşini seven her ne olursa olsun herşeye gözünü karartıp evet diyen biri bu kadar yorum yapan insanlar karşısında silkelenip kendine çeki düzen verecektir.Yok veremem diyorsanız size yıllar değil dikkat edin aylar sonra yine burda başka bir başlık altında rastlamak işten değil diyorum.
sizi kırmak üzmek niyetiyle yazmadım durumunuza üzüldüğüm için yazdım umarım benim gibi düşünenleri yazılanları kulak ardı etmessiniz.
bikaç dk daha buldum hemen buraya koştum canım
allah razı olsun
bugünki olaydan sonra diretmeye korkucam galiba
ama ben 5 yıl dedi ya kafamdan aşağa kaynar su döküldü sanki
sonra bi şekilde nolduysa barıştık o sırada 5 yıl değil dimi dedim
tamam ama 5 yıl içinde dedi belki 3 yıl sonra dedi
seni en iyi şartlarda yaşatıcam dayan dedi bişekilde anlaştık gibi görünüyor ben seneye çıkıcam die düşünürken 5 yıl kurşun gibi işledi
ablalarım bende çocuk yapıp bari onu bağrıma basarım diyodum ama bide pko illetiyle uğraşıyorum
herkez< benden çocuk beklio ama düşünmüyorum dedikçe sustular şüür..
ama ben istiyodum sırf yalnızlığım geçsin diye
belki o varekn daha çok benimserim bu evi diye
kimisi yap diyor kaynanan bakar masrafsız büyür diyor kimisi yapma diyor
zaten olmuyor bend eakışına bıraktım
zeboş abla ilk zamanlar hep hastaydım zaten psikolojik olarakmı bilmiom ozaman kaynana yaptı saolsun herşeyi ama şimdi az başım ağrıo desem o da kendini yataa atıo gibi gelio bana ..bakalım bika kere daha yaparsa bunu anlicam numara yaptını
öyle yorumlar yapılıyor ki konuyu ben mi yanlış okudum diye düşünüyordum.sanki kızı kandırıp zorla yanlarına alan aileymiş gibi yorumlar.aslında kandırılan erkek tarafı olmuş.evleneyim yeter ki bir göz odaya razıyım demiş.ne zoru vardısa evlenmek için.üstelik yazdığına göre ailenin durumu yok.kredi çekerek düğünü yapmışlar ve krediyi zorla ödedikleri halde oğlunun parasına dokunmuyorlar(((
bazıları ailenin görevi tabii yapacak diyor ama imkanı olu yapar ama zor durumdaysa yapmak zorunda değil.eve katkı için para bile vermeleri lazım.hem bakıyorlar geline hem de gelinin triplerini çekiyorlar
kandırarak evlendiği halde, evlenir evlenmez ayrılma kulislerine başlamış.madem ayrı ev istiyorsaydı evlenmeyip şartların olgunlaşmasını bekleseydi.arkasından atlı mı kovalıyordu illa evleneceksin diye.
hata yaptı diye hatayı sürdürecek degıl arkadaslar.
herkes hata yapar yaptıgını kımse devam ettırmek zorunda degıl. belki cahıllıkten belki hevesten bir hata yapmıs ne yapsın o hata ömür boyu üzernde mı olsun yani
yapmayın lütfen. herkesin basına gelebılecek durumdur bu. madem düsene bir tekme de biz vuralım olur mu?
ben de bır kac yas oncesıne kadar sevgılım evlenelim, aılemle otur dese kabul ederdim cunku zorlugunu bılmıyordum.
ama su an kabul etmem. bazı seylerı ogrenmek icin yasantı lazım.
valla ben hiç birine acımam da[ hiç kimse evladının sıkıntı çekmesini istemez] bu kızın annesine acırım.kim bilir kocaya gideceğim diye ne kadar dil döktü ki bari elle günle gitsin diye bu şartlarda evlendirdiler..hangi anne evladının kendi evi olsun istemez..yazık..bir de çocuk yapmak istiyorlarmış.daha bir ev geçindiremeyen iki çocuğa bir de çocuk lazım ya.
şu bölümü derdiniz olmadan okuyup feyz alsanız keşke.başa geldikten sonra uğraşması zor..