eşinin ailesiyle yaşamak ölümmüş.....ölüyorum

Calisamiyorsn Üniveristeye calis en azindan elinde Diploman olur ve tüm bunlardan kurtulursun gerci ozmn da hem okuyup hem ev isini halletmeni de bekliyebilirler......

Vallaha ben olsam kendimi bi merdivenen asagi yuvarlardim ve bi kolumu kesinlikle kirardim galiba sirf jkalkip yardim etmesi icin :KK70:

Yahu 900 TL ye bırakın ev almayı, kiraya bile çıkamazsınız onu da geçtim karnınızı bile zor doyurursunuz. Beraber oturmaktan başka çare yok. Eşinde ne kadar tuzu kuru, maaşı yok ama seni de çalıştırmıyor.

arkadaşlar dün çok kötü bişey oldu
ben bu siteye gizli üye oldum demişti ya dün aşam burdaydım eşim içerde tw izliyodu beneim odaın kapısı da kitliydi birden geldi odaya bende kk yı kapatim derken pc dondu derken kapıyı geç açmışım çok kızdı napıyodun dedi pc de..hemen kapattın dedi şüpelendi ve geçmişe baktı benim konum karşısına çıktı bu ne dedi bilmiyom dedim sitelerde öle konulara bakıom o dur dedim...ama öldüm öldüm dirildim ...sonra inandı kapattı ...ve ben diken üstündeyim oyüzden üyeliğimi sildircem haberiniz olsun...çok iyi oluyordu burası ama bunada el koydu ...beli izin alırsam yeniden üye olurum size bildirim ama inşallah alırım..eğer yine yakalrsa gveni kalmaz bana dediğime inanmaz..hakkınızı helal edin ..herşey için allah razı olsun...allahım benim gibi olanlara yarddım etsin..hoşcakalın..smol
Ay ben de bu mesajı hortlatıcam :KK70: esin sizin sahibiniz değildir yaa

Esiniz Ne iş yapıyorda 900 lira aliyor anlamadım orayı, ayrica o parayla asla ev parasi birikmez o bir cesit atlatma bahanesi

Saçını başını yoluyor demissin az gelir duvara kafa atsin manyak midir nedir g.tune güvenmiyorsanız evleneyim kardeşim gecindiremeyecegini bildiği için çıkmak istemiyor oyle yaptigi zaman asla yapma deme kilini kipirdatma benim eşimde sağı solu yumruklardı baktı ben takmiyorum o da yapmıyor artık sana diyecegim sakın çocuk yapma cikmaza suruklenirsin hap al ic kimsenin ruhu duymaz

2012 konusu hatun ayni evde yasamaktan dert yanmis yanina bir de cocuk eklemenin derdine dusmus. Buyuk ihtimal coluk cocuk mutlu mesut takiliyordur.

Çok ilginç ilk defa hortlatılan bir konu sahipsiz sayfalarca ilerliyor 🤔

• Komik
Reactions: H M
Kusura bakmayın bayağı şeyler olmuş. Kendimi tanitayim , ben yorum okuyucusuyum yıllardır hayalet takiliyorum. Kızcağız öyle başlık açmış ki ölüyorum diye. Meraktan çatladım. Çünkü geçen hafta bende ölümden döndüm, ciğerim yandı. Buranın adabını bilmiyorum, selamun aleyküm hanımlar

X